KKV - kisvállalkozás

Szirtesi Olívia - stresszoldás hatha jóga, holisztikus gyógyászat, frissítő masszázs, menedzser masszázs, integrál masszázs, kineziológiai stresszoldás, tradícionális hatha jóga, pánikbetegség gyógyítása

Szirtesi Olívia - stresszoldás hatha jóga, holisztikus gyógyászat, frissítő masszázs, menedzser masszázs, integrál masszázs, kineziológiai stresszoldás, tradícionális hatha jóga, pánikbetegség gyógyítása
Stresszoldás Hatha jógával, kineziológiával és integrál masszázzsal

Hatha Jóga tanfolyam indul a

Palotában Jóga Energiaközpontban
rendkívül kedvező áron!

2011. szeptember 6-án kedden 18:30-kor

A tanfolyam a gyakorlati oktatás mellett (ászánák, légző-, és relaxációs gyakorlatok), átfogó elméletéti információkat is tartalmaz a következő témákban:
 • A jóga eredete, célja, filozófiája, irányzatai, tudatállapotai
 • Hatha jóga lépcsőfokait: Jama Nijama Ászanák, Pránajáma,
 • Pratjáhára Dhárana Dnyája Szamádhi
 • Bikram jóga eredete, irányelvei
 • A jóga élettani hatásai, energetikai alapfogalmak (aura, csakra, meridián)
 • Ászánák (tradicionális ülő, fekvő és álló ászánák)
 • Pránajáma- légzőgyakorlatok (teljes jógalégzés, váltott orrlyukú légzés)
 • Meditáció, relaxáció
 • Figyelem gyakorlat
 • Táplálkozás a jóga alapelvek szerint
 • Meridián torna ( meridián párok energetikai beindítása jóga ászánákkal)

A tanfolyam 10 alkalommal heti 1 x 1-5 óra, keddenként.
Részvételi díj 10.000 forint, melyet egy összegben, az első alkalommal kell kifizetni.
A tanfolyami részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, és minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk.

Szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt, aki szeretné elkezdeni a jógát és azokat is, akik csak pontosítani szeretnék az ászanákat, légzőgyakorlatokat.

Jelentkezni a Palota Jóga telefonszámán lehet: +36 20 772 9504
További információk:
Szirtesi Olívia jóga oktató
+36 30/653-0840
www.o-liviaharmonia.hu

Rohanó világunkban mindnyájan egyre több stressznek vagyunk kitéve. Ez önmagában még nem jelent problémát, mivel stresszmentes élet nem létezik. A gond akkor kezdődik, amikor életünk valamely területén az elhúzódó stressz már zavarja a napi rutinunkat,rontja az életminőségünket. Ilyenkor érdemes szakértő segítségét kérni.

joga_681_20110228125722_807.jpg

 

A stresszoldás egyik ismert módja a Hatha jóga.
A légző-, és relaxációs gyakorlatok, jóga ászánák javítják a közérzetet, nyugtatnak, kiegyensúlyozzák a vegetatív idegrendszert, csökkentik a pánikbetegség tüneteit, stresszoldó hatásúak.
A Hatha jóga több ezer éves múltra tekint vissza, a mai modern mozgásformák zöme a Hatha jóga ősi tudását is felhasználta.

felho_435_20110228125540_605.jpg

A holisztikus gyógyítás elmélete kihangsúlyozza a komplex terápiák szükségességét.. Érdemes más módszereket is „bevetni" a stresszoldás hatásának fokozására. A kineziológiai stresszoldás kiemelkedő eredményeket ért el a pszichoszomatikus tünetcsoportok enyhítésében, illetve megszüntetésében. A kineziológus a kezelés során nem a testi problémákkal foglalkozik, hanem a kiváltó okot szünteti meg speciális korrekciós gyakorlatokkal. A finomenergiák szintjén található blokkok oldásával harmonizálja az energiapályákat, kiegyensúlyozza a mentális-érzelmi-fizikai energiákat, megszünteti az egyes csakrák blokkjait, beindítja a test öngyógyító mechanizmusát. A kineziológiai stresszoldás pozitív folyamatokat indít be gondolkodásunkban, a kezelés után tudatosabban figyelünk egészségünkre, és emberi kapcsolatainkra.

További hatékony stresszoldó technika a masszázs. Klinikailag igazolt élettanilag is kedvező hatásait mindnyájan ismerjük.

integralt_masszazs_445_20110228131021_155.jpg

 

Az integrál masszázs valódi öröme azonban abban rejlik, hogy javítja a közérzetünket, egészségmegőrző hatású, erősíti az immunrendszert. Oldja a szorongást, a pánikbetegség tüneteit és a depresszió kezelésében is nagy segítséget nyújt. Az érintés csodálatos dolog, jó érzéssel tölt el, ha törődnek velünk.

Több kliensem is mondta hogy „ ha ezt tudtam volna, hogy ilyen gyorsan segít a kineziológia, már előbb eljöttem volna.."
Ön se várjon tovább! Hívjon bizalommal!
Szirtesi Olívia kineziológus, alternatív mozgás és masszázs terapeuta
30-653-0840
www.o-liviaharmonia.hu