KKV - kisvállalkozás

Metál-Sheet Kft. - Tetőfedés lemezből

Metál-Sheet Kft. - Tetőfedés lemezből
A tető szerkezetétől függetlenül a festett, horganyzott acéllemez tartós, praktikus és esztétikus megoldást jelent a tetőfedésre. A fém vázas előtetőktől kezdve, a fa szerkezetű családi házak tetején át az ipari és gazdasági csarnokok fedéséig számos lemezterméket gyárt a Metál-Sheet Kft.

Előtetőre, kisebb tárolóra alacsony bordás trapézlemez

A néhány négyzetméter területű előtetők vagy a pár tíznégyzetméteres nyitott autótárolók, garázsok tetőszerkezete gyakran úgy van kialakítva, hogy 20-30 centiméterenként van megoldva a héjazat alátámasztása fémből vagy fából. Az ilyen kialakítású tetőre jelent megoldást az alacsony bordamagasságú 13-as vagy 20-as trapézlemez akár vékonyabb lemezből is. Súlya csekély, kb 4 kg/m2, így akár meglévő síkpala fedésű tetőre is rátehető.


Családi házak tetejére cserepeslemez

A családi házak, melléképületek tetejére, ami legtöbbször minimum 30° dőlésszögű nyeregtető, sátortető, vagy kontyolt tető szerkezetű, a legszebb lemeztermék a cserepeslemez, mert a horganyzott, festett acéllemez tartósságán túl a cseréppel fedett tető látszatát kelti. A cserepeslemez táblák 6 méterig igény szerinti hosszméretre vágottak, így legtöbb esetben hosszanti toldás nélkül fedhető a tető. Az UV álló színréteg és a horganyzott acél garantálja a cserepeslemez időtállóságát és a jéggel szembeni védelmet egyaránt.


cserepeslemezzel fedés
Cserepeslemezzel fedés

 

Gazdasági épület tetejére magas bordás trapézlemez, szendvicspanel

A nagy fesztávú, nagy alátámasztási közzel ellátott, legtöbbször acélszerkezetes tetőre a legjobb választás a magas bordájú 38-as vagy 50-es trapézlemez, mert jó vízelvezetése és öntartó képessége mellett nagy felületen szép látvány a színes, egységes mintázata miatt. A párazáró fólia kiváltására alkalmas antikondenzációs filc bevonat megnöveli a lemezfedés értékét, mert a nagy fesztáv miatt gyakran nem alkalmazható a párazáró fólia.

Amennyiben a gazdasági épület funkciója megköveteli a szigetelt tetőt, akkor a szendvicspanel gyors megoldást jelent a szigetelt tető építésére. A két lemezburkolat közé ragasztott szigetelő tábla megoldást jelent statikai és hőenergetikai szempontból egyaránt. Ráadásul a Metál-Sheet Kft. egy helyen gyátja a szendvicspanelt az összes elérhető szigetelő maggal: ásványgyapot (MW), polisztirol (EPS), poliuretán (PUR) és poliisocianát (PIR).

szendvicspanel alulról

Szendvicspanel alulról


www.metal-sheet.hu