Vállalat

A Jánosik Kft.-nél bizonyítottan kiváló a vevőelégedettségi szint

A Jánosik Kft.-nél bizonyítottan kiváló a vevőelégedettségi szint
A takarítási szolgáltatásokban piacvezető, folyton fejlődő és az egész ország területén szolgáltató  Jánosik és Társai Kft.  nemrég mindenre kiterjedő minőségi és megbízhatósági rendszert vezetett be.
A Jánosik és Társai Kft. több mint 20 éves története a rendszerváltás körüli évek forgatagában kezdődött. Miskolcról kiindulva tették meg az első vállalkozói lépéseket.Takarító tevékenységgel indultak, majd a piaci kihívásokra reagálva - a takarítás mellett - önálló ágazattá nőtte ki magát az építőipar, az  ingatlan üzemeltetés, a külterület gondozás és az őrzés védelem. Mára olyan gazdasági társasággá váltak, amelynek egyes ágazatai piacvezetők lettek, mások pedig számon tartott piaci tényezők.


jánosik kft.

A  Jánosik és Társai Kft.  nemrég mindenre kiterjedő minőségi és megbízhatósági rendszert vezetett beA cég tulajdonosa, Jánosik Lajos elmondta, hogy honosították a három önálló, rendkívül szigorú tanúsítványi rendszert: az új minőségbiztosítási, a környezetirányítási, és a katonai- és titoktartási szabványokat egy rendszerbe integrálva ismét sikeresen auditáltatták.  A több minőség ellenőrzési szabványra (ISO9001/14001/28001) kiterjedő átfogó vizsgálat egyben a cég hároméves auditja is volt. A tanúsítások felülvizsgálatát a Det Norske Veritas Magyarország Kft. szakemberei végezték. Az AQAP 2010 katonai normatíva szerinti tanúsítást a Honvédelmi Minisztérium Katonai Tanúsító Testülete látta el.

Jánosik

A Jánosik Kft.-nél bizonyítottan kiváló a vevőelégedettségi szint


Az audittal egy időben zajlott a cég Biztonsági Szolgálatánál a vevőelégedettségi mérés. A felmérés összegzése szerint a Jánosik Kft. biztonsági ágazata 97%-os, kiváló minősítésű vevőelégedettségi szintet ért el a 2011 első hónapjaiban nyújtott szolgáltatásai alapján.


Képek: janosikkft.hu

KKV net