KKV - kisvállalkozás

Turbosol Kft. - gépek és eszközök forgalmazásával, bérbeadásával, javításával foglalkozik,

Turbosol Kft. - gépek és eszközök forgalmazásával, bérbeadásával, javításával foglalkozik,

Turbosol Kft. 2000 áprilisában alakult azzal a céllal, hogy az 1972 től a magyar piacon szereplő Turbosol gépekhez és szolgáltatásokhoz az ügyfelek könnyebben hozzájuthassanak,a nagy múltú céget méltóan képviseljék Magyarországon megfelelő tapasztalattal és műszaki háttérrel. 

 

 

Ismerje meg a Turbosol Kft. kiemelten hasznos gépeit, melyek nagy segítséget nyújtanak az építőipari

cégek munkájában!

A Turbosol Kft. 100% magyar tulajdonú cég. A társaság Építőipari gépek és eszközök

forgalmazásával, bérbeadásával, javításával foglalkozik,1972.-től van jelen a magyar piacon.

Barikell prémium kategóriás duplatárcsás betonsimítógép család Helikopter rendszerű betonsimítógépek aljzatbetonok, ipari padlók simításánál,glettelésénél alkalmazhatóak családi házaktól egészen az ipari csarnokokig. Ezekkel a forgótárcsás betonsimító gépekkel akár tükörbeton felület is készíthető, amely tömör és egyenletes minőségű, ezáltal a drága padlókiegyenlítő anyagok szükségtelenné válnak.

A gép használatával a felületkeményítő anyagok is bedolgozhatóak (kopórétegek, színező rétegek).

Turbosol gépcsalád a beton-habarcstechnológiai gépek amelyekkel a vakolás( zsákos és hagyományos mészhabarcs),injektálás,estrich betonozás szerkezeti beton továbbítás, beton szórás fugázás gond nélkül megoldható a felhasználó igénye szerint.

A Turbosol gyártómű egy kiemelt tagja a TM27.45 estrich és szerkezeti betonkeverő és továbbító gép.

 

Óránként akár 4 m³ (0-24 mm) szemcseméretű anyag megkeverésére és szállítására is alkalmas gép, amely nagy teljesítményű csavarkompresszorának (4500 l / perc, amely használható külön levegős eszközök részére is) segítségével 60 m magasba és 140 m távolra is képes eljuttatni a megkevert anyagot. A gép rendelhető közúton vontatható kivitelben ,számtalan opcióval.

A Turbosol gépek új tagja a Turbosol Betonmaster Plus mixer- betontovábbító szivattyú, amellyel akár óránkénti 30m/3 mixerbeton is pumpálható. A gép előnye a méretei, amelyek által kisebb területű építkezéseknél is előnyös választás lehet. A gép használható betonszóró szivattyúként is egy különálló csavarkompresszor és egy speciális betonszóró fej hozzáadásával. Alkalmazható nagyobb építkezéseknél tartalék betonszivattyúként.

Edilgrappa gépcsalád , a világ vezető vasvágó, hajlító, lyukasztó és egyéb felhasználásra alkalmas gépgyártója.

 Az Edilgrappa cég egyik legkeresettebb tagja az MU 26-os, amely képes a 26 mm átmérőjű köracélt gyorsan roncsolás nélkül a elvágni a 32 tonnás hidraulikus nyomóerejének segítségével, mindezt egy 11,5 kg tömegű géptesttel. A termékcsalád számos nehéz feladatra kínál megoldást, de akár egyedi igényekhez is igazodik.

Fontos megemlíteni termékpalettánk egyik legkeresetebb tagját amely a sokoldalúságának és jó minőségének köszönheti hírnevét ,Sima Combi asztali vasvágó és hajlítógép.

Megnövelt hatékonyságú kombi vágó és hajlító gépek alkalmasak betonacélok gyors méretrevágására ,darabolásra méretre alakításra legyen szó kengelyről vagy adott méretű spirálról. A gépek vágóélei porkohászati úton előállított keményfén ylapkákból készültek amelyek jó kopás állósággal rendelkeznek így biztosítva a hosszú élettartamot.A gyártó törekedett a könnyű kezelhetőségre így a gép kezelésének tudása gyorsan elsajátítható. A vágógép sokoldalúságának és gyorsaságának köszönhetően költséghatékony.

A Fiori önjáró betonkeverő család legsikeresebb tagja: a DB260CBV A DB260CBV-vel gyorsabbá tehetjük a betonozási munkálatokat építkezéseken belül a mozgékonyságának és a rendkívül sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően. A DB260CBV saját rakodókanalával lehetővé teszi az óránkénti akár a 4-5 keverési ciklust is. A keverési minőséget a beépített mérőrendszer szabályozza, így készíthető a géppel minősített beton a beprogramozott receptúra szerint. Az anyag kiadagolását elősegíti a 180°-ban forgatható dobtartó szerkezet és a forgatható anyagkiömlő csúszda is, illetve az egymástól függetlenül kormányozható első és hátsó felfüggesztés is. Nehéz terepekre való bejutást az összkerékhajtás könnyíti meg.

Új termékcsoportunk, a mini kotrók és a mini rakodók legjobb ár-érték arányú tagja: a MESSERSI SL45 mini rakodó

 

A meghajtását egymástól független 4 bolygóműves hidromotor végzi, amelynek egy Kubota V 2203 motor szolgáltat megfelelő olajellátást. A gép 2300 kg-os tömegét tekintve a mini rakodók közepes osztályába sorolható, súlyának egynegyedét képes felemelni és mozgatni. A rakodó csatlakoztatható eszközeivel válik igazán nélkülözhetetlenné.

A már 15 éve forgalmazott Polieri Tech betonkeverő gépcsalád középső tagja, a Tech 250 ipari kivitelű betonkeverő hosszú élettartamának és alacsony karbantartási költségeinek köszönheti jó hírnevét.

A termék érdekessége az öntartó hajtómű, amely terhelt, illetve terheletlen állapotban is megtartja a beállított szögben a keverődobot anélkül, hogy elmozdulna. A szerkezeti felépítése nagyon időtálló és strapabíró, meghajtása egyfázisú villanymotorral történik, amely leegyszerűsíti a felhasználást.

Karbantartása nem igényel sok időt, csupán szükséges zsírzási pontok ellenőrzését.A gépek 230v egyfázisú kivitelűek. Nagy igényre való tekintettel cégünk bővítette profilját a beton utólagos megmunkálásáraalkalmas gépekkel is amelyeket a nagy múlttal rendelkező Holland Blastrac cég gyárt.

A Blastrac gépek működésük tekintetében 3 fő csoportba sorolhatóak: Ipari csiszoló és polírozó gépek: Elérhetőek 125mm átmérőtől 780mm átmérőig így a munkateljesítményük tekintetében a gépek széles skálája elérhető leegyszerűsítve a gépek munkákhoz való kiválasztását. Ezek a gépek lehetővé teszik műgyanata és egyéb bevonatok eltávolítását beton felületekről , illetve az utólagos felület egyenletlenségeinek javítását. A polírozó gépekkel fényes dekorbeton felületek is készíthetőek.A rendszer zártnak tekinthető a velük kompatibilis porelszívó gépekkel így a légtérbe nem áramlik ki egészségre ártalmas por.

Ipari maró gépek:Teljesítményük szerint 70 m2/óra teljesítménytől 5400m2/óráig tudunk ajánlani partnereinknek marógépeket amelyek alkalmasak beton kő és aszfalt felületek marásához is. A pormentesség a csatlakoztatható zárt rendszerű porelszívó rendszerével megoldható. A gépek rendelhetőek elektromos és dízel vagy benzines motorral is tipustól függően.

Ipari szemcseszóró gépek: Talán az egyik legismertebb kategória az utólagos felület megmunkálások terén.

Ebben a kategóriában 2 külön csoportot különböztetünk meg: Beton kő aszfalt felületek tisztítására alkalmas szemcseszóró gépeket12m2/óra teljesítménytől egészen 3000m2/óra teljesítményig. Ezek a gépek lehetővé teszik felületek tisztítását, érdesítését vagy felületi bevonatok előtti előkészítését. A legnagyobb szemcseszóró rendszer teherautóra szerelhető így alkalmas autó utakon érdesítési vagy bevonat eltávolítási munkák elvégzésére derepterek kifutó pályájáról való gumi maradványok eltávolítására is használatos.

Fém felületek tisztítására alkalmas szemcseszóró gépeket (függesztett)vertikális és horizontális kivitelben tudunk kínálni ügyfeleink részére. A horizontális szemcseszóró gépek hídpályák hajók illetve ipari tároló tartályok fém felületeinek bevonat ,korrózió eltávolítására vagy felületeinek tisztítására alkalmasak. A vertikális szemcseszóró gépek függesztve távirányítással függőleges fém felületek tisztítási munkálataira lettek kifejlesztve.

Megemlíteném még a Blastrac cég által gyártott ipari porelszívó gépeket is amelyek különböző gépekhez csatlakoztatva segítik elő a pormentes munkavégzést. rendelhetőek rövid határidővel vagy akár raktárunkból kW-15kw-ig. A gépek vizes és száraz anyagok elszívását is lehetővé teszik automata vagy kézi filter tisztítása melett.

A Fiori DB260CBV önjáró betonkeverő avagy a mobil betonüzem  

 A DB260CBV-vel gyorsabbá tehetjük a betonozási munkálatokat építkezéseken belül a mozgékonyságának és a rendkívül sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően. A DB260CBV saját rakodókanalával lehetővé teszi az óránkénti akár a 4-5 keverési ciklust(10m3/óra). A keverési minőséget a beépített számítógépes mérőrendszer szabályozza, így készíthető a géppel minősített beton a beprogramozott receptúra szerint. Az anyag kiadagolását elősegíti a 180°-ban forgatható dobtartó szerkezet és a forgatható-emelhető anyagkiömlő csúszda is, illetve az egymástól függetlenül kormányozható első és hátsó felfüggesztés is. Nehéz terepekre való bejutást az összkerékhajtás könnyíti meg.

 

Polieri Tech 500 230V  ha nagyban kell keverni. 

A jó hírnevű Polieri gyártómű a piacon egyedül álló betonkeverőt fejlesztett ki,1 fázisú 500 liter keverő térfogatú Tech  500-as szériát.

A termék érdekessége a méretein kívül az öntartó hajtómű, amely terhelt, illetve terheletlen állapotban is megtartja a beállított szögben a keverődobot anélkül, hogy elmozdulna. A szerkezeti felépítése nagyon időtálló és strapabíró, meghajtása egyfázisú villanymotorral történik, amely leegyszerűsíti a felhasználást. Karbantartása nem igényel sok időt, csupán szükséges zsírzási pontok ellenőrzését.A gépek 230v egyfázisú kivitelűek.

A Turbosol Kft.-t 1972-től a mai napig ugyanaz a személy vezeti Magyarországon, a cég teljesen

magyar tulajdonú.

Amiben a partnereink segítségére lehetünk:

- Újgép-értékesítés raktárról, vagy rövid szállítási határidővel (esetleges használtgép-beszámítás)

- Használtgép-értékesítés

- Kézi eszközök széles választéka raktárról

- Gyári és után gyártott alkatrészek értékesítése építőipari gépekhez, raktárról

- Szervizszolgáltatás képzett szerelőkkel, telephelyünkön vagy akár az Önök munkaterületén

- Egyedi és speciális feladatok ellátására a TURBOSOL S.P.A. olaszországi gépkonstruktőrei állnak a

Turbosol Kft. rendelkezésére

- Estrichbetonozás kivitelezése referenciával

- Gépbérlési lehetőség

- Pályázati anyagok elkészítése, segítségnyújtás

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen fel bennünket az alábbi elérhetőségeken.

0623418098 06204898318 06302127230 sales@turbosol.hu info@turbosol.hu címeken kollégáink

kézséggel állnak rendelkezésére, vagy látogasson el a www. turbosol. hu weboldalra.

Személyes megkeresésükett is várjuk a Budaörsi ipari parkban lévő központi iroda és bemutató

termünkbe. 2040 Budaörs ,Gyár u. 2.

Turbosol Kft.

2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Tel./Fax:  06-23/418-098
Mobil:   Tóth Richárd
            06/20 489 8318
            Örkényi Boldizsár
            06/20 941 7479
E-mail:  info@turbosol.hu
            sales@turbosol.hu

Honlap: http://www.turbosol.hu/hu/szolgaltatasaink/szolgaltatasaink+2.html