Vállalat

Fejlesztik az Ipari Parkot Tégláson

Fejlesztik az Ipari Parkot Tégláson
A több mint 210 hektáros ipari területet működtető HAJDU Infrastruktúra Zrt. számos infrastrukturális beruházást tervez 2011-12-ben, Tégláson. Fejlesztik többek között az áramhálózatot, a vízhálózatot, a központi irodaépületet, valamint a szennyvíztisztító művet - tájékoztatott Dedéné Novotni Anna vezérigazgató.
A HAJDU Ipari Centrum, ipari parkként is működik. A létesítmény félúton található Debrecen és Nyíregyháza között, Téglás város külterületén. A HAJDU Cégcsoporton kívül már számos vállalkozás tevékenykedik a területen, például a lézervágással foglalkozó Lasercut Kft. és a víztechnológiai segédanyag gyártásával foglalkozó VízTec Kft. A társaság a jövőben tovább szeretné bővíteni ezt a számot. Ennek érdekében a szolgáltatások széles palettáját kínálják a betelepülő vállalkozásoknak.

hajdu

Fejlesztik többek között az áramhálózatot, a vízhálózatot, a központi irodaépületet, valamint a szennyvíztisztító művet - tájékoztatott Dedéné Novotni Anna vezérigazgató

Rendelkeznek például saját iparvágánnyal, úthálózattal, villamos energia ellátással, távhővel, ivóvízzel és ipari hűtővízzel, szennyvíztisztítókkal, telefonrendszerrel, internethálózattal. Ezekre az ide költözők közvetlen rácsatlakozhatnak. Több, speciális, kiegészítő szolgáltatást is igénybe vehetnek az itt működő vállalkozások. Ilyen például a 24 órás biztonsági szolgálat, a dolgozói buszjárat, valamint a közreműködést a dolgozók toborzásban.

Összesen 30 darab, váltakozó nagyságú parcella vár bérlőre vagy tulajdonosra. A betelepítés koncepcióját úgy alakították ki, hogy a különböző igényű befektetők elvárásait egyöntetűen ki tudják elégíteni, így kis-, nagy-, és multinacionális vállalatok is helyet találhatnak maguknak Tégláson - mondta Dedéné Novotni Anna.

Képek: hajduiparipark.hu

MCOnet Cég Online