
A vendég szívesebben, és gyakrabban fogyaszt olyan italt, amelyről tudja, hogy szűrt vízből készült, és egészségére kedvező hatást gyakorol. Kedvenc feketénk savassága például kifejezetten érzékeny a vízminőségre. Ha nem megfelelő minőségű vizet használunk, előfordulhat, hogy ihatatlanul savassá válik kávénk. A teák és egyéb más italok ízei és aromái is sokkal jobban ki tudnak teljesedni, ha szűrt-lágyított vízből készülnek.
A víz, ételeink, italaink fontos alkotóeleme Tehát fontos, hogy automatáink védelmében vízkőmentes, szűrt-lágy vizet használjunk!
Tény, hogy a vízminőség területenként eltérő lehet. Akár még egy városon belül is előfordulhatnak különböző értékek! Ugyanakkor az üzemeltető, és a töltőanyag-forgalmazó közös érdeke, hogy az elkészített ital íze, aromája, kinézete területtől függetlenül mindig tökéletes legyen.
Munkánk során felismertük, hogy az italautomaták védelme mellett, kiemelten fontos szerepet kap a folyamatosan kiváló minőségű szűrt-lágyított víz biztosítása a kiváló minőségű italok készítéséhez, és a sikeres üzemeltetéshez.
Célunk: A Magyar vendéglátás területén is biztosítani tudjuk az egyenletesen kiváló minőségű vizet, a tökéletes ételek és italok készítéséhez
Célunk eléréséhez megtaláltuk a megfelelő megoldást, így a water+more termékeit forgalmazzuk, melyek a professzionális italkészítéshez igazodva ötvözik a tökéletes szűrési technológiát, és a vízlágyítást, hogy az ízek és aromák jobban kiteljesedhessenek, és automatáink üzemeltetési költsége a minimálisra csökkenjen, azaz megszűnjenek a vízkő okozta problémák. Folyamatosan nő azon partnereink száma, akik vízszűrő-lágyító patronok alkalmazásával egyrészt csökkentették karbantartási költségeiket, másrészt folyamatosan állandó kiváló minőségű italt biztosítanak ügyfeleik számára. (Pl.: Nestlé Hungária Kft ( több száz automatában beépítve) , First Impression, Pellini, Pasco, Pascucci, Bibas Kft stb. )
Cégünk a TGI-Osmosis Kft díjmentes szaktanácsadással és helyszíni vízminőség-méréssel segíti ügyfeleit, valamint a MIÁSZ tagok számára egyedi kedvezményeket biztosít.
Saját kedvezménye felöl érdeklődjön a 70-451-5050-es számon és hivatkozzon a M-MAG kódra.

A water and more cég által gyártott bestmax szűrő-lágyító patron a professzionális kávékészítéshez igazodva ötvözi a tökéletes szűrési technológiát, vízlágyítást, és magnéziumot (AromaPLUS technológia) adagol a vízbe, hiszen a tökéletes kávé folyamatosan 3-5 nk keménységű vizet igényel magas magnézium tartalommal.
PROFESSZIONÁLIS VÍZKEZELÉS NÉLKÜL NINCS MINŐSÉGI VENDÉGLÁTÁS
Hiába a tökéletes alapanyagok, ha a végtermékünk fő összetétele a VÍZ , nem megfelelő minőségű (vízköves, klóros, stb).
Minden termékhez más más vízminőségre van szükség. Tévhit hogy egy helyi vagy központi vízlágyítóval megoldottuk vendéglátó helyiségünk vízkezelését. Hogy miért?
pl.:
- A tökéletes kávéhoz, hogy az ízek és az aromák hiánytalanul érezhetőekké váljanak, valamint a kávé cremája is alaktartó és tökéletes legyen a víz keménységét 5 nk ( német keménység) kell beállítani, túlsúlyban a magnézium ionokkal. Ráadásul nem elég lágyítani a vizet, szűrni is kell a másodlagos szennyeződésektől pl.: Klór, klór fenol származékok, szag és ízrontó anyagoktól stb. mert ezek is befolyásolják végtermékünket.
- pohármosókhoz és a kombi sütőkhöz O nk vízre van szükség, a teljes cseppmentesség érdekében, és szűrésre.
- a fehér-mosogatók esetében gazdaságtalan lenne teljesen lágy vizet használni ezért 3-6 nk víz használata indokolt a nagy vízfelhasználás miatt.
A fentekből látható hogy a vízkezelést mindig specifikusan az adott technológiához a végtermékhez kell választani.
A water+more kifejezetten a vendéglátás vízkezelésére specializálódott.
A water+more szűrőiben, a best water technology corporation több száz mérnökének minden tudása, hosszú évek tapasztalata és a leggondosabban összeválogatott kiváló minőségű összetevők találhatóak.
A víz kémiai összetétele egy országon belül, városonként is rendkívül eltérhet egymástól. A water+more termékeit úgy tervezték, hogy mindig az adott víz összetételéhez lehet állítani szűrőket annak érdekében, hogy megkapjuk a kívánt vízminőséget. pl.: Ha azt szeretnénk, hogy a Pellini babkávéból készített presszókávé Szegeden Pécsen és Budapesten is ugyanolyan ízű, aromájú, formájú,minőségű legyen, a víz összetevőinek is meg kell egyeznie, holott a városok vízminősége között van különbség. A water+more szűrői egyedülállóan képesek erre a feladatra is.
Rendkívül bonyolult biológiai, kémiai és fizikai eljárásokra van szükség ahhoz, hogy a víz megfelelően magas minőségű lehessen.
Az ivóvíz megfelelő szűrése már önmagában is egy tudomány. Intenzív kutatások, kiemelkedő műszaki szakértelem, valamint kifinomult analitikai technikák szükségesek a megfelelő szűréshez.
Munkatársaink személyesen az Ön vendéglátó helységében is készséggel segítenek Önnek a leghatékonyabb vízkezelési eljárás kiválasztásában.
A hagyományos vízlágyítók nem képesek tisztítani a vizet a szag és ízrontó anyagoktól, valamint felépítésük folytán először teljesen lágy vizet állítanak elő, majd használat során egyre keményebb vizet szolgáltatnak. bővebben itt…
A víz minősége így nem egyenletes,és a kávégép is a vízkőtől meghibásodhat. A hagyományos vízlágyítókat regenerálni kell, mely feladat a vendéglátóban dolgozóké lenne, de általában elfelejtik, vagy nem megfelelő módon és időben végzik el. A regeneráláshoz sósvízes oldatot használnak mely megnöveli a víz nátriumtartalmát ezáltal a víz sós lesz. Az ilyen módon lágyított vízből készített termékek valódi íze soha nem tud felszínre törni, a vízben lévő magas sótartalom miatt.
TGI-Osmosis Kft 1146 Budapest, Thököly u. 106. Nyitvatartás : H – CS 9:00 – 17:00 h P 9:00 – 15:00 h Tel.: +36 1 210 5360 Fax: +36 1 219 0792 Mobil: + 36 70 451 5054 – információ kérése E-mail cím: info@tokeleteskave.hu
kávégépes vízlágyító, vízlágyító gyanta, gyantás vízlágyító, vendéglátós vízlágyító, vendéglátói vízlágyító, vízlágyító kávégépbe
|