Vállalat

A NAV Budapest környéki ingatlanjait üzemeltetheti a Jánosik és Társai Kft.

A NAV Budapest környéki ingatlanjait üzemeltetheti a Jánosik és Társai Kft.
A Jánosik és Társai Kft. az egyik nyertese a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) budapesti és Budapest környéki ingatlanjainak műszaki üzemeltetésére kiírt nyílt, közbeszerzési eljárásnak.
A NAV versenypályázata szigorú gazdasági és pénzügyi alkalmasság előírása mellett, magas műszaki és szakmai igényeket is támasztott a pályázókkal szemben.

nav

A NAV versenypályázata magas műszaki és szakmai igényeket is támasztott a pályázókkal szembenJánosik Lajos, a társaság tulajdonosa, a kihirdetett eredmény ismeretében fogalmazta meg: az ajánlati ár, a felkészültség és megbízhatóság mellett, a Jánosik Kft. tekintélyes referencia listája és az ingatlanüzemeltetés több területére kiterjedő tevékenysége is mellettük szólhatott a döntés meghozatalakor. Továbbá fontos tény az is, hogy a cég rendelkezik az összes minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, ami feljogosítja a legszigorúbb feltételeket támasztó munkák elvégzésre.


jánosik kft.

A Jánosik és Társai Kft. az egyik nyertese a Nemzeti Adó és Vámhivatal által kiírt közbeszerzési eljárásnakA Jánosik és Társai Kft.-ről:

A Jánosik és Társai Kft. több mint 20 éves története a rendszerváltás körüli évek forgatagában kezdődött. Miskolcról kiindulva tették meg az első vállalkozói lépéseket. Takarító tevékenységgel indultak, majd a piaci kihívásokra reagálva - a takarítás mellett - önálló ágazattá nőtte ki magát az építőipar, az  ingatlan üzemeltetés, a külterület gondozás és az őrzés védelem. Mára olyan gazdasági társasággá váltak, amelynek egyes ágazatai piacvezetők lettek, mások pedig számon tartott piaci tényezők.KKV net