Vállalat

Zöldenergiás közösségi teret adott át a Jánosik Kft.

Zöldenergiás közösségi teret adott át a Jánosik Kft.
A Jánosik Kft. Kistokaj községben az Általános Művelődési Központ részeként működő általános iskola mellé épített új, 300 négyzetméteres épületet, melyet 2,5  hónap alatt, a kiírt határidő előtt valósítottak meg.

jánosik

Zöldenergiás közösségi teret adott át a Jánosik Kft.


Az új létesítmény „Integrált közösségi és szolgáltató tér„ néven szolgálja a település kulturális és közösségi életét. A kialakított több funkciós nagyterem, színpad és öltöző helyiségek mellett helyet kap majd egy könyvtár és az érdeklődő lakosságot kiszolgáló számítástechnikai munkaszoba is. 

jánosik

Kistokaj községben az Általános Művelődési Központ részeként épült a közösségi tér


Jánosik Lajos az építő cég tulajdonosa elmondta: a megrendelő helyi önkormányzat elhatározásának megfelelően az építés során megteremtették akadálymentesítés feltételeit is, és napkollektorok felszerelésével zöld energiából biztosítják a használati meleg vizet.

jánosik

Az építés során megteremtették akadálymentesítés feltételeit is


A Jánosik Kft-ről:

A Jánosik és Társai Kft. több mint 20 éves története a rendszerváltás körüli évek forgatagában kezdődött. Miskolcról kiindulva tették meg az első vállalkozói lépéseket.Takarító tevékenységgel indultak, majd a piaci kihívásokra reagálva - a takarítás mellett - önálló ágazattá nőtte ki magát az építőipar, az  ingatlan üzemeltetés, a külterület gondozás és az őrzés védelem. Mára olyan gazdasági társasággá váltak, amelynek egyes ágazatai piacvezetők lettek, mások pedig számon tartott piaci tényezők.

jánosik

Határidő előtt átadták a beruházást


"Nincs számunkra kis és nagy munka, nincs szép és csúnya megrendelés. Szolgáltatásra alakultunk. Értéket teremtünk és biztos munkát, megélhetést adunk."- vallják.KKV net