Vállalat

A Jánosik Kft. újíthatja fel a tiszaladányi műemlék református templomot

A Jánosik Kft. újíthatja fel a tiszaladányi műemlék református templomot
Versenypályázaton nyerte el a tiszaladányi műemlék református templom felújítási munkálatait a miskolci Jánosik és Társai Kft. A befejezéséhez közeledő  nagyszabású munkákat kell maradéktalanul elvégezni, 90 napos, szoros határidő betartásával.
Jánosik Lajos, az évi 6 milliárdos forgalmat lebonyolító cég tulajdonosa elmondta: A külső-belső munkálatok során kicserélték az ó és az új hajó teljes tetőszerkezetét, a héjazással együtt. Újra cserélték 35 százalékban, illetve kijavították a torony faszerkezetét és deszkázatát is. A torony új speciális cink lemezborítást kapott, amelyet díszmű-bádogos szakemberek készítettek el és helyeztek fel.


jánosik kft.

A Jánosik és Társa Kft. újíthatja fel a tiszaladányi műemlék református templomotAz évszázados falak kívül-belül új vakolatot és festést kaptak. Kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették az elektromos hálózatot és a hangosító rendszert. Az újonnan lerakott padlóburkolatra felújítva, megszépítve helyezték vissza a padsorokat. Gondoskodtak a templom akadálymentes megközelítésének lehetőségéről, valamint a felújítás során fellelt régészeti emlékek megfelelő bemutatásáról.


Képek: janosikkft.hu

KKV net