KKV - kisvállalkozás

Symbiozis - babapalota, babadiszkont, baba raktáráruház

Symbiozis - babapalota, babadiszkont, baba raktáráruház
„SYMBIOZIS" - Két vagy több különböző szervezet hasznos együttélése.

babapalota


15 éves tapasztalatunkkal törekszünk a babák és szüleik kényelmének biztosítására, lépést tartva a kibővült, európai piac egyre modernebb igényeivel, újdonságaival. A magyar piac sajátosságainak megfelelően igyekszünk az ár és a minőség optimális egyensúlyának megtartására. Gazdag szín és termékválasztékkal rendelkezünk, hogy a mamák megtalálják a számukra és csöppségeik számára a lehető legideálisabb megoldást. Ügyfeleinknek pontos, precíz kiszolgálást nyújtunk, komoly szervízhálózattal és garanciális háttérrel rendelkezünk.

 

Az évek során a babatechnika felszerelések területén fokozatosan bővítettük tevékenységünket. Mára a ROAN  , a CORRADO,  SYMBABA  és BABY POINT  márkájú, többfunkciós babakocsikon kívül kiságyak, járókák, fürdető szettek, pelenkázó lapok, biztonsági autósülések, etetőszékek, baby compok és egyéb babafelszerelések széles választékát kínáljuk vásárlóink és viszonteladóink számára.

 

Viszonteladói együttműködéseinknek köszönhetően az ország egész területén elérhetőek bababoltokban az általunk importált és forgalmazott termékek.

 

Termékeink:
  • Többfunkciós babakocsi
Megkülönböztetünk két,- három,-és négyfunkciós babakocsi modelleket.

A funkciókat a következőképpen kell érteni:

 

Első funkció: mélykocsi (újszülött kortól, amíg a baba fel nem ül)
- mózeskosaras babakocsiknál a mélykocsi-funkciót a mózeskosár biztosítja. Ideális esetben a kosáron belül kisebb háttámla is található. Az átfordítható karú babakocsiknál a mélyfunkciót a háttámla teljes vízszintessége adja.

 

Második funkció: sport babakocsi
- mózeskosárral rendelkező babakocsiknál általában van egy különálló sportrész, amelyet a mózeskosár levétele után külön teszünk fel a vázra. Igényesebb modelleknél külön, hosszabb lábzsákja és kisebb, sportosabb napfényteteje is van .A sportrész általában nem teljesen vízszintes, hiszen szabvány szerint is csak 6 hónapos kor után használandó, amikor a baba már fel tud ülni
- Átfordítható karú kocsiknál a sportrész ugyanaz mint a mélyrész, csak a záróvég helyett a sportkart vagy a tálcát szereljük fel a vázra - tehát elég csak a babakocsi háttámláját a megfelelő szögben felállítani.


Harmadik funkció:
A mózeskosárral rendelkező babakocsik közül néhány típust úgy terveztek, hogy a mózeskosár alja íves, így ringatható bölcsőként is szolgál - a babák nagyon szeretik.
Átfordítható karú kocsiknál a harmadik funkciót az ún pamuthordozó - egy különálló, „fülekkel" rendelkező mózesszerű eszköz - biztosítja, amelyet a kocsi belsejébe téve vagy különállóan újszülött kortól kb. 6 hónapos korig tudunk magunkkal vinni


Negyedik funkció:
A legújabb biztonsági szabályok szerint a baba az autóban kizárólag biztonsági autósülésben utazhat. Sokféle autóshordozó létezik a piacon, az első és legfontosabb szempont, hogy R 44/04 vagy R44/03 szabványnak megfelelőt válasszuk, ezek az EU által elfogadott és kötelezően használandó szabványok! A mózeskosaras babakocsiknál a hordozót közvetlenül a vázra szereljük, más típusoknál a babakocsi egyéb részeire (mélyrészre, sportrészre) rögzíthető/bepattintható a hordozó.

többfunkciós babakocsi

 

  • Sport babakocsi
A sport babakocsi biztosítja a kényelmet a babának és a könnyed mozgást a mamának, akár 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A babakocsi háttámlája majd vízszintesig dönthető, a baba nagyobb korában pedig néhány mozdulattal sport kocsivá alakítható. A mozgás szabadságát biztosítja a körbe forgó (360 fokban) első kerék, a jó rugózás és a szuper könnyű váz. 
A babák biztonsága miatt a babakocsik 5 pontos övvel vannak felszerelve. 
A sport babakocsi előnyei:

- könnyű alumínium váz 
- bolygó (360 fokban forgó) első kerék
- fékezhető hátsókerék
- 3 fokozatban állítható, fektethető háttámla
- levehető karfa
- állítható lábtartó
- 5 pontos biztonsági öv
- vízlepergető anyag
- nagy színválaszték
- helytakarékosság: lapra vagy esernyőre csukható

sportbabakocsi

 

  • Iker babakocsik 

iker babakocsi

 

  • Autóhordozó

autóhordozó

 


  • Gyermekülés
Ma, Magyarországon csak és kizárólag az R44/04-es szabványnak megfelelő gyermekbiztonsági ülést lehet használni minden súlykategóriában. A baba első ülését 0-13 kg-ig babahordozónak is szoktuk nevezni. Léteznek 0-18 kg-ig védő, dönthető biztonsági ülések is. Ha a baba ezeket kinőtte, célszerű 9-25 kg-ig dönthető ülést beszerezni. Nem javasolt ennek a súlykategóriának a kihagyása, mivel itt az ülés háttámlája és az ülőke része nem zár derékszöget, így megfelelően alátámasztja a kb. 1 éves gyerek gerincét.

A 9-36 kg-s autósülések jellemzői: magasítható fejtámla, levehető háttámla, átszerelhető biztonsági öv-magasság. Amennyiben ezt választjuk, nem kell több autósülést vennünk, mert az ülés átalakítása után megmaradt magasító párnát kötelesek vagyunk a gyerekünk 12 éves koráig vagy 150 cm eléréséig használni.

A biztonsági autósülések minden kategóriájában a legmodernebb megoldás az ISOFIXes ülések. Az autógyárak kb. 3 éve szerelik be minden legyártott autóba az ún. klikkes rendszert. Mint Magyarország egyik legnagyobb babafelszerelés forgalmazója, természetesen a Symbiozis Babapalota is rendelkezik ezzel a megoldással, 9-36 kg-s kategóriában.

autósülés

  • Bababútorok
Kiságyak

kiságy

 

Járókák


járókák

 

Kombi gyermekágyak

Pelenkázószekrények

 

  • Babaápolás

Fürdetés 
Pelenkázás 


  • Etetés 
Etetőszékek 

etetőszék


Kétféle etetőszék terjedt el Magyarországon: fából készült kombinált, azaz kisasztallá és székké alakítható, óvodás korban is használható, fenyő vagy bükk etetőszék, illetve műanyag etetőszék, amely szabályozható magasságú, dönthető háttámlájú, levehető, dupla tálcájú szék. A cél mindkét esetben az, hogy a baba etetése vidám, közös élmény legyen.

Cumisüvegek, cumik

Szoptatás


  • Babajáték

játszószőnyeg

babycomp

gyerekhinta

 

  • Kapcsolat


Babapalota Raktáráruház
Budapest, XVII. Pesti út 474.
Telefon: (1)-253-53-78
Nyitva tartás: H-P: 10-18 óráig, Szo: V 10-14 óráig.


Symbiozis Babadiszkont
Budapest XV. Damjanich J. utca 64.
Telefon: (1)-306-66-52
Nyitva tartás: H-P: 9-17 óráig

E-mail: info@babapalota.hu
Web: www.babapalota.hu