KKV - kisvállalkozás

Sonarmed - Samsung Medison ultrahangkészülék, 3D-4D ultrahang ultrahangkészülék

Sonarmed - Samsung Medison ultrahangkészülék, 3D-4D ultrahang ultrahangkészülék
A Sonarmed Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft. 2004. május 1.-én, hazánk uniós csatlakozásával egyidőben került megalapításra. Az alapítást megelőzően multinacionális cég orvosi műszer üzletága formájában működő team 1991 - 2002 között az osztrák Kretztechnik AG. ultrahang-diagnosztikai gyár - majd 1995-től a dél-koreai Medison konszern - kizárólagos magyar képviselőjeként és márkaszervizeként végezte munkáját.


FRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti kép

 

http://www.sonarmed.hu/5d-ultrahang-keszulek-bemutatasa

Medison gyár 3D - 4D ultrahang fejlesztései révén a harmadik évezred első éveiben világhírnévre tett szert. Az időközben 200 berendezést meghaladó hazai készülékbázis és üzletméret indokolttá tette a magyar orvosi műszer piacon önálló cégként történő megjelenést.
A Sonarmed Kft. megalakulása óta jelentős és meghatározó szereplője a hazai ultrahang készülék piacnak.
Határok nélküli európai vevőszolgálati hátterét az alapító Közép-Kelet Európai Medison Vezérképviselet biztosítja partnereink számára.

accuvixxg_1_402_20110527114900_350.jpg


Mit érdemes tudni a Medison-ról?

Legyen szó bármely ultrahang-diagnosztikai (szülészeti, nőgyógyászati, újszülött, gyermekgyógyászati, mozgásszervi, lágyrész, vaszkuláris, kardiológiai, belgyógyászati, onkológiai, urológiai, intenzív, traumatológiai stb.) alkalmazásról, a dél-koreai Medison Co. Ltd., a világpiac egyik vezető gyártója és magyar képviselője, a Sonarmed Kft. kínálja a legkedvezőbb megoldásokat az alábbi területeken:

  • egyedülálló ár-szolgáltatás viszony, rugalmas üzletpolitika és olcsó szerviz
  • innovatív eljárások, technikák (pl. három (3D) és négydimenziós (4D) ultrahang készülékek és tartozékok) megfizethető áron történő forgalmazása
  • széles termékkínálat, testreszabott ajánlatok (ár- és fizetési kedvezmé-nyek, egyedi konstrukciók, demo- és alkalmi vételek).

 

a mintegy 400 darabot is meghaladó hazai készülékparknak köszönhetően Medison gyártmányú (SonoAce) demo és használt ultrahang készülék adás-vételek közvetítése web adatbázisunkon keresztül, ennek segítségével új gép vásárlásnál használt Medison ultrahang készülék valós értékű beszámításának lehetőségeminden ajánlott típusból nagy számú és elismert hazai és külföldi referenciával, teljeskörű forgalombahozatali engedélyekkel, magyar nyelvű dokumentációval rendelkezünkvevőkörünk meghatározó részben visszatérő vásárlókból, törzsvevőkből áll.

 

ultrahang_kepek_243_20110527115200_459.JPG

4D ultrahang rendelőt keres? Látogassa meg rendelő hálózatunk oldalát:http://www.4dultrahang.info/

Samsung Medison / SonoAce (SA) Ultrahang készülékek

 

Újdonság! UGEO RS80A

 

 

Újdonság! Accuvix A30

Az új mérce az ultrahang-diagnosztikában


Accuvix A30

Gyártó: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 3D, 4D ultrahangokig.

A termék ismertetője

Accuvix A30 ultrahang készülék

Accuvix A30 ultrahang készülék

Még pontosabb képek

A kompromisszum nélküli képminőség segíti a klinikai döntéshozatalt és csökkenti a bizonytalanságot.

Egyszerűbb használat

A széles körű automatizálás, az intuitív vezérlés és ergonómia képessé teszi a felhasználót a magasabb színtű alaposságra.

3D és 4D ultrahang készülék - Accuvix A30

Gyors hozzáférés

Az új tervezésű képalkotó eszközök és a fejlett technológiák kiváló képminőséget szolgáltatnak, miközben időt és energiát takarít meg.

Magzat realisztikus 3D képe a VSI technikával - Accuvix A30

Hibrid Beamformer képalkotás

A továbbfejlesztett hardvernek és az újonnan kifejlesztett szoftver rendszernek köszönhetően a felhasználó az adatokat sokkal pontosabban dolgozhatja fel az optimalizált folyamatok által. Ez a hibrid beamformer motor lehetővé teszi a sokkal mélyrehatóbb, és sokkal részletesebb leképezést egy magasabb energiakimenettel.

21,5

21,5"-os Full HD LED monitor

A világon az első 21,5-colos képátlójú LED ultrahang monitorának piacra bocsátásával az Accuvix A30 bemutatja a magas-szintű színes képmegjelenítést. A szélesebb képnek és a fejlett technológiának köszönhetően az Accuvix A30 fölényes felbontást biztosít.

 

EZ Exam™

Az EZ Exam™ funkció a gyakran használt vizsgálati lépéseket egyetlen, egymást követő lépéssorozattá alakítja.

EZ Exam funkció a gyorsabb és kényelmesebb vizsgálatokhoz

ADVR™

Beépített valós-idejű DVD felvétel készítése, az ADVR™ lehetővé teszi a leképezés és a felvételkészítés párhuzamos végrehajtását, és lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt rögzítési terület megadását.

Beépített valós-idejű DVD felvétel készítés a vizsgálatokról

Új 3D technológiák

Az új 3D technikáknak (VSI™, SFVI™FAD™, Smooth Cut™) köszönhetően a 3D képek készítése, módosítása, kezelése még látványosabb, még gyorsabb.

Új 3D technológiák - Accuvix A30

Az új FRV™ technika pedig olyan képeket jelenít meg - valósághű magzati képként - a monitoron, mintha egy kamerával néznénk meg a magzatot.

FRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti kép

Újdonság! MySono U6

Hordozható 3D / 4D ultrahang készülék color, power, pulzus, tissue és folyamatos hullámú (CW) Dopplerrel

MySono U6

Gyártó: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 3D, 4D ultrahangokig.

A termék ismertetője

MySono U6 - hordozható echocardiográphias, 3D/4D ultrahang készülék

Hordozható kardiológiai és 3D, 4D ultrahang készülék - MySono U6, színes Dopplerrel, pulzus Dopplerrel, folyamatos hullámú (CW) Dopplerrel

MySono U6

* A piacvezető 3D/4D; 3D fejek: abdominalis, endocavitalis
* 15” TFT LCD képernyő
* Szöveti (Tissue) és Pulzus Inverziós Harmonikus Képalkotás
* Széles dinamika tartomány
* Quick Scan™ gyorsbeállító funkció (2D és Doppler)
* Dynamic MR+ 2.0™
* Cardio csomag: CW & Tissue Doppler, color & anatómiai M-mód
* Súly<5,6 kg akkumulátorral
* Speckle Reduction Filter™; Spatial Compound™;  Auto IMT™
* 500 GB HDD; USB port
* SonoView™  képarchiváció, DICOM 3.0, wired & wireless LAN
* Készenléti (standby) mód

 

Elérhetőségeink:

 

Sonarmed Kft.

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 31.

Tel.: +36 1 203 75 81

Fax.: +36 1 205 39 59

Web: www.sonarmed.hu vagy www.almalasers.hu
www.4dultrahang.info

www.4duh.hu

www.hasznaltultrahang.hu

E-mail: info@sonarmed.hu