Vállalat

Neptun Kft. - a csomagolástechnika szakértője

Neptun Kft. - a csomagolástechnika szakértője
A fővárosi székhelyű Neptun Kft. több mint 20 éve alakult. Tevékenységi körébe tartozik a csomagoló anyagok gyártása, csomagoló gépek forgalmazása és szervizelése, valamint a tervezéshez és gyártáshoz kapcsolódó folyamatok.
Neptun Kft. - az olasz SIAT forgalmazója	Az 1989-ben alakult budapesti Neptun Kft. a csomagolástechnika egyik jeles képviselője. A tevékenységi körének egyik fő részét csomagolóanyagok nagykereskedelme jelenti, melybe beletartoznak a nyomatlan (standard) és nyomtatott ragasztószalagok, a nyújtható (strech) gépi- és kézi fólia, valamint a zsugorfólia. Mindkét ragasztószalagra jellemző a méretek széles skálája - irodai ragasztószalagtól az ipari ragasztószalagokig. A Neptun Kft. mint az olasz SIAT cég jól bevált gépeinek forgalmazója a csomagológépek, így többek között a dobozfelállító, a raklapfóliázó a zsugorfóliázó és a dobozlezáró gépek Neptun Kft. - csomagolástechnikai szakértőnagykereskedelmével is foglalkozik csakúgy, mint a csomagológépsorok tervezésével, szállításával, szerelésével, karbantartásával és szervizelésével. A vállalat kínálatában olyan csomagolási segédeszközök is megtalálhatóak, mint a zacskólezárók, az irodai celluxtépők, a kézi dobozlezárók, valamint a kézi fóliázók.

A Neptun Kft. a csomagoló gépsorok, egyedi csomagoló gépek és kiegészítő egységek tervezésével is ügyfelei rendelkezésére áll. Emellett a portfólió részét képezi a ragasztószalagok egyedi emblémával történő ellátása, illetve az egyedi csomagológépek, kiegészítő egységek és eszközök tervezése, helyszíni összeszerelése, beüzemelése, próbaüzeme és szervizelése, de még a kezelőszemélyzet betanítása is. A Neptun Kft. szerviz szolgálata vállalja a csomagológépek szervizelését és rendszeres megelőző karbantartását, a hiba elhárítását pedig rövid határidőn belül elvégzi.

Neptun Kft.

Cím: 1211 Budapest Templom u. 34.
Tel.: (1) 277-4077, 276-1067, 276-1744
Fax: (1) 277-4077
E-mail: neptunkft@neptunkft.hu