Vállalat

A HAJDU és a napenergiás pályázatok

A HAJDU és a napenergiás pályázatok
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. eleget tesz a a közelmúltban megjelent  pályázati felhívásban foglaltaknak, miszerint: A napenergiát hasznosító  rendszerek kivitelezését kizárólag az ÉMI által regisztrált vállalkozások végezhetik.
A HAJDU felkészült a pályázati igények kielégítésére, ám nem csupán  termékeivel áll az érdeklődők rendelkezésére, hanem egyéb szolgáltatást is nyújt. Így a pályázat megírásától kezdve a komplett rendszerek tervezésén keresztül azok kivitelezését is vállalja, ami előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben és leegyszerűsítheti a pályázók munkáját.

A cég már évekkel ezelőtt elkezdte a megújuló energiát hasznosító termékek gyártását és forgalmazását, olyan termékekről van szó, mint az indirekt tárolók napkollektor rendszerek és tartozékok, kondenzációs és vegyestüzelésű kazánok, puffertárolók.  A jelenleg igen magas érdeklődés a pályázat által a HAJDU készülékek iránt, a jövő évi forgalomban is jelentős emelkedést hozhat.


A HAJDU

A cég már évekkel ezelőtt elkezdte a megújuló energiát hasznosító termékek gyártását és forgalmazását

 


A HAJDU-ról:

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa.

Célunk a HAJDU márkanév, mint regionális márka elismertetése, ismertségének erősítése, valamint a HAJDU termékekhez hűséges európai vevők igényeinek teljes körűen megfelelni. A háztartásokban már bevált termékeink legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásaink erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekintjük. Társaságunk számára fontos szempont a környezet megóvása, a környezetterhelések minimalizálása is. A jövőben is ezeket a jellemzőinket erősítjük, és ennek érdekében tanúsított, szabványos minőségirányítási és környezetirányítási rendszert működtetünk.Képek: hajdurt.hu

MCOnet Cég Online