KKV - kisvállalkozás

Nyári Gyerektábor-Túlélik-e gyerekeink a válságot? avagy, hogyan csábítsuk el gyermekünket a számítógép mellöl…

Nyári Gyerektábor-Túlélik-e gyerekeink a válságot?  avagy, hogyan csábítsuk el gyermekünket a számítógép mellöl…
A mai rohanó világunkban a szülők önhibájukon kívül nem tudnak eleget foglalkozni gyermekükkel. Létbizonytalanság uralkodik, mindenki túlvállalja magát, miközben idegesebbek és türelmetlenebbek vagyunk. Pénzünket csak a legszükségesebb dolgokra költjük. Igy aztán könnyen megfeledkezünk arról, hogy gyerekeink mozgására költött összegek hosszútávon egyértelmű jó befektetés. Az egészséges életmód ugyanis elengedhetetlen része, hogy rendszeresen sportoljunk. Ne hagyjuk őket mozgásszegény életmódot élni, órákon keresztül tartó számítógépes játékokat játszani, Válság idején is figyelnünk kell arra, hogy a problémákat ne hárítsuk át gyerekeinkre. Ha csak lehet, írassuk be táborokba, tanfolyamokra, hogy jó társaságban legyenek, önállóságra nevelődjenek, alkalmazkodó- és állóképességük kifejlődjön. Sajnos kevés azok száma, akik rendszeres sportolásban találják meg a kikapcsolódás élményét.

A NYÁRI GYEREKTÁBOR mint kiállító részt vesz  az UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2012-n.

Mivel táboraink főleg mozgásra, sportra koncentráltak, joggal állíthatjuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyerekeket már kicsi koruktól szoktassuk a sport szeretetére. Fokozottan figyelünk arra is, hogy a sport sikerélmény és ne kihívás legyen számukra. Hosszútávon az egészségük érdekében próbáljuk őket megtanítani arra, milyen fontos szerepe van a mozgásnak.Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

 

 

Utazás Kiállítás 2012.

 

Gondoltok már a forró nyári napokra? Most a tél derekán tudom nehéz elképzelni, hogy lesz még meleg idő is az idén.

A nyár pedig a kikapcsolódásról, élményekről, nyaralásról és több sportolási lehetőségről fog szólni.

A NYÁRI GYEREKTÁBOR idén rendezi meg 22. alkalommal táborait, melyekkel maximális segítséget tudunk nyújtani szülőknek és gyerekeknek egyaránt.

Nálunk rendkívül kedvező árakon, kislétszámú csoportokban sportolhatnak és üdülhetnek a gyerekek 4 éves kortól. Táboraink: Úszó- és vízilabdatábor Bp. Kamaraerdei Ifj. Park

Tenisztábor KÜLKER Park

Úszótábor KÜLKER Park

Lovastábor Siófok

Alkotótábor Zalában

Biciklistábor Nagyrév

Színitábor Bp.Center Színház

Idén az Olimpia évében talán a legfontosabb, hogy a sportról és sportolási lehetőségekről, valamint a nyári hasznos elfoglaltságokról beszélgessünk. Az üdülés és utazás kapcsán az év egyik legnagyobb rendezvénye az Utazás 2012., melyet a Hungexpo kiállítás keretében rendez meg.

Az Utazás 2012-n mindenképpen érdemes felkeresni standunkat, mivel most minden táborba jelentkezett 7 év feletti gyermeknek INGYEN* végezzük el az un. sportantropometriai vizsgálatot.

Ezzel sportágajánlást és sikerélményt nyújtó sportágválasztást tudunk eredményezni.

A tudományos módszerünkkel meg tudjuk mondani, mekkora lesz a gyermek testmagassága, milyen fizikai adottságokkal fog rendelkezni felnőtt korában. Ez alapján adunk tanácsot, illetve csapatsportágon belül a betöltendő porsztra is konkrét javaslatot tudunk tenni.

A mérések segítségével megállapítjuk tehát a:

  • gyermek esetén, a várható felnőtt kori testmagasságot és optimális testtömeget,
  • biológiai kort,
  • testalkatot, testösszetételt,
  • hízásra való hajlamot,
  • optimális testtömeget,
  • erősíthetőséget,

Az Utazás 2012. Kiállítás a Hungexpo területén lesz március 1-4. között.

Gyertek, játszatok velünk és sztárvendégeinkkel a standon és a nagyszínpadon!!!

Lesznek még különféle fejtörők, keresztrejtvények, sporthoroszkóp, valamint azt is megmondjuk minden érdeklősőnek, hogy melyik tábor illik leginkább hozzá. Azaz melyik elfoglaltságú tábor a legmegfelelőbb számára.

Részletek a http://www.nyarigyerektabor.hu oldalon

Biztosan tervezitek már a nyarat a család és gyermekeitek számára.

Most itt az alkalom, hogy elgyertek a kiállításra. Az Olimpia évében talán a legfontosabb, hogy egy kicsit elbeszélgessünk a sportról és sportolási lehetőségekről, a nyári hasznos elfoglaltságokról.

Gyertek, játszatok velünk és sztárvendégeinkkel!!! Lesznek még különféle fejtörők és azt is megmondjuk mindenkinek, hogy melyik tábor illik leginkább hozzá.

 

Időpont: március 1-4.

Helyszín: HUNGEXPO, Budapest, Albertirsai út 10.

A pavilon 210/C stand NYÁRI GYEREKTÁBOR

 

Sztárvendégeink a standon:

Ungár Anikó

Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

és Ricsi Bohóc

Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

Ungár Anikó fellépése a nagyszínpadon

szombat 12:30 és 15:00

vasárnap 12:30 és 15:00

Ricsi Bohóc fellépése a nagyszínpadon

szombat 12:00 és 16:00

vasárnap 10:00, és 14:00

valamint INGYENES sportantropometriai

vizsgálatot is végzünk* (sportágajánláshoz)

 

Kedvezmények és ajándékok az Utazás Kiállításon*:

- táboraink árából 10 % azonnali kedvezmény

- kettő tábor befizetése esetén 20 % azonnali kedvezmény

- INGYENES sportantropometriai vizsgálat *

előre bejelentkezhetsz a nyarigyerektabor.hu weboldalon található linken!

 

Lesz még:

- 1 db ingyenes belépő a Center Színház egyik gyermek előadására

- ingyenes részvétel Ungár Anikó bűvésziskolájába szeptember hónapra

- minden gyermek látogató kap lufit v. matricát és a Nyári Gyerektábor által felajánlott kupont 2000 Ft értékben

- FŐDÍJ: ingyenes úszótábori részvétel, melyet Ungár Anikó húz ki egy cilinderből szombaton és vasárnap 15:30-kor

* a sportantropometriai vizsgálatot 7 éves kor felett végezzük azoknak a gyerekeknek, akiket

befizetnek valamelyik táborunkba. Különben 4.990 Ft-ért lehet igénybe venni a szolgáltatást.

* Mindenki csak egy kedvezményt vehet igénybe

 


A Nyári Gyerektábor rengeteg lehetőséget biztosít a problémák megoldásában. A gyerekek évről-évre nagyon várják ezeket az eseményeket. Júniusban, ahogy kimondják a vakáció szót az iskolákban, attól a pillanattól kezdve egészen augusztus végéig heti turnusokban és több helyszínen várjuk a sportolni vágyókat. 4-18 éves korig fogadjuk a gyerekeket a bejárós és bentlakásos táborokba, ahol elsősorban a sportra fektetjük a fő hangsúlyt. Sportválasztó táborainkban teljesítménykényszer nélkül próbálhatják ki a különböző csapat- és egyéni sportágakat, valamint egy forradalmian új mérési folyamatban is résztvehetnek. A Nyári Gyerektábor ugyanis minden hét év feletti gyermek számára un. sportantropometriai vizsgálatot biztosít. Ezzel garantáltan segítjük őket a helyes és személyre szabott sportág kiválasztásában. Akár a versenysport érdekében, de lehet akár hobbi színtű rendszeres mozgás érdekében, a vizsgálati eredmények magukért beszélnek. A javaslatok után ugyanis minden gyermek kiválszthatja a számára legmegfelelőbbnek ítélt sportot, amit sérülések nélkül bátran űzhet hosszú éveken keresztül. Igy mindenki számára garantált a sikerélmény!

Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

Lovastábor

Hogy miért? Mert a szülőnek nem kell éveken keresztül olyan sportra hordaniuk gyermeküket, ahonnét végül is alkalmasság és eredmény hiányában eltanácsolják. A gyerek számára nincsenek évekig tartó rossz érzések, hogy pl. miért kell állandóan csak a kispadról néznie a meccset vagy miért nem kerül soha élmezőnybe mondjuk a futópályán. Edzők számára is felüdülés olyan kiválasztott gyerekekkel foglalkozni, akik alkati felépítésük, valamint szorgalmuk és kitartásuk által a legjobb eredményeket hozhatják a klub, illetve hosszú távon egy nemzet számára.

Válság ide vagy oda. Sportolni, mozogni tehát kell saját egészségünk érdekében is. Amennyiben odafigyelünk gyerekeinkre, a kérdésünk rögtön válasz is lehet. Persze, hogy túlélik gyerekeink a jelenlegi helyzetet! Már amennyire tudjuk buzdítani őket, a sikerélményt nyújtó, mozgás kínálta lehetőségekre felhívni a figyelmüket. Magyarázzuk el, miért fontos és miért jó ez nekik. A barátszerzés reneszánszát éljük! Nem beszélve arról, hogy csakis előnyünk származhat belőle.

Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

Biciklis Tábor

A Nyári Gyerektábor az erre költött anyagi forrásokat olymértékben támogatja, hogy a különféle sportokat kipróbálva és az antropometriai méréssel együtt 95 %-os pontossággal segíti a legmegfelelőbb sportág kiválasztását. Emellett az alapsportágra fókuszálva, azaz, az úszásoktatásra is kínálunk lehetőséget, melyet kislétszámú csoportokban tanítunk már 4 éves kortól, szeptembertől júniusig. Általában ez az első, amit egy kisgyereknek meg kell tanulnia. Nálunk költségkímélő módszerrel gyorsan el is sajátítható. Ezzel a családi nyaralás, de bármilyen vízközeli helyzet megnyugtató lehet mindenki számunkra.

Nyári Gyerektábor bemutatófilm

Ha te is szeretnéd kipróbálni önmagadat, mire vagy képes adottságaid és érdeklődésed alapján, vagy csak nagyon rövid idő alatt szeretnél megtanulni úszni, jelentkezz a

http://www.nyarigyerektabor.hu

oldalon táborainkra vagy tanfolyamainkra, mi garantáljuk a sikerélményt.


Nyári Gyerektábor, lovastábor, úszótábor, biciklis tábor, tenisz tábor, nyári gyerekprogramok, sportantropometria vizsgálat, utazás kiállítás nyári gyerekprogramok,

És ha szeretnéd tudni, ki lesz az Utazás Kiállításon a sztárvendégünk vagy kíváncsi vagy
milyen nyári programok közül lehet választani, hogy biztosan ne unatkozzon egész nyáron
gyermeked, kattanj máris a www.nyarigyerektabor.hu weboldalra
vagy lájkolj minket a facebookon www.facebook.com/gyerektabor

Nyári Gyerektábor - Sport, kaland, haverok!
www.nyarigyerektabor.hu
+36/30-9457790 | +36/23-335122
Kövess bennünket www.facebook.com/gyerektabor