KKV - kisvállalkozás

Szebben élni: HELLA árnyékolórendszerek - Hella ÁNR

Szebben élni: HELLA árnyékolórendszerek - Hella ÁNR
A HELLA termékválasztéka az optimális megoldást kínálja az elvárásokra : korszerű árnyékolástechnikai rendszerek, úgymint napellenzők, redőnyök, lamellás árnyékolók, télikert árnyékolók és társaik képezik többek között a termékválasztékot.
Különösen nagy hangsúlyt fektet a HELLA termékeinek különlegesen magas minőségére és a hosszú élettartamára, valamint az ügyfélközeli, kérés esetén személyes tanácsadás lehetőségére, és a tökéletes helyszíni szolgáltatásra.

Termékeink

HELLA trav:

A HELLA trav egy építésfizikailag optimált redőnytokrendszer. Beépítése falazáskor történik. Kiváló szigetelőelemeinek köszönhetően lényeges szerepet játszik az épület hőszigetelésében (u = 0,19 38 cm-es falazatnál és 180 mm-es üregmélységnél). A hanggátlás mellett további előnye a párakivezető hatású felépítése, ami megakadályozza a tokszerkezeten a pára lecsapódását.

Mindezek mellett a HELLA trav egyszerűen és munkát megtakarítva építhető be a falazatba, megkönnyítve az ablak pontos beépítését az illesztőperemnek köszönhetően.

hella trav


HELLA trav plus

A HELLA trav plus egy falazáskor az épületbe beépülő univerzális tokrendszer. Javított hőszigetelő és hanggátló tulajdonságai valamint átgondolt, könnyen szerelhető konstrukciója teszi a HELLA trav az építőanyagok favoritjának.
Egyedi formákhoz, mint vízszintes kiugrók és íves ablakok is rendelhető.

hella trav plusBelső lamellás árnyékolók

A belső lamellás árnyékoló (a köznyelvben a reluxa) elsősorban a napfény szabályzója. Hasonlóan kellemes a belátás elleni funkciója is. A lamellák fokozatmentes billentésével a fény tökéletesen szabályozható az Ön igényei szerint.
Képzelje el, hogy Ön tucatnyi lamellaszín közül választhat, és árnyékolóját perfekt módon igazíthatja a belső tér design-jához..
A HELLA árnyékolója a berendezésnek rögtön domináns funkciót kölcsönöz.

belső lamellás árnyékoló

 

Külső lamellás árnyékoló

A jó lakó- vagy munkahelyi klíma érdekében a közvetlen napsugárzás elleni védelmet összhangba kell hozni a belső fényviszonyok egyéni szabályozási lehetőségeivel. A HELLA külsö lamellás árnyékolói nem csak lehetövé teszik a napfény teljes kizárását, hanem kontrollált felhasználását is - ezzel minden helyiségben a legjobb fényviszonyok állíthatók elő.

 

Az 50 mm-es Economy (E) változatban is kapható, pl. így kedvezö költséggel zsinóros hajtással is rendelhetö. Alkalmazható kisebb felületeknél, ahol a motoros hajtás nem elengedhetetlenül fontos.

külső lamellás árnyékoló


Raffstore-ok

A HELLA AR92 típusú raffstore az optikai és műszaki csúcsa az árnyékolástechnikai iparnak.

Egy igazi "Mindentudó", aki mindenről gondoskodik: optimális térklíma, nap-, fény-, időjárásvédelem. Hö elleni védelem a sugárzás homlokzat előtti reflexiójával, fénybeesés szabályozása a lamellázat szögének állításával.

Egyedülálló lamelladesign - a forma és a színválaszték az AR92-es raffstore-t a homlokzat érdekes díszítőelemévé teszi.

Raffstore-ok

Előtét redőnyök

Egy előtét redőny leginkább utólagos beépítésnél használatos.
Előnyeit gyorsan felsoroljuk. A felcsévélési átmérő meglehetősen kicsi, ennek megfelelően kis redőnyházban elfér a szerkezet, amit problémamentesen lehet minden áthidalás alá beépíteni. Anélkül, hogy a beeső fény érzékelhetően csökkenne, illetve hogy a homlokzat hőhídmentessége sérülne.

előtét redőnyök

 

Tokba épített redőnyök

A redöny a tokjába tökéletesen épül be, és nagyon jól szerelhető, karbantartható. A redönytok a falazat része, így láthatatlan, ezáltal nem csökkenti az ablak magasságát.
Minden stabilan és simán gördül, mert (többek között) a távtartós, kefével szigetelő vezetősínek az alapkivitelhez tartoznak a HELLA csomagjában. Beépített redönyeink természetesen ezen túlmenően nagyon sok minden mást is kínálnak: például kiváló energiamegtakarítást, időjárás, zaj és belátás elleni védelmet. Ezzel is hozzájárulnak a kellemes térklíma kialakulásához.

tokba épített redőnyök

 

Napfény redőnyök

A HELLA napfényredönyök szépen és egyszerüen oldják meg a beltér fokozatmentes fényszabályozását: Válassza ki az Önnek leginkább tetszö müködtetési módot és állítsa össze redönyei egyéni színvilágát.
Nálunk magától értetődik: hö és hangvédelem, könnyü javíthatóság és karbantarthatóság, jó energiamegtakarítási tulajdonság a távtartós vezetősíneknek és a kefés szigeteléseknek köszönhetően.

napfény redőnyök

 

Top Safe biztonsági redőny

A speciális biztonsági kiegészítöknek köszönhetöen, mint a szabadalmaztatott Top Safe feltolás ellen védö tengely, Top Safe vezetösinek, Top Safe házrögzítö profil, ami a redöny visszabontását akadályozza meg, tökéletesen megvédheti ablakait.

biztonsági redőny

 

Szúnyogháló rolók

Mit meg nem tesz az ember, hogy a nem kívánt látogatókat a lakásán kívül tartsa, és mindezek mellett a legtöbb megoldás hasztalan és kevéssé praktikus.
Tekintse meg javaslatainkat, hogyan tartsa távol elegánsan a szúnyogokat, rovarokat! A tökéletes védelem a hívatlan vendégek ellen. Minden rendszerünk rugós felhúzással készül.

szúnyogháló rolók

 

Szúnyogháló keretek

Fix, nyíló és tolókeretek - mindegyik illeszkedik a járatos ajtótípusokhoz, és tökéletes megoldást kínálnak a szezonális rovarvédelemhez.

szúnyogháló keret

 

Compact kazettás napellenzők

A top külseje mellett, ahol a házelemek harmónikusan, szinte rések nélkül illeszkednek egymáshoz, a Compact napellenző a vászon és a csuklókarok tökéletes védelméről is gondoskodik.

kazettás napellenzők

 

Picco félkazettás napellenzők

Újszerű megjelenés, színkombinációs lehetőségek - a Picco igazán csinossá teheti az Ön homlokzatát is! A félkazetta védi a vásznat és a karokat. Kiegyensúlyozott ár/teljesítményviszony jellemzi alaptípusunkat.

félkazettás napellenzők

 

Sola nyitott napellenzők

A minőségi napellenzők minden előnyét kínálja a Sola - kedvező alapár mellett:
Egyszerű működtetés, stabil kivitel, igényes design, mindez kiegészítve a modern vásznak széles választékával. Természetesen TÜV-bevizsgált.

nyitott napellenzők

 

HELLA nightlight napellenzővilágítás

A megbízható napvédelem és kellemes árnyék nappal - a megfelelő világítás és a meleg hangulatos atmoszféra este. Egy napellenző a HELLA nightlight-tal szerelve minden a helyes megvilágításba helyez.
A HELLA nightlight minden napellenzőhöz beépíthető, akár utólag is.

napellenzővilágítás

 

Külső textil árnyékolók

Textiles napvédelem a harmónikusan integrált homlokzati kialakítással. Jó hangulatot biztosítanak az aktuális színek, az árnyalatok és az egyszerű szerelés. Modern építészeti elemekkel szerelt üveghomlokzatok, ablakfelületek speciális napvédelméhez.

textil árnyékolók

Elérhetőség:
Cím: 1112 Budapest, Budaörsi út 153 (FONTE HÁZ II. em)
T: +36(1)/248-0045
F: +36(1)/246-4975
E: E-mail: budapest@hella.info
W: Web: http://www.hella.info