Vállalat

Eléri üzleti tervcéljait a Jánosik és Társai Kft.

Eléri üzleti tervcéljait a Jánosik és Társai Kft.
A Jánosik és Társai Kft. takarítási szolgáltató részlegének 2013. első három negyedévét vizsgálva sikerült megőriznie piaci pozícióit és várhatóan eléri üzleti tervcéljait is.
Tevékenységeikkel az ország minden régiójában jelen vannak. A 2013 évre tervezett 2,4 milliárdos árbevétel időarányos teljesítése mellett (az állandó változásban lévő takarítási piacon) a megrendelőik döntő többségét sikerült megőrizniük, illetve több új, rangos partner is a piacvezető takarítási céget választotta- tájékoztatott Heinisch Katalin az ágazat vezetője.

Sikeres pályázatokkal elnyerték többek között a Pécsi Zsolnay Kulturális Negyed, az ELTE Campus épületei, a Siemens Zrt. budapesti üzemi és irodai telephelyei, a pécsi Kodály művészeti központ, a Magyar Államkincstár budapesti központi épületei és egyéb intézmények takarítását. A közelmúltban nyílt budapesti luxus divatáruház takarítására is megbízást kaptak.

Külső szakcéggel elvégeztették a Jánosik és Társai Kft. minőségirányítási rendszerének megújító auditját, valamint sikerrel teljesítették az ország egyik legnagyobb nemzetközi vegyipari cégének rendkívül szigorú beszállítói minősítését. A megszerzett jogosultság a cég egész tevékenységére érvényes- mondta Heinisch Katalin.


G.R.