Vállalat

Villamos energia hálózat-korszerűsítés HAJDU Ipari Centrumban

Villamos energia hálózat-korszerűsítés HAJDU Ipari Centrumban
Az Ipari Centrumot működtető  HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. az elmúlt néhány évben számos fejlesztést hajtott végre. Ezek közül a most átadott villamos energia hálózat-korszerűsítés az egyik legjelentősebb.
Az új beruházás során beépített közép és kisfeszültségű berendezések, a kis olajterű, alacsony vasveszteségű 20/0,4 kV-os transzformátorok és a mindezt felügyelő számítógépes rendszer azonban a mai kor követelményeinek megfelelőek, energia-megtakarítást és biztonságos, tervezhető működést tesznek lehetővé. Ezenkívül környezet terhelési szempontból is korszerűek, és ez újabb bizonyíték a HAJDU Csoport környezetvédelem iránti elkötelezettségére is.

hajdu

A régi állomás

A Debrecen és Nyíregyháza között félúton, Téglás város külterületén lévő több mint 200 ha-os területtel rendelkező HAJDU Ipari Centrum már most is számos vállalkozásnak ad otthont, s ideális telephely bármilyen gyártó vagy szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozás számára, hiszen a terület mellett az ipari park szolgáltatások rendkívül széles körű választékát bocsátja a betelepülők rendelkezésére.

hajdu

Az új vezérlő

A HAJDU-ról:

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa.

HAJDU

A vezérlő állomás


Célunk a HAJDU márkanév, mint regionális márka elismertetése, ismertségének erősítése, valamint a HAJDU termékekhez hűséges európai vevők igényeinek teljes körűen megfelelni. A háztartásokban már bevált termékeink legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásaink erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekintjük. Társaságunk számára fontos szempont a környezet megóvása, a környezetterhelések minimalizálása is. A jövőben is ezeket a jellemzőinket erősítjük, és ennek érdekében tanúsított, szabványos minőségirányítási és környezetirányítási rendszert működtetünk.MCOnet Cég Online