Vállalat

Óvodát támogatott a Hajdú Hajdúsági Zrt.

Óvodát támogatott a Hajdú Hajdúsági Zrt.
Az idei évben is meghirdetésre került a várépítő pályázat, melynek egyik kiemelt támogatója a Hajdú Hajdúsági Zrt. volt.
Az idén második alaklommal meghirdetett pályázaton a támogató cégek által felajánlott termékekre nyújthattak be pályázatot gyermekintézmények illetve műemlékek. 14 cég több mint 14 millió forint értékben ajánlott fel termékeket, melyek elsősorban hőszigetelő és burkoló anyagok valamint fűtő berendezések voltak.

A Hajdú Hajdúsági Zrt. gyermekintézményt támogatott
Fűtőberendezést ajánlott fel a Hajdú Hajdúsági Zrt. a Várápítő pályázaton


A Hajdú Hajdúsági Zrt. egy vegyestüzelésű kazánt és a hozzá tartozó fűtési puffertárolót ajánlott fel a gyermekintézmények számára. A felajánlásra több pályázat is érkezet, melyet végül Nagylózs Község Önkormányzati Óvodája nyert el. A Hajdú Hajdúsági Zrt. a nyertes intézmény számára ki is szállította a fűtő berendezést.

 

Nagylózs Község Önkormányzati Óvodája számára nagy segítséget jelent a Hajdú Zrt. felajánlása, hiszen ennek köszönhetően az óvoda apró kis lakói kellemes melegben tölthetik el a hideg téli napokat.

 

A Hajdú Hajdúsági Zrt. Nagylózs Község Önkormányzati Óvodáját támogatta
Nagylózs Község Önkormányzati Óvodája nyerte a Hajdú Hajdúsági Zrt. felajánlását


A Hajdú Hajdúsági Zrt. a fogyasztók igényeit figyelembe véve korszerű, jó minőségű és környezetbarát termékeket állít elő. A cég nem csupán a berendezések előállításával foglalkozik, partnereik vásárlóik számára széles körű és biztos szervizt valamint pótalkatrész ellátást biztosít.


A társágnál fontos szempont a környezetvédelem ennek érdekében tanúsított, szabványos minőségirányítási és környezetirányítási rendszert működtet valamint a termékek csomagolásánál is figyelembe feszi a környezetvédelmi követelményeket.

 

Elérhetőség:

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.
4243 Téglás, külterület 135/9. hrsz.
telefon: (52) 582-700
fax: (52) 384-126
email: hajdu@hajdurt.hu
webcím: www.hajdurt.hu

 

BT - MCOnet/Observer