Vállalat

A turisztikai résztvevőknek is érdemes Prezit használniuk

A turisztikai résztvevőknek is érdemes Prezit használniuk

 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) 2015 évi első szakmai vacsorája teltházzal zajlott. A turisztikai résztvevők ezúttal a Prezimagyarul tanulságos előadását hallgathatták meg.

A Prezi (vagy Prezi.com) Flash-alapú, internetes prezentációkészítő szoftver.  A Prezi a Kitchen Budapest, illetve a Magyar Telekom támogatásával jött létre 2008-ban azzal a céllal, hogy kiváltsa a lineáris, slide-alapú prezentációkészítést. A felhasználók előtt a rendszer 2009. április 5-től áll nyitva.

 

A Prezi előadása a Magyar Utazási Irodák Szövetségének szakmai vacsoráján
Prezi,MUISZA Prezi képviselője a MUISZ vacsorán bemutatta a világszerte egyre népszerűbb prezentációs eszközt.  Az ereje többek között abban áll, hogy mivel vizuális memóriánk van, ily módon jobban megragadnak az információk, mintha csak szóban prezentálnánk. Az előadó szerint óriási versenyelőnyt jelent ma a piacon, ha ilyen módon készítünk cégprezentációt, mondjuk egy hotelnek vagy utazási irodának.

A Prezi magyar találmány, Magyarországon fejlesztik, emellett világszerte ismert és elismert, 2013 márciusában már több, mint 20 millió regisztrált felhasználója van. A nemzetközi sikerek ellenére itthon akar-e maradni a cég? A válasz igen, hiszen ezzel is bizonyítja, hogy igenis lehet Magyarországon jó dolgokat csinálni és sikereket elérni! Jó hír, hogy MUISZ-tagok kedvezményes áron vehetnek részt a Prezi használatára oktató tanfolyamokon.

 

MCOnet