Vállalat

Orosz piacon a Hajdu

Orosz piacon a Hajdu
A moszkvai Aquathermmel kezdődött, Thaiföldön, majd a budapesti Hungarothermmel folytatódott, a napokban bezárt budapesti Renexpo után pedig Szentpéterváron mutatja be a megújuló energiahasznosítás tematikájú kiállítását a Hajdu Zrt.
A hazai kiállításokon elsősorban energiahatékony „zöld fejlesztéseinket" illetve a Hajdu által választott környezettudatos utat kívánjuk bemutatni a partnereinknek és a végfelhasználóknak. Sok esetben ezek a kiállítások biztosítanak lehetőséget még a szakmabelieknek is, hogy követni tudják e gyorsan fejlődő ágazat újdonságait. A külföldi bemutatókon nagyobb hangsúlyt kap az új partnerek felkutatása és a konkrét üzletkötés. Úgy gondoljuk, a rangos kiállításokon való részvétel, mindenképp megtérülő beruházás- állítja Novotni István, a cég kereskedelmi igazgatója.

hajdu

Szentpéterváron mutatja be a megújuló energiahasznosítás tematikájú kiállítását a Hajdu Zrt.

Amíg az európai piacok egyre árérzékenyebbé válnak - sokszor akár minőségi kompromisszumok árán is - , addig a gyorsan fejlődő orosz piac ma már a legmagasabb minőséget várja el a szállítóktól - amit hajlandó is megfizetni. Ezért is döntöttünk úgy, hogy az EU csatlakozás után nagyrészt funkcióját vesztett németországi és franciaországi leányvállalatainkat végelszámoljuk, és létrehozzuk Moszkvában az Hajdu Vostokot. Az idei év kiemelt célja, hogy részt vegyünk a Szentpétervár - megyei energiaracionalizálási programban. - tájékoztatott Novotni István.

 

 

MCOnet Cég Online