Vállalat

Környezetvédő takarítás

Környezetvédő takarítás
Kevesen gondolnák, hogy olyan mindennapos tevékenységben, mint a takarítási szolgáltatásban is, meghatározó szempont lehet a környezet védelme.
Évente több millió liter tisztítószer kerül a csatorna hálózatba és sok millió szemeteszsák a lerakóhelyekre. A takarítási szolgáltató cégek között piacvezető, országosan több mint 1000 helyszínen szolgáltató Jánosik és Társai Kft. élen jár a környezetkímélő technológiák, vegyszerek és újrahasznosított műanyag termékek alkalmazásával. Mint Jánosik Lajos, a cég vezetője elmondta, a cég minőségi szolgáltatási követelményei is meghatározzák, hogy a környezetvédelmi szempontokra tekintettel legyenek. A különböző feladatok speciális szakértelmet, szigorúan ellenőrzött technológiákat kívánnak. Nem mindegy, milyen vegyszert használnak például egy bankelnök antik bútorának kezeléséhez, vagy egy műtő takarításánál, illetve egy élelmiszer kereskedelmi központ hűtőtárolói esetében. Erre a munkára külön minőség-, környezet-, munka- és egészségbiztosítási rendszer vonatkozik. Csak az Országos Tisztiorvosi Hivatal és az Epidemiológiai Intézet által engedélyezett fertőtlenítőszerek jöhetnek szóba. Megint más tisztítószereket alkalmaznak az egyre nagyobb számú, úgynevezett zöld irodaházak takarításánál.

jánosik kft.

A takarítási szolgáltató cégek között piacvezető, országosan több mint 1000 helyszínen szolgáltató Jánosik és Társai Kft. élen jár a környezetkímélő technológiák, vegyszerek és újrahasznosított műanyag termékek alkalmazásával

A Jánosik és Társai Kft. kizárólag környezetbarát, az EU-s szabványoknak megfelelő tisztítószereket, eszközöket, technológiákat használ. A közelmúltban ennek érdekében különböző pályázatokon keresztül több tízmillió forintot ruháztak be új, nagy teljesítményű, környezetkímélő eszközökre, önjáró takarító gépekre, gőzborotvákra, ipari mosógépekre. A cég ez évi terveiben 6 milliárd forintos bevétellel számol, és elsősorban a minőségi, a környezetbarát technológiák alkalmazásával, komplex szolgáltatásaival szeretne a versenytársak közül kiemelkedni.

Képek: janosikkft.hu

MCOnet Cég Online