H I R D E T É S
KKVnet - Vállalkozás online
KKVnet - Vállalkozás online
  • Címlap
  • Kisvállalkozás
  • Közép- Nagyvállalat
  • Budapest belváros - Fogászat
  • VOSZ Piactér
  • TIPP
    • Kapcsolat
    • Magunkról
    • E-mail
    • Archívum
    • Oldaltérkép
    • Címkék

TGI-Osmosis Kft. - kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe

TGI-Osmosis Kft. -  kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe
Ne rombolja tovább kávéja-italai minőségét!
Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy sokszor mennyire silány minőségű csapvíz felhasználásával rontjuk el italainkat. Miért tesszük ezt, mikor sokunk nem inna meg egy pohár csapvizet sem a klór íze, vagy egyéb más mellékíz miatt?

Gondoljon bele: A kávé 98%-a víz!
Mindegy, milyen vizet használunk a készítésekor?

Kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe.

kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe


A vendég szívesebben, és gyakrabban fogyaszt olyan italt, amelyről tudja, hogy szűrt vízből készült, és egészségére kedvező hatást gyakorol.
Kedvenc feketénk savassága például kifejezetten érzékeny a vízminőségre. Ha nem megfelelő minőségű vizet használunk, előfordulhat, hogy ihatatlanul savassá válik kávénk.
A teák és egyéb más italok ízei és aromái is sokkal jobban ki tudnak teljesedni, ha szűrt-lágyított vízből készülnek.

A víz, ételeink, italaink fontos alkotóeleme
Tehát fontos, hogy automatáink védelmében vízkőmentes, szűrt-lágy vizet használjunk!

Tény, hogy a vízminőség területenként eltérő lehet. Akár még egy városon belül is előfordulhatnak különböző értékek! Ugyanakkor az üzemeltető, és a töltőanyag-forgalmazó közös érdeke, hogy az elkészített ital íze, aromája, kinézete területtől függetlenül mindig tökéletes legyen.

Munkánk során felismertük, hogy az italautomaták védelme mellett, kiemelten fontos szerepet kap a folyamatosan kiváló minőségű szűrt-lágyított víz biztosítása a kiváló minőségű italok készítéséhez, és a sikeres üzemeltetéshez.

Célunk:
A Magyar vendéglátás területén is biztosítani tudjuk az egyenletesen kiváló minőségű vizet,
a tökéletes ételek és italok készítéséhez

kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbeCélunk eléréséhez megtaláltuk a megfelelő megoldást, így a water+more termékeit forgalmazzuk, melyek a professzionális italkészítéshez igazodva ötvözik a tökéletes szűrési technológiát, és a vízlágyítást, hogy az ízek és aromák jobban kiteljesedhessenek, és automatáink üzemeltetési költsége a minimálisra csökkenjen, azaz megszűnjenek a vízkő
okozta problémák.
Folyamatosan nő azon partnereink
száma, akik vízszűrő-lágyító
patronok alkalmazásával egyrészt csökkentették karbantartási
költségeiket, másrészt
folyamatosan állandó kiváló minőségű italt biztosítanak ügyfeleik számára. (Pl.: Nestlé Hungária Kft ( több száz automatában beépítve) , First Impression, Pellini, Pasco, Pascucci, Bibas Kft stb. )

 

Cégünk a TGI-Osmosis Kft díjmentes szaktanácsadással és helyszíni vízminőség-méréssel segíti ügyfeleit, valamint a MIÁSZ tagok számára egyedi kedvezményeket biztosít.

Saját kedvezménye felöl érdeklődjön a 70-451-5050-es számon és hivatkozzon a M-MAG kódra.

kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe

A water and more cég által gyártott bestmax szűrő-lágyító patron a professzionális kávékészítéshez igazodva ötvözi a tökéletes szűrési technológiát, vízlágyítást, és magnéziumot (AromaPLUS technológia) adagol a vízbe, hiszen a tökéletes kávé folyamatosan 3-5 nk keménységű vizet igényel magas magnézium tartalommal.

PROFESSZIONÁLIS VÍZKEZELÉS  NÉLKÜL NINCS MINŐSÉGI VENDÉGLÁTÁS

Hiába a tökéletes alapanyagok, ha a végtermékünk fő összetétele a VÍZ , nem megfelelő minőségű (vízköves, klóros, stb).

Minden termékhez más más vízminőségre van szükség. Tévhit hogy egy helyi vagy központi vízlágyítóval megoldottuk vendéglátó helyiségünk vízkezelését. Hogy miért?

pl.:

  • A tökéletes kávéhoz, hogy az ízek és az aromák hiánytalanul érezhetőekké váljanak,  valamint a kávé cremája is alaktartó és tökéletes legyen  a víz keménységét 5 nk  ( német keménység) kell beállítani, túlsúlyban a magnézium ionokkal. Ráadásul nem elég lágyítani a vizet, szűrni is kell a másodlagos szennyeződésektől  pl.: Klór, klór fenol származékok, szag és ízrontó anyagoktól stb. mert ezek is befolyásolják végtermékünket.
  • pohármosókhoz és a kombi sütőkhöz  O nk vízre van szükség, a teljes cseppmentesség érdekében, és szűrésre.
  • a fehér-mosogatók esetében gazdaságtalan lenne teljesen lágy vizet használni ezért 3-6 nk víz használata indokolt a nagy vízfelhasználás miatt.

A fentekből látható hogy a vízkezelést mindig specifikusan az adott technológiához a végtermékhez kell választani.

A water+more kifejezetten a vendéglátás vízkezelésére specializálódott.

A water+more szűrőiben, a best water technology corporation több száz mérnökének minden tudása, hosszú évek tapasztalata és a leggondosabban összeválogatott kiváló minőségű összetevők találhatóak.

A víz kémiai összetétele  egy országon belül, városonként is  rendkívül eltérhet egymástól. A water+more termékeit úgy tervezték, hogy mindig az adott víz összetételéhez  lehet állítani szűrőket annak érdekében, hogy megkapjuk a kívánt  vízminőséget. pl.: Ha azt szeretnénk, hogy a  Pellini babkávéból  készített presszókávé Szegeden Pécsen és Budapesten is  ugyanolyan ízű, aromájú, formájú,minőségű legyen, a víz összetevőinek is meg kell egyeznie, holott a városok vízminősége között van különbség.  A water+more szűrői egyedülállóan képesek erre a feladatra is.

Rendkí­vül bonyolult biológiai, kémiai és fizikai eljárásokra van szükség ahhoz, hogy a ví­z megfelelően magas minőségű lehessen.

Az ivóví­z megfelelő szűrése már önmagában is egy tudomány. Intenzí­v kutatások, kiemelkedő műszaki szakértelem, valamint kifinomult analitikai technikák szükségesek a megfelelő szűréshez.

Munkatársaink  személyesen az Ön vendéglátó helységében is  készséggel segítenek  Önnek a leghatékonyabb vízkezelési eljárás kiválasztásában.

Hagyományos vízlágyítók hátrányai

A hagyományos vízlágyítók nem képesek tisztítani a vizet a szag és ízrontó anyagoktól, valamint felépítésük folytán először teljesen lágy vizet állítanak elő, majd használat során egyre keményebb vizet szolgáltatnak. bővebben itt…

A víz minősége így nem egyenletes,és a kávégép is a vízkőtől meghibásodhat. A hagyományos vízlágyítókat regenerálni kell, mely feladat a vendéglátóban dolgozóké lenne, de általában elfelejtik, vagy nem megfelelő módon és időben végzik el. A regeneráláshoz  sósvízes oldatot használnak mely megnöveli  a víz nátriumtartalmát ezáltal a víz sós lesz. Az ilyen módon lágyított vízből készített termékek valódi íze soha nem tud felszínre törni, a vízben lévő magas sótartalom miatt.

Kapcsolat

TGI-Osmosis Kft
1146 Budapest, Thököly u. 106.
Nyitvatartás :
H – CS 9:00 – 17:00 h
P 9:00 – 15:00 h
Tel.: +36 1 210 5360
Fax: +36 1 219 0792
Mobil: + 36 70 451 5054 – információ kérése
E-mail cí­m: info@tokeleteskave.hu

 

kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe

Pályázat

  • Számos magyar vállalkozás bővülhet megújuló erőművel

    Számos magyar vállalkozás bővülhet megújuló erőművel

  • Várhatóan november végén indul újra a Gyorsítósáv pályázat

    Várhatóan november végén indul újra a Gyorsítósáv pályázat

  • Több mint 100 új kisbolt nyílhat a Magyar Falu projektben

    Több mint 100 új kisbolt nyílhat a Magyar Falu projektben

Belföld

  • Malomipari technológiáját fejlesztette a Kunsági Malom

    Belföldi hírek Malomipari technológiáját fejlesztette a Kunsági...

NICE Bulvár

  • Kevesebb mint 55 perc alatt is diagnosztizálható a koronavírus?

    Egészség hírek Kevesebb mint 55 perc alatt is diagnosztizálható...

kkvnet_profight_240x150
jogpontok_kkv_240x150
KKVnet - Vállalkozás online
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2025. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
MCOnet International