Vállalat

A HAJDU gyártását a francia Certita cég auditálta

A HAJDU gyártását a francia Certita cég auditálta
Novotni István a Hajdu Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint a Certita szakemberei minden tekintetben alkalmasnak találták a céget arra, hogy a HAJDU termékek – köztük a háztartási szolár vízmelegítők – továbbra is jelen lehessenek, sőt növeljék forgalmukat a francia piacon.

HAJDU tárolóA HAJDU már hosszú évtizedek óta szállít Franciaországba különböző űrtartalmú elektromos háztartási forróvíztárolókat, valamint indirekt tárolótartályokat.

Nemrég Tégláson megjelent az egyik legnagyobb francia auditáló cég, a Certita képviselője. A gyártásellenőrzési auditok ma már nem elégszenek meg, kizárólag a gyártási folyamatok ellenőrzésével, hanem vizsgálják az alapanyagok beszerzési követelményeitől a vevői reklamációk kezeléséig, kivétel nélkül valamennyi folyamatot. A HAJDU-nál mindent rendben találtak.

A HAJDU-ról:

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa.

Célunk a HAJDU márkanév, mint regionális márka elismertetése, ismertségének erősítése, valamint a HAJDU termékekhez hűséges európai vevők igényeinek teljes körűen megfelelni. A háztartásokban már bevált termékeink legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásaink erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekintjük. Társaságunk számára fontos szempont a környezet megóvása, a környezetterhelések minimalizálása is. A jövőben is ezeket a jellemzőinket erősítjük, és ennek érdekében tanúsított, szabványos minőségirányítási és környezetirányítási rendszert működtetünk.Képek: hajdurt.hu

MCOnet Cég Online