Vállalat

A Jánosik Kft. : Sikerült felhasználó barát honlapot kialakítanunk

A Jánosik Kft. : Sikerült felhasználó barát honlapot kialakítanunk
Ma az üzleti életben eengedhetetlen, hogy egy cég ott legyen a világhálón. Egy reprezentatív piackutatás szerint a magyarországi kis és középvállalatok első számú vezetőinek 92%-a használja az internetet napi szinten a munkájához.
Ha belegondolunk, hogy napjainkban a világhálót több mint 5 milliárd ember használja világszerte, (hazánkban 3,4 millió internet előfizető van) belátható, hogy a jelen és a jövő szinte korlátlan lehetőséget kínáló eszközéről van szó, amelyből a vállalkozások sem maradhatnak ki – mondja Tóth Lajos, a Jánosik és Társai Kft. marketing igazgatója.

jánosik kft.

Tóth Lajos úgy véli fontos, hogy a cég a világhálón is elérhetővé váljon üzleti partnerei, leendő céges és magán ügyfelei számára


A miskolci székhelyű, évi 6 milliárdos forgalmú szolgáltató  cég már korábban is működtetett saját honlapot, de úgy gondolták eljött az ideje, hogy új alapokra helyezzék azt. Tóth Lajos úgy véli fontos, hogy a cég a világhálón is elérhetővé váljon üzleti partnerei, leendő céges és magán ügyfelei számára. Különösen lényeges ez az építési, a takarítási, a karbantartási, vagy az őrzés-védelemi szolgáltatást végző cégünknél, ahol a majdani vásárlókat a tevékenység magas minőségéről is informálni kell.   Ezért a szolgáltatások ismertetésénél kulcsfontosságú az elvégzett munkák és a referenciák hiteles bemutatása. Szempont, hogy az oldalra rá találók könnyen tudjanak tájékozódni a cég többféle szolgáltatása, terméke között, ki tudják választani azt a kínálatot, amelyikre leginkább szükségük van. A folyamatosan aktualizált képanyag mellett témafelelősök gondoskodnak a tartalom rendszeres frissítéséről is. A Jánosik Kft. oldala így naprakész, aktuális és dinamikus lett. Ugyancsak lényeges ma már az interaktivitás, azaz, hogy az információs sztrádán közlekedők ne csak egy oldalról kapjanak információkat, hanem a speciális, csak őket érdeklő kérdésekre is választ, vagy üzleti ajánlatot kaphassanak, a nap 24 órájában bármikor.

Jánosik

A Jánosik Kft. : Sikerült felhasználó barát honlapot kialakítanunk


Manapság az internet szerepe az üzleti életben megkérdőjelezhetetlen. Az egyéni és céges vásárlók az információk jelentős részét a világhálón keresik és találják, meg mielőtt döntésüket meghozzák. Fontos, hogy az internetről érkező ügyfelek bizalommal forduljanak a cég munkatársaihoz, jó benyomást kapjanak a Jánosik Kft-ről. A weboldal megújításakor mindezeket a szempontokat is figyelembe vették.

A látogatók visszajelzése alapján sikerült felhasználó barát honlapot kialakítanunk. Ez nagyon fontos visszajelzés számunkra. A kereső optimalizálást és látogatottsági mérést auditált cégekkel együttműködve kívánjuk elvégezni. Ezt követően benevezünk majd a szolgáltató cégeknek kiírt Év honlapja versenybe - mondta végezetül a marketing igazgató.


Képek: janosikkft.hu

MCOnet Cég Online