KKV - kisvállalkozás

Szirtesi Olívia - holisztikus gyógyászat, frissítő masszázs, menedzser masszázs, integrál masszázs, kineziológiai stresszoldás, tradícionális hatha jóga, pánikbetegség gyógyítása

Szirtesi Olívia - holisztikus gyógyászat, frissítő masszázs, menedzser masszázs, integrál masszázs, kineziológiai stresszoldás, tradícionális hatha jóga, pánikbetegség gyógyítása


Kineziológia - stresszoldás

felho_363_20110204112252_822.jpg

A depressziós, a szorongásos, pánikbeteg tünetek száma nagyságrendekkel magasabb lett az elmúlt évtizedekben.
A pánikrohamra jellemző tünetek : émelygés, hányinger, izzadás, szédülés, halálfélelem, nyelési nehézség, hőhullám, bőrpír, menekülési kényszer, hidegrázás, légszomj, szapora szívverés, reszketés, hasgörcs, gyengeség.

Ezen tünetekből 2-3 már jelentősen zavarja a napi rutin elvégzését, rontja az életminőséget.
Sok kliensem keresett fel hasonló problémával, és gyors segítséget vártak lehetőleg gyógyszeres kezelés nélkül.
A kineziológiai kezeléssel 2-3 alkalom alatt szinte teljesen megszüntethetők a tünetek, gyakran egy stresszoldó kezelés is elég a pozitív változáshoz.
A kineziológiai stresszoldás holisztikus, gyengéd módszer. Izomteszteléssel felderítjük a tünetek, tünetcsoportok okát, idejét és egyszerű korrekciókkal újraprogramozzuk a testet.
A kineziológus gyengéden megérinti a kliens karját tesztelés során, így sejtmemória szintről is pontos információkhoz jut a gyógyulás érdekében. A stresszoldás során a kliens aktív részvételére feltétlenül szükség van.

pillangok_76_20110204112252_91.jpg

Egyik kliensem így számolt be gyógyulásáról:

Mindig szorongó típusú ember voltam, de a tüneteim - ami miatt végül elmentem Olíviához -
kb. 2009. elején kezdődtek.

Amikor később utána olvastam, úgy gondoltam, hogy ezek valamiféle pánikszerű tünetek, ugyanis sokat köszörültem a torkomat, hányingerem volt.
Sajnos sokáig azt hittem, hogy majd én megoldom magam és elmúlik, de akárhogy próbáltam hatni magamra, nem sikerült. A tünetek egyre gyakoribbak és erősebbek lettek. 2010.áprilisában végül oda jutottam, hogy már alig tudtam bemenni a munkahelyemre.
Hányingerem volt már a reggeli készülődésnél, az utazásnál, amikor beszélgettem valakivel.
Szinte csak akkor éreztem magam jól/jobban, amikor egyedül voltam.

El voltam keseredve, hogy mit tegyek?

Pszichiáterhez nem akartam menni, mivel szerintem a gyógyszerek nem segítenek, inkább csak ördögi kör, mert egyre erősebbet kell szedni. Nem is akartam elhinni, hogy én ezen nem tudok úrrá lenni. Áprilisban volt egy másfél hét, amikor már szinte enni sem tudtam a hányinger miatt.

Előzőleg gondolkoztam már én különböző alternatív megoldásokon (pl. kineziológus), de ezeket sem mertem igénybe venni.

Mondhatjuk, hogy szégyelltem ezt az állapotot.

Végül interneten kezdtem el keresgélni kineziológus után és Olíviára esett a választásom. Tulajdonképpen megérzésből választottam őt és ezt nem is bántam meg azóta sem. Olívia a valóságban is olyan harmonikus személyiségű, sugárzóan vidám ember, mint amilyen az interneten látható fényképen.

Szinte hihetetlen volt számomra is, de alig tudtam elmenni hozzá, olyan rosszul voltam és mire végeztünk, már teljesen jól voltam.

Felszabadító érzés volt, hogy jól éreztem magam és ismét felszabadultan utazhattam!
Kiderült, hogy egy gyerekkori emlék okozta a tüneteket.

Mivel ilyen hatásos volt ez a „kezelés", ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálok minden olyan dolgot helyre tetetni az életemben, ami gondot okoz számomra. Ezért időnként, havonta-kéthavonta, vagy ha valamilyen problémám van, pl. idegesebb vagyok tartósan, akkor elmegyek Olíviához.

Azóta sok pozitív változás történt az életemben. Ha tudtam volna, hogy ez a módszer ennyire hatásos, egy percet sem vártam volna.

Sok kellemetlen perctől, órától, naptól megkímélhettem volna magam. Nem utolsósorban sokkal jobb, mint a gyógyszerek, amiktől ezek a tünetek nem múltak volna el, esetleg csak csökkentek volna.

Most pedig semmi gondom és ezért nagyon hálás vagyok Neked, Olívia!
Nagyon köszönöm! Mindenkit arra buzdítok, aki ugyanígy hezitál, mint én tettem korábban,
hogy ne féljen, ne idegenkedjen, hanem bátran keresse meg Olíviát!

Erzsi, Budapest, 31 éves

napraforgo_365_20110204112252_763.jpg

Szeretettel várom a kedves érdeklődőket!
Szirtesi Olívia +36 30 653 0840
www.o-liviaharmonia.hu