Vállalat

Hotelben is bizonyít a Jánosik Kft

Hotelben is bizonyít a Jánosik Kft
Van egy szálló Magyarországon amelyet, nem a szálló tulajdonosa, hanem alvállalkozóként egy külső cég működtet teljes körűen.
Nemcsak takarítja, hanem komplexen üzemelteti is a miskolci UNI-HOTEL-t a Jánosik és Társai Kft., Magyarország piacvezető takarító cége. Ők gondoskodnak a 24 órás recepciós szolgálatról, az ingatlan karbantartásról, a takarításról, az ágyneműk mosásáról, a külterület gondozásáról és az őrző-védő szolgálatról. Tulajdonképpen itt egy helyen csináljuk azt, amihez értünk, amire a cég képes - mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

A miskolci Uni-Hotelt nemcsak takarítja, de üzemelteti is a Jánosik Kft.
A Jánosik és Társai Kft. a miskolci Uni-Hotelt nemcsak takarítja, hanem üzemelteti is

A Jánosik Kft. bizonyította, hogy alkalmas a teljes körű üzemeltetésre - erősítette meg Káelné Kovács Rita, a Miskolci Diákotthon Kft. ügyvezetője, a hotel igazgatója.

Az intézmény egész évben nyitva tart. Szeptembertől - júliusig a Miskolci Egyetem több mint ötszáz diákjának az otthona. Ebben az időszakban is fogad nem egyetemistákat is, összesen 60-at. A nyári hónapokban viszont teljes kapacitásával nyitott a külső vendégek előtt. Komfortfokozatával, szolgáltatásaival a magas színvonalú igényeknek is eleget tud tenni. Július elejétől augusztus végéig, egyidejűleg akár 603 vendéget is fogadni tud. Tanácskozások, konferenciák megrendezésére is felkészült a hotel. Ezeknek a rendezvényeknek az előkészítésében is részt vesz az Jánosik Kft.

G.R.