Vállalat

Új oktatási centrum kezdte meg működését a napokban

Új oktatási centrum kezdte meg működését a napokban
A RADEM Oktatási Központ (ROK) a foglalkoztató cégek, intézmények, vállalkozások tényleges, mai igényeire alapozva, a munkaerőpiacon aktuálisan mutatkozó munkakörök betöltésére felkészítő, valamint a már dolgozó, de ismereteiket aktualizálni, továbbfejleszteni szándékozó munkavállalók részére hirdet feladatorientált, testreszabott, "mérték utáni" kurzusokat.
Jelentkezőket várnak egyebek közt a biztonságos számítógép- és internethasználat, a rendszer- és adatmentés lehetőségei, illetve alkalmazása iránt érdeklődő, azt munkájukban hasznosítani szándékozók köréből. Tanfolyam indítását tervezik továbbá az elektronikus levelezés és dokumentációkezelés, a digitális információrendezés, az elektronikus adó- és járulékbevallás témakörében is.

Az ügyvédi irodákról alkotott értékítéletben főszerepet játszik az ott tevékenykedő titkárnő. Intenzív ügyvédi irodai adminisztrátor, titkár/titkárnőképzés is indul, vidéki jelentkezők esetén bentlakás lehetőségével. A szociális szövetkezetekre vonatkozó egy éve megjelent törvény alapján már közel kétezer ilyen regisztrált szövetkezet létezik, számuk folyamatos növekedése várható. A ROK a szociális szövetkezetek vezetési és gazdálkodási ismereteit megalapozó tanfolyamokat indít.

Jelentős igény mutatkozik családi és idősgondozókra, részükre ún. házi gondozó/családi gondozó képzés indítását tervezik. A RADEM Oktatási Központ az elsők között alkalmaz - a nemzetközi munkaerőpiacon már ismert és bevált - pályakísérő tanúsítványt. Az elhelyezkedésnél, állásváltoztatásnál mellékelhető, esélynövelő dokumentumot minden képzéstípus mellé szolgáltatják majd a végzett hallgatóknak.

A felvételre pályázókat folyamatosan várják, jelentkezési határidő tanfolyamonként a honlapon. Érdeklődni lehet a ROK Titkárságán, telefon: 1/785-3145, bővebb információ a www.rok.info.hu-n.


G.R.