KKV - kisvállalkozás

R-R Reklám és Kereskedelmi Kft. - Szitázás, tamponnyomás, autóillatosítók tervezése kivitelezése

R-R Reklám és Kereskedelmi Kft. - Szitázás, tamponnyomás, autóillatosítók tervezése kivitelezése
Az R-R Reklám és Kereskedelmi kft. 1989-ben alakult. A munkát 1 db egyszínes tamponnyomó géppel kezdtük meg. Ahogy szélesedett partnerkörünk, úgy tartottunk lépést a technikával és a versenytársakkal egyaránt, így jelenleg 1 db négyszínes, 3 db kétszínes és 2 db egyszínes tamponnyomó géppel, és egy szitaüzemmel kibővülve állunk rendelkezésre.

Nagy hangsúlyt helyezünk a széleskörű szolgáltatások magas színvonalára, kezdettől fogva arra törekedve, hogy ügyfeleink elképzeléseik megvalósítását egy helyen, színvonalas szolgáltatások kertében valósíthassák meg. Ennek érdekében folyamatosan növeljük kapacitásainkat, hogy más - hasonló profilú - cégekhez képest a kisebb létszám és a lényegesen rugalmasabb munkaszervezés mellett kedvezőbb feltételekkel tudjuk partnereinket kiszolgálni.

 

Szolgáltatások:

 

Szita eljárás

Cégünk 1995 óta foglalkozik szitanyomatok készítésével.


Ezt a technológiát azoknak ajánljuk, akik pólóra, baseball sapkára, esernyőre, textilre, naptárra, öntapadó matricára, fémre, bőrre, műbőrre, fára, parafára, műanyag lemezre stb. szeretnének nyomatot készíttetni, vagy névjegykártyára, autóillatosítóra van szükségük

Textilre direktnyomással karussel szitagéppel 6 színig, vagy transzfernyomással, vasalásos technológiával készítünk nyomatot.

rr3_868_20081013135810_389.jpg


Tamponnyomás

Mivel a cégek előszeretettel reklámozzák magukat irodatechnikai eszközökön, ajándéktárgyakon, megrendeléseink zöme tamponnyomásra irányul.

A tamponnyomás sík és ívelt felületek emblémázására alkalmazható, apró részleteket visszaadó nyomdaipari eljárás. Műanyag, fa, fém, bőr, műbőr (toll, irodai eszközök, öngyújtó, kulcstartó, jégkaparó, játék, számológép, menedzser kalkulátor, óra) alapanyagú termékekre alkalmazható.

rr2_505_20081013135810_992.jpg


Autóillatosítók tervezése, kivitelezése

1997-ben vettük fel szolgáltatásunk körébe az egyedi autóillatosítók gyártását. Az azóta eltelt időben a tampon- és szitanyomás mellett ezen a téren is nagy tapasztalatot szereztünk.

Autóillatosítóinknak nagy sikere van megrendelőink körében, mert cégüknek alacsony költséget jelent, viszont kiváló reklámhordozó.

Az autóillatosítók készítése szita eljárással történik. A formát és a méretet Ön találja ki, mi legyártatjuk a klisét, szükség szerint megtervezzük a rá kerülő emblémát, feliratot, és elkészítjük a megrendelt cikket.


rr4_3_20081013135810_825.jpg

Elérhetőség:

Cím: 2040 Budaörs, Csata u. 17.

Tel/fax: 06/23-440-865
Heffner Imre: 06/20 9368 829

E-mail: rremblema@vnet.hu

Web:www.rrkft.hu