Vállalat

Legyél Te az Év Titkárnője! - Mert a jó titkárnő igazi kincs!

Legyél Te az Év Titkárnője! - Mert a jó titkárnő igazi kincs!
Tele vagy ambícióval, de még nem tudtad megmutatni? Felmérnéd a képességeid, de még nem volt alkalmad kipróbálni magad? Komolyabb munkahelyi kihívásokra vágysz? Egyszerűen csak kíváncsi vagy? Ezekre a kérdésekre mind választ kapsz, ha kipróbálod magad az Év Titkárnője pályázatunkon.

 

Év titkárnője pályázat

Az év titkárnője pályázatot azért indítottuk, mert saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy jó titkárnő fél üzleti siker. Akire lehet számítani, jó megjelenésű, és szakmailag elősegíti a cég mindennapos működését, arra érdemes, sőt kell is energiát fordítani! Innen jött az ötlet, hogy kell egy rangos eseményt szervezni, ahol megtaláljuk a leginkább erre a címre elhivatott titkárnőt.

 

Másodsoron, talán mindenki megtapasztalta azt, hogy az alkalmazottak motiválása, készségeik fejlesztése olyan feladatok elé állítja napjainkban a cégeket, legyen az kis vállalkozás vagy nagy multi, melyek megoldása a hosszú távú sikeresség titka. A legjobb munkaerő hétköznapi teljesítménye is sokat romlik, ha hitehagyottá válik. Ezért kell egy cél, mely mindenkiben életre kelti a benne lakozó igazi értékeket.

Biztos, hogy benned is van ilyen érték csak esetleg még nem jött ki, mert nem voltál eléggé motiválva vagy még nem próbáltad ki magad. Ez a pályázat remek lehetőség azoknak a hölgyeknek, akik: - Pályakezdők és most egy komoly kiválasztó rendszerben felmérnék magukat "tét nélkül", hogy mennyire alkalmasak magas szintű munkavégzésre.

- Már dolgoznak és most egy profi kiválasztó rendszerben bizonyítva váltanának.
- Titkárnőként, személyi asszisztensként, irodavezetőként dolgoznak, de szereti a kihívást, megmutatná képességét ezzel növelve saját piaci értékét.
- Hölgyek, akiket vonz a versenyhelyzet, a kihívás és részt venne valami újban, ami még nem volt Magyarországon.

A pályázatról:

Jelentkezz, hogy Te legyél az ÉV titkárnője!

Az év titkárnője pályázat (továbbiakban ETP) egy tehetségkutató program, mely összetett szakmai szempontok alapján, kiválasztja ebben a szakmában a legalkalmasabb személyt. A pályázat nyertese 500.000Ft-ot, szakmai elismerést kap, ezen felül készségeit, képességeit jól fel tudja mérni. Az ETP küldetése, hogy rangot teremtsen a szakmának és évről évre tartogasson egy kis kihívást, egy megmérettetést, egy kis motiváló erőt. Részletek: www.extratitkarno.hu facebook.com/titkarno

A program 2014. Március 15-től kezdődik, és több fordulós lesz
1. Az első forduló 2014 március 15 - május 15 ig. tart. Ebben az időszakban várjuk a jelentkezéseket.

2. Ezt követi a második forduló, amely egy személyes meghallgatás. Itt szituációs feladatok, egyéni képességek felmérése alapján választjuk ki ebből a kőrből a továbbjutókat.

3. forduló: A legjobb 16 alkotta elit megmérettetése. Ebben a több lépcsős meghallgatás sorozatban fog eldőlni, hogy ki kerül a legjobb 8-ba, majd a legjobb 4-be, és végül ki kerül ki győztesként.

Legyél Te a legjobb!
Egy jó titkárnő fél üzleti siker

A döntők lebonyolításában már rangos szakmai zsűri fogja segíteni munkánkat a kiválasztásban. Cégvezetők vagy vezető beosztású szakemberek szelektálnak, akik természetesen potenciális munkaadók lehetnek, így ezen a szinten már a legjobbak-legjobbjai fognak versengeni egymással. A döntőbe kerülés és a győzelem nemcsak pénzjutalmat, esetleges állásajánlatot, de óriási szakmai elismerést is jelent, ami a pályázó egész további karrierjében kiváló ajánlólevél.


A közhelyes szólások, "aranyköpések" mindig hatalmas igazságokat hordoznak magukban, hiszen ezért válnak sokat használt mondattá. Hány filmben, színdarabban, viccben hallottuk már, amint a vezető azt mondja, hogy "drága Erzsike maga egy igazi kincs". - És tényleg, ha belegondolunk, milyen igaz, egy jó titkárnő tényleg igazi főnyeremény! Mert egy vállalat attól lesz sikeres, ha jó a vezetője, de egy vezető akkor lesz jó, ha hatékony a csapata, aminek legfőbb ékköve egy kiváló titkárnő.


Legyél egy sikeres csapat tagja, ahol megbecsülnek, ahol elismernek, ahol megfizetnek, mert Te is lehetsz az Év Titkárnője! Jelentkezz itt.