Vállalat

A rászorulóknak a Jánosik Kft. segített!

A rászorulóknak a Jánosik Kft. segített!
A Jánosik és Társai Kft. elsőként csatlakozott a 2013. október első hetében megszervezett Nagy Takarítási Napokra, ahol a budapesti Hospice Ház konyháját és kiszolgáló helyiségét tették rendbe.

Október első hetében Nagy Takarítási Napokat szerveztek Budapesten a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) előkészítésével. Az újszerű kezdeményezésként megszervezett napok nem a pénzről, nem a piaci versenyről szóltak, hanem az önzetlen segítségnyújtásról, a társadalom elesettjei iránt érzett felelős gondolkodásról. További célnak tekintettük a takarító szakma társadalmi elismertségének növelését - mondotta Jánosik Lajos - a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég tulajdonosa.

Hospise ház, Jánosik Kft., segítség
A Jánosik Kft. dolgozói a budapesti Hospice Ház részlegeit tették rendbe

A takarítással foglalkozó cégek önként jelentkeztek és térítésmentesen vállaltak feladatot az arra rászoruló intézmények takarításában. A Jánosik Kft. takarítási ágazatának munkatársai egy budai Hospice ház konyhájának és kiszolgáló helyiségének alapos rendbetételével kapcsolódtak be a rendezvénysorozatba. A Hospice - házban súlyos, betegségük végstádiumában szenvedő (különböző életkorú) emberek kapnak elhelyezést és ellátást, olyanok akiket az egészségügyi (kórházi) ellátórendszer már elbocsájtott. A róluk való gondoskodás igazán embert próbáló feladat.

Az elvégzett munkával az intézmény vezetői nagyon elégedettek voltak, szakszerűnek, lelkiismeretesnek értékelve a cég dolgozóinak önzetlen tevékenységét. Mi pedig jeleztük feléjük, hogy más alkalommal is számíthatnak ránk - mondotta Jánosik Lajos.

G.R.