Vállalat

HAJDU a sportért

HAJDU a sportért
Novotni István, a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. vezérigazgatója sportolókon keresztül is szeretné növelni a cég hírnevét.
„A HAJDU név kötelez, nem csak termékeinkkel, hanem a cégcsoportunk által támogatott sportolókon keresztül is szeretnénk növelni hírnevünket", mondja Novotni István, a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. vezérigazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy egy hatvan esztendős patinás cégnek kötelessége is a fiatalok sportolásának segítése."
A nevünket viselő TÉGLÁS-HAJDU Ipari VSE Súlyemelő Szakosztály az ország egyik legsikeresebbje volt az elmúlt évben. A csapat versenyzői 152 érmet nyertek, amiből 101 arany, 37 ezüst, 14 darab bronz volt. A rengeteg munka eredményének köszönhető kitűnő szereplés az idei évben is folytatódik, sőt, az ifjú súlyemelők egyre több aranyéremmel térnek haza az utóbbi versenyekről.

A HAJDU Zrt. támogatja a sportolókat is

Az elmúlt évben a legsikeresebb volt a TÉGLÁS-HAJDU Ipari VSE Súlyemelő Szakosztálya

Cégünk támogatja a Debreceni Hoki Klubot is, amely idén már az első osztályban játszhat a hazai bajnokságban, junior csapata pedig az igencsak erős szlovák első osztályban indul.
A téglási női kézilabda szakosztály támogatója a HAJDU Autotechika Zrt., amely az anyagiakon kívül edzési lehetőséget is biztosított a lányoknak a HAJDU Ipari Park területén. A Hajdu Cégcsoport támogatásával írták ki 2013-ban a Hajdu Díjlovagló Kupa versenysorozatot is.


„Vállalatcsoportunk dolgozói is szívesen sportolnak. A három HAJDU cég nemrég közös csapatot állított ki egy országos, vállalatok között megrendezett focibajnokságon. Itt, a HAJDU cégcsoport támogatásával és számos kolléga lelkes szurkolása mellett a második fordulóba is bejutott a csapat."- tette hozzá a vezérigazgató, Novotni István.

G.R.