KKV - kisvállalkozás

Virtness Centrum - bérelhető sporteszközök, sporteszközök javítása, futópad szobakerékpár elliptikus tréner evezőpad lépcsőzőgép kölcsönzése megrendelése online

Virtness Centrum - bérelhető sporteszközök, sporteszközök javítása, futópad szobakerékpár elliptikus tréner evezőpad lépcsőzőgép kölcsönzése megrendelése online

A Virtness Centrum Sporteszköz Kölcsönző küldetése az, hogy kiszolgálja a szégyenlős, az elfoglalt, a gyógyulófélben lévő, esetleg állandó stressz alatt álló embereket, továbbá arra, hogy tanácsokat (no és melléjük eszközöket) adjon alakjukat visszanyerni kivánó kismamáknak és olyan szülőknek, akiknek gyermeke nem mozog eleget és ebből fakadóan rossz tartású, netán elhízott!

Futópad, szobakerékpár, elliptikus tréner, evezőpad, lépcsőzőgép és még sok-sok féle kiváló fitnessgép várja, hogy segítsen Önnek egészsége megőrzésében!

5 jó ok, amiért érdemes reggel tornázni

Mikor a legjobb edzeni? Reggel, délután vagy este? A legtöbb szakértő erre azt mondaná: mindegy. Az a fontos, hogy minél többet mozogjunk. A legtöbb esetben az akaraterő és a következetesség hiánya az, ami megakadályoz minket a rendszeres mozgásban, a leggyakoribb kifogás pedig az időhiány. Ha tovább olvasol megérted, miért hatékonyabb a reggeli torna, és hogyan szakíthatsz időt Te is minden nap az edzésre.

1. Szervezd át az életed, és szánj időt a reggeli edzésre
Ha munka után nincs elég időd a mozgásra, mert otthon is számos tennivaló vár, és ahelyett, hogy este elmennél egy fitneszterembe, inkább fáradtan ágyba dőlsz... akkor mozogj reggel, és szerezz be magadnak otthoni fitneszgépeket! Egy, az Egyesült Államokban végzett felmérés során kiderült, hogy a rendszeres testmozgást végzők 90%-a reggel, munkába indulás előtt edz. Így délután másra is van idejük, és abban a tudatban térhetnek aludni, hogy megvolt a napi mozgásadagjuk.

2. Az anyagcsere nem áll át automatikusan reggel
Reggel felkelsz, fogat mosol, gyorsan bekapod a reggelit, és már rohansz is a munkába. De valóban felébredtél már? Az anyagcseréd biztosan nem. Most képzelj el egy másik forgatókönyvet. Reggel felkelsz, megmosakszol, 30 percig edzel, majd elfogyasztasz egy egészséges reggelit. Ez azt jelenti, hogy egyrészt letudtad a napi edzést, másrész már azelőtt elégetsz pár kalóriát, mielőtt kilépnél az otthonodból. Közismert, hogy a reggeli órákban végzett testmozgás több kalóriát éget.

3. Választhatsz: lehetsz éjjeli bagoly vagy hajnali pacsirta
Az ember napi aktivitási ciklusa óraműszerűen működik. Ha változtatsz rajta, és az éjszakai életet reggeli torna helyettesíti, meg fogsz lepődni, milyen gyorsan képes alkalmazkodni a test az új helyzethez. Soha nem tudhatod: lehet, hogy az új életritmus még jobban tetszik majd. Egy próbát mindenképpen megér.

4. A reggeli torna jobb alvást jelent
Vizsgálatok bizonyítják, hogy a reggeli edzés felkészíti a testet a napi kihívásokra, ugyanakkor este segít az elalvásban. A Sleep tudományos magazin által végzett felmérés azt mutatta, hogy a reggeli edzést végzők jobban is aludtak, mint délután edző társaik.

5. A reggeli edzés jobb, mint a reggeli kávé
Hány csésze kávé kell ahhoz, hogy végre felnyisd a szemed? Bár kétségkívül könnyebb lehajtani egy csésze kávét, a reggeli torna ugyanúgy felébreszt. Sőt, vizsgálatok bizonyítják, hogy a testmozgás kitisztítja az agyat, és 10 órán keresztül javítja a koncentrációs képességet. Az agyadnak oxigénre, nem pedig koffeinre van szüksége. Ha tehát fel akarod ébreszteni az agyadat, reggel inkább a futócipődért nyúlj, ne a kávéscsésze után. Ha ezt teszed, egész nap koncentráltabb és energikusabb leszel.

6. És végül... hogyan szakítsak időt a reggeli tornára?
Egyszerűen. Feküdj le 1 órával korábban, és állítsd az ébresztőórát a szokásosnál fél órával korábbi időpontra. Így 30 percig hosszabb ideig alhatsz, és a következő 30 percet testmozgással töltheted.

virtness_apro500_978_20110210141848_690.jpg

Kiváló minőségű és ismert márkájú eszközöket kínálunk!

Előnyben részesítjük a következő sportszermárkákat: Turner, Montana, Finnlo Logos XT, Basic Training, Easy Track, Course, MTR 669, Motion Prime, GT 818, Silver Track, Bremshey, Hammer, Moonlight, Rower Cobra, Tunturi, Robust - ezek tényleg a világ élvonalába tartoznak!

Ezeken a márkákon belül mágnesfékes elliptikus tréner, elektromos elliptikus tréner, mágnesfékes futópad, elektromos futópad, hagyományos szobakerékpár, horizontális szobakerékpár, elektromágneses ergométer, cardio comfort trail, mágnesfékes szobakerékpár, spinning kerékpár, összecsukható evezőpad, Hi-tech evezőgép, lépcsőzőgép vagy taposó, többfunkciós kondigép, mellgép-haspaddal, lovaglógép, masszírozógép, pulzusmérő óra és gravitációs állvány kölcsönözhető.

egeszsegvaros_464_20110210141847_432.jpeg

Mielőtt megrendelnéd a gépet...
Át kell gondolnod majd el kell döntened, hogy hol lesz a gép helye a lakásban. Ennek eldöntése általában nem szokott problémát jelenteni. (pontos méreteket találsz a honlapon kiválasztott gépre vonatkozólag) Javaslatunk eddigi tapasztalatok alapján: lehetőleg TV előtt.
Át kell gondolnod majd el kell döntened, hogy illeszted bele a napirendedbe a min. heti 5x15-30 perc vagy 3x30-60 perces edzéseket a 3-5 perces bemelegítést és levezetést is hozzá véve és akkor még a zuhanyozást idejét nem is számoltuk. Érdemes ezt a pontot komolyan venni mert ezen áll vagy bukik a siker.
Az edzéseket végezheted a nap bármely szakában ha a fent említett időtartamot biztosítani tudod.

Erre a kis időre kapcsolódj ki, szabadulj meg a problémáidtól és csak az edzésre koncentrálj!

egeszsegvaros5_163_20110210141847_63.jpeg

Milyen előnyöket biztosítunk számodra?
Házhozszállítás: egyeztetett időpontban, (nem munkaidő alatt) kivisszük, majd a bérlet végén visszaszállítjuk tőled a választott eszközt.
Egyszerre több gép szállítása esetén: Csak 1 gép szállítási díját kell fizetni.
Egymás után több gép szállítása esetén: Csak az aktuális gép 1/2 szállítási díját kell fizetni.
A bérlet telefonon keresztül bármeddig meghosszabbítható: A gép átvételekor elég egy rövidebb időtartamot meghatároznod és azt telefonon többször is hosszabbíthatod.
Kiszállításkor csak a letéti díjat kell fizetni: előre nem fizetsz semmit, a szállítási és bérleti díjat a gép elszállításakor fizeti, amikor visszaadjuk a letétet.
Állandó telefonos ügyfélszolgálat: Még hétvégenként és ünnepnapokon is hívhatsz minket bármely probléma (kérdés, megrendelés, géphiba, rendkívüli esemény) esetén
A 6. hét után kedvezményt kapsz
On-line megrendelésnél: 24-órán belül telefonon visszahívunk és tájékoztatunk a rendelt gép elérhetőségéről és egyeztetjük veled a szállítási időpontot.
Amennyiben a megrendelt gép azonnal nem elérhető, feliratkozhatsz az előjegyzési listára.
Rendszeresen karbantartott, tiszta, esztétikailag megfelelő géppark: Gépeink szobai használatú eszközök ezért tiszta, hibátlan állapotban kerülnek hozzád.
Kiszállításkor készreszerelt állapotban szállítjuk a gépeket, neked hozzá sem kell nyúlnod, azonnal kezdheted az edzést! Mi beüzemeljük, elmagyarázzuk a működését, Te kipróbálhatod és meggyőződhetsz arról, hogy a gépet hibátlan állapotban adjuk át. Részletes használati utasítást is küldünk e-mailben, így nem kell jegyzetelned sem!
A bérlet lejártakor értesítünk telefonon és egyeztetjük a továbbiakat. Amennyiben kéred az elszállítást, egyeztetjük az időpontot, amennyiben hosszabbítást kérsz, e-mailben visszaigazoljuk a hosszabbítás időtartamát és a bérleti díjat. Minden ügyintézéssel kapcsolatos munkát leveszünk a válladról. Neked csak az edzésre kell koncentrálnod.

egeszsegvaros3_22_20110210141847_580.jpeg

100%-os pézvisszafizetési garancia:

Amennyiben szolgáltatásunk vagy a kiszállított gép nem nyerte el tetszésedet

Tegyél meg mindent az egészségedért!

Hogyan tudsz a lehető legkényelmesebb módon, a legtöbbet tenni egészségedért? Ha otthonodba szállítjuk a mozgás örömét! Sokan vannak, akik keveset vagy egyáltalán nem mozognak, nincs idejük, kedvük, lehetőségük fitnessterembe járni és inkább otthon mozognának. Hogy kik ők?
Kismamák, akik visssza szeretnék nyerni szülés előtti alakjukat és testsúlyukat és nem tudnak a gyermek(ek) mellől egy percig sem elmozdulni
Aki fogyni akar és mozgás közben nem szereti a nyilvánosságot
Szellemi (ülő) munkát végzők, akik mozgásigényüket akarják kielégíteni, fizikai kondíciójukat javítani, energiaszintjüket növelni
Akik egészségi problémában szenvednek vagy orvosi műtét (ortopédiai, szív és érrendszeri) utáni rehabilitációs, lábadozó időszakban vannak
Az olyan szülőknek, akiknek gyermeke nem mozog eleget és ebből adódóan rossz tartású, netán elhízott
Aki már régóta tervezi, hogy venne egy gépet de megbizonyosodni , hogy hosszabb időn keresztül is használni fogja-e

egeszsegvaros6_130_20110210141847_691.jpeg

Hogy miért praktikus azaz költség- és időkímélő megoldás ha...? Mert...
Rengeteg időt és pénzt spórolsz azzal , hogy napi szinten nem utazod át a várost a csúcsforgalomban a fitnessteremig és vissza és még kedvenc kardiogépedre sem kell várni, míg sorra kerülsz
Saját időbeosztásod ( napirended) szerint edzhetsz, hiszen ott van a gép az otthonodban
Mivel otthon van(nak) a gép(ek) a család többi tagja is használhatja ezért ez a lehető legkényelmesebb és költségkímélőbb megoldás
Nem kell azzal se foglalkoznod ,hogy milyen cuccban edzel, hiszen nincsenek vizslató tekintetek, hacsak nem hívod meg a szomszédod
Egyszerre több gépet is rendelhetsz ezzel mégjobban csökkentheted költséget, és növelheted a hatásfokot
Akár egymás után is végigpróbálhatod az összes fajta gépet igy kiválasztva a számodra leghatásosabbat
Ha nem használod ki ezt a lehetőséget az azt jelenti, hogy nem vagy képes kiemelkedni a szürke hétköznapokból, jól érzed magad a bőrödben, nem akarsz változtatni,félsz a kihívásoktól és nem vágysz a stresszmentes testi lelki egészségre.

virtness_apro_125_20110210141848_939.jpg

Kapcsolat:
2030 Érd, Deák Ferenc u. 135.
Telefon:+3630/992-2555
Email: info@virtnesscentrum.hu
Web: www.virtnesscentrum.hu