KKV - kisvállalkozás

Yorker Grill - kerti gázgrill, sópárna

Yorker Grill - kerti gázgrill, sópárna
YORKER GRILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a legkorszerűbb ipari formatervezéssel , egy újgenerácíós, rozsdamentes acélból, gondosan tervezett technológiával készült szabadtéri gáz grillsütők importjával, nagy és kiskereskedelmével foglalkozik.

A Yorker Grill Kft. első bemutatkozását 2007 őszén a Budapesti Nemzetközi Vásáron óriási érdeklődés kísérte, az eladott darabszámok pedig üzleti döntésünk helyességét , így bizakodóan állhattunk neki az értékesítési csatornák és a szelektív értékesítés kialakításának.

Elkötelezettségünk a magyar kiskereskedelem fejlesztése mellett, megmutatkozik a mára országossá bővült viszonteladói hálózatban, mely átfogja a legjelentősebb városokat és területeket.
A teljesség igénye nélkül, minőségi grillberendezéseink megvásárolhatók akár Szegeden egy elegáns szaküzletben és Budapest legpatinásabb konyhaszaküzlet hálózatában épp úgy, mint a fél évszázados kereskedelmi tapasztalatokkal rendelkező székesfehérvári partnerünknél, vagy akár Keszthelyen, a Balaton part legszebb áruházában.


Szakértelmünkkel, a minőségi termékbe és szolgáltatásba, valamint a korrekt üzleti magatartásba vetett hitünkkel azon munkálkodunk, hogy az általunk forgalmazott kerti konyhákkal új lehetőségeket nyissunk meg a grillbarátok előtt és Magyarországon is hagyományt teremtsünk a szabadidő egy új, környezetbarát eltöltésének.

TERMÉKEINK:

Kerti gázgrill

Bár a gázüzemű grillsütők drágábbak a faszenesnél, működtetésük jóval kevesebbe kerül. Minden előkészület nélkül egy gombnyomással begyújtható, 10 perc múlva sütésre kész. Mi lehet ennél egyszerübb?

gazgrill_607_20110218112623_968.jpg


Van egy téves felfogás, mely szerint a faszenes grillsütőn elkészített ételek különleges ízét a gázgrillen nem lehet elérni. A füstös zamat a következőképpen keletkezik: az ételből a sütés közben keletkező húsnedv ráfolyik a lángra, ami elég vagy elpárolog és visszacsapódik az ízes gőz az ételre, ahonnan érkezett. Nem az égetett anyag füstje határozza meg a zamatot, hanem a sütéskor keletkezett nedvek párolgása.
A roston sütésnek két fajtája van: direkt és indirekt sütés.

Direkt sütésnél az étel megtartja a valódi füstös aromát, a hús megőrzi a természetes levét, így az étel lédús és puha marad. Ez a legjobb módszer a vékonyabb hússzeletekhez, halhoz.
A rácsot vékonyan kenje be olajjal, melegítse elő a sütőt, majd amikor forró, helyezze az ételt közvetlenül a rácsra. Így a rostok azonnal összezáródnak, és az ízanyagok a húsban maradnak. A fedél lezárása után ajánlatos a gáz erősséget levenni, így a tető alatt keletkezett hő fejezi be a sütési folyamatot

basic_280x210t1_ic_527_20110218112623_705.jpg


Indirekt sütést alkalmazunk a megpirított étel alapos átsütéséhez. Alkalmasabb vastagabb húsokhoz, valamint baromfi, vadhús, magas zsírtaltalmú ételek elkészítéséhez. Így a grill hagyományos sütőként működik, és a keringő hőnek köszönhetően mindegyik oldalon egyenletesen átsül az étel. Első fázisban kapassuk le a rácson a húst, majd a középső égőt (égőket) lekapcsoljuk, a kép külső égőt közepesre állítjuk, az ételt a nem égő középső részre rakjuk, majd a fedelet lehajtjuk. Az indirekt módszernél a siker kulcsa a türelem, és a lassú, kíméletes sütés.

Rostonsült, marhasteak készítéséhez javasoljuk az öntöttvas sütőlap használatát, amely pontosan illeszkedik a sütőtálcába.

 

Némelyik típussú grillsütő külön infra gázégővel és elektromos forgónyárssal is rendelkezik, amin a rablóhúson kívül akár két grillcsirke, vagy egy kismalac is elkészíthető. Csak javasolni tudjuk, hogy próbálja meg a kürtőskalácssütést is.

Új Termékünk:


Melegítő sópárna


derék melegítő sópárna

 

A Melegítő Só Párna, egy olyan termékcsalád része, amely egy különleges fizikai jelenség felhasználásával lehetővé teszi, hogy bármikor kellemes meleget varázsoljunk számunkra különböző felhasználási területen. A Só Párna nem mérgező nátrium-acetátot tartalmaz, egy sós oldatot, amely nem egészen pár másodperc alatt 54° C-ig meleget hozhat létre amikor folyékony állapotból szilárd állapotba változik. 
A melegítési folyamat egy különleges fizikai jelenség folytán jön létre. Az oldatban úszó acélkarikát két ujjunk közé fogva néhányszor megpattintjuk, le-föl hajtjuk, mire létrejön egy láncreakció, melynek hatására a folyadék fehéren kristályosodni kezd és létrehozza azt a meleget, amely nélkülözhetetlen különböző fájdalmak kezeléséhez.. Ez a meleg a külső hőmérséklettől és a hőszigeteltségtől ( alkalmazott hőszigetelő toktól) függően 30 perctől 1,5 tartja a meleget majd több százszorr ujramelegíthető. .

Használat után a kihült és megkeményedett Hőterápiás Só Párnában főzés által a sókristályok elolvadnak, és visszatérnek eredeti folyékony állapotukba. Ebben az állapotban bárhová magunkkal vihetjük. Nagyon hasznos kirándulás, sportolás alkalmával. 
Ideális különbözó fájdalmak enyhítésére.

 

kézi melegítő sópárna


Használati utmutató: 
Aktiválás 

1. Az oldatban úszó acélkarikát két ujjunk közé fogva néhányszor megpattintjuk, le-föl hajtjuk, amig a folyadék el kezd kristályosodni 
2. Hagyjuk kb. 15 másodpercig , amig a meleg elterjed az egész felületen 
3. Amialatt kristályosodik, gyengéden kézzel nyomogassuk amig lágy nem lesz a melegítő 
Regenerálás 
1. Becsomagoljuk egy puha textiliába a Melegítő párnát, majd forrásban lévő vízbe helyezzük. 
2. Főzzük 5-10 percet, amig a kristályok teljesen el nem olvadtak, máskülönben kiemelés után ujból kristályosodhat 
3. Szobahőmérsékleten kihütjük, majd újból használható

 

nyak melegítő sópárna


Alkalmazási területek: 
Gyógyászat: reuma, idegfájdalom, izomgyulladás, lumbágó, migrén, menstruácíós görcsök, fülfájás, hidegrázás, tenisz könyök, nyak- és derékfájás
Sport és pihenés: izomgörcs, izomlazítás, csukló fájdalom, boka fájdalom, megfázás megelőzésére, kempingezéskor, hüvös időkben
Kozmetika: elősegíti a kozmetikában alkalmazott arcpakolások bioaktiv anyagainak gyorsabb felszívódását
Egyéb területen: kéz melegítő, ágy melegítő, melegen tartásra pl. cumisüveg.

 

melegítő sópárna

 


Elérhetőségeink:
Cím: YORKER Kft. 9011 Győr, Gólyarét u. 22.

Telefon: +36-30/324-8203, +36-30/382-3465

Fax: +36-96/347-607

web: www.yorker.hu