KKV - kisvállalkozás

Sonarmed Kft. - 3D-4D ultrahang, ultrahangkészülék

Sonarmed Kft. - 3D-4D ultrahang, ultrahangkészülék
A Sonarmed Kft. 2004-es megalakulása óta jelentős szereplője a hazai ultrahang-diagnosztikai készülék piacnak. A cég az 1999 óta együtt dolgozó csapaton alapul, és folyamatosan bővülő, frissülő termékpalettájával egyre nagyobb szeletet hasít ki magának a magyarországi ultrahang készülék értékesítési piacán. Készülékeink megtalálhatók országszerte a legnagyobb orvosi egyetemeken, állami kórházakban, magánklinikákon, magánrendelőkben és állatorvosi rendelőkben egyaránt.

2011 decemberében a Samsung jelentős üzleti részt szerzett a - Sonarmed Kft. által forgalmazott professzionális ultrahang-diagnosztikai készülékeket gyártó - Medison gyárban. Azóta közösen hasznosítják a Medison több évtizedes orvosi műszeres tapasztalatát a Samsung fejlett elektronikai tapasztalatával, amely meggyőző alapot biztosít arra, hogy a Samsung nagyon hamar - elektronikus eszközök iparág mellett - az orvosi műszer piacon is vezető szerepet töltsön be. Legyen Ön is részese ennek a fejlődésnek és tartozzon a világ legfejlettebb orvosi műszereit használók elégedett táborába!

Mit érdemes tudni a Samsung Medison-ról?

Legyen szó bármely ultrahang-diagnosztikai (szülészeti, nőgyógyászati, újszülött, gyermekgyógyászati, radiológiai, mozgásszervi, izületi, lágyrész, vaszkuláris, echocardiographiai, endokrinológiai, belgyógyászati, onkológiai, urológiai, intenzív, traumatológiai stb.) alkalmazásról, a dél-koreai Samsung Medison Co. Ltd., a világpiac egyik vezető gyártója és magyar képviselője, a Sonarmed kínálja a legkedvezőbb megoldásokat az alábbi területeken:

  • professzionális ultrahang készülékek minden orvosi területre
  • egyedülálló ár-szolgáltatás viszony, rugalmas üzletpolitika és olcsó szerviz
  • innovatív eljárások, technikák (pl. három (3D) és négydimenziós / 4D ultrahang készülékek és tartozékok) forgalmazása megfizethető áron
  • széles termékkínálat, testreszabott ajánlatok (ár- és fizetési kedvezmények, egyedi konstrukciók, demo- és alkalmi vételek).
  • a mintegy 400 darabot is meghaladó hazai készülékparknak köszönhetően a Samsung Medison gyártmányú (SonoAce) használt ultrahang és demo készülék adás-vételek közvetítése web adatbázisunkon keresztül, ennek segítségével új gép vásárlásnál használt Samsung Medison ultrahang készülék valós értékű beszámításának lehetősége
  • minden ajánlott típusból nagy számú és elismert hazai és külföldi referenciával, teljeskörű forgalomba hozatali engedélyekkel, magyar nyelvű dokumentációval rendelkezünk
  • vevőkörünk meghatározó részben visszatérő vásárlókból, törzsvevőkből áll

3D - 4D ultrahang referenciáink: Samsung Medison 3D, 4D ultrahang rendelők

Tevékenységi körünket továbbra is újabb gyártók és termékek bevonásával tervezzük bővíteni, amelyek kiválasztásánál különös gondot fordítunk arra, hogy csak a már jól ismert Medison ultrahang készülékek - fent említett - tulajdonságaival is rendelkező termékkel foglalkozzunk.

Tegyen velünk egy próbát, megtisztelő jelentkezését nagy érdeklődéssel várjuk!4D ultrahang rendelőt keres? Látogassa meg rendelő hálózatunk oldalát: http://www.4dultrahang.info/

 

FRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti képFRV™ - Realisztikus magzati nézeti kép

 

http://www.sonarmed.hu/5d-ultrahang-keszulek-bemutatasa

 

Újdonság! UGEO RS80A

  

Samsung Medison / SonoAce (SA) Ultrahang készülékek

Újdonság! UGEO H60

Stílus és Teljesítmény

UGEO H60

Gyártó: SAMSUNG MEDISON
Professzionális SAMSUNG MEDISON (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű kardiológiai és 3D, 4D ultrahangokig.


A termék ismertetője

Stílus és Teljesítmény

Samsung Medison UGEO H60 uh készülék

A Samsung Medison UGEO H60 készülék a magas képminőség, a pontos diagnózis, a felhasználóbarát kialakítás és a sebesség kivételes kombinációja. A H60 készülék egy 18,5"-os LCD monitorral rendelkezik. A kezelőpanelen egy 10"-os kapacitív érintőképernyő segíti a gyors és pontos munkát, mivel menürendszere egyedileg testreszabható. A páciensek kényelmét gélmelegítő szolgálja.

A Samsung Medison H60 típusú 2D, 3D, 4D ultrahang készüléke egyaránt kiválóan teljesít a radiológiai, általános belgyógyászati, endokrinológiai, szülészeti, nőgyógyászati, stb. vizsgálatoknál.

Hibrid képalkotás a még mélyebb és még részletgazdagabb képek érdekébenHybrid Beamforming (hibrid képalkotás)

A Hybrid képalkotás továbbfejlesztett hardvere és új szoftvere még mélyebb és részlethazdagabb leképezést tesz lehetővé. Ennek eredménye a sokkal jobb doppler teljesítmény. A Hybrid Beamforming, más néven térbeli szűrés, nagyobb rugalmasságot kínál, mint a hagyományos irányítatlan küldés és fogadás. A legfontosabb előnye, hogy képes alkalmazkodni a különböző helyzetekben kapott válaszokra, ami optimális feldolgozást tesz lehetővé. Az adatokat sokkal gyorsabban és pontosabban tudja elemezni és feldolgozni, ami gyorsabb és magabiztosabb diagnózist eredményez.

SDMR™ szemcsézettségszűrő és élkiemelő technika

SDMR™
Az UGEO H60 az orvosoknak csúcstechnológiát kínál a gyors és pontos diagnosztikai eljárások által, így jelentősen javult páciensek véleménye is. Az Samsung által nyújtott innovatív SDMR™ technika javítja a 2D képminőséget a nagy felbontásnál az élkiemelés javításával és a szemcsézettség csökkentésével. A DMR Plus™ 2,2 kombinálja a Speckle Reduction Imaging-et (szemcsézetség csökkentő képalkotás) és a jobb laterális felbontást a szerveknél a pontosság növelése révén, a magabiztos diagnosztikai eredményekért.

S-Flow™ - kíváló színes képalkotás

S-Flow™
Az UGEO H60 ötvözi a fejlett színes áramlási képalkotást és a kifinomult érzékenységi színtű irányfüggő információkat. Az S-Flow ™ felvértezi a Samsung UGEO H60-at annak képességével, hogy az alacsony sebességű véráramlást kimutassa a perifériás erekben, mint például a vese és az MCA. Az élethű hemodinamikai áramlás biztosítja a nagy érzékenységű, nagy teljesítményű Doppler teljesítményt. A UGEO H60 S-Flow™ megkönnyíti a leképezést még a technikailag nehéz diagnosztikai helyzetekben is, ami növeli a pontosságot és így jobb szolgáltatást nyújthat a betegeknek.

Beam Steering

Volume NT & IT™ - Automatikus NT/IT mérés

3D eXtended Imaging  (3D XI)

4D képalkotás

 

Quick Scan

18,5

Digitális TGC-állítás

 

Elérhetőségeink:

 

 

 

Sonarmed Kft.

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 31.

Tel.: +36 1 203 75 81

Fax.: +36 1 205 39 59

Web: www.sonarmed.hu vagy www.almalasers.hu
www.4dultrahang.info
www.4duh.hu

www.hasznaltultrahang.hu

E-mail: info@sonarmed.hu