KKV - kisvállalkozás

Metal-Sheet Kft - Szeretne trapézlemezt tavalyi áron ezen a tavaszias télen?

Metal-Sheet Kft - Szeretne trapézlemezt tavalyi áron ezen a tavaszias télen?

A 2014. januári tavasz tökéletes alkalom, hogy a megkezdett beruházásokat már tavaszias időjárásban be lehessen fejezni, ráadásul tavalyi áron. Az építőipari lendület tart, mert a hó, a fagy nem nehezíti az építkezések, felújítások lebonyolítását.

Új tertmékkel bővült a Metál-Sheet termékcsalád

A Metál-Sheet Kft. elmúlt tíz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb vásárlói kört tudjunk kielégíteni termékeinkkel. Az első termékünk, a trapézlemez sikere után megkezdtük termékkínálatunk folyamatos bővítését. Először a családi házas vevők számára a cserepeslemezeket kezdük el gyártani, majd az ipari épületek építéséhez szükséges másodlagos teherhordó elemeket, mint a C profil, Z profil és teherhordó trapézlemez. A legnagyobb beruhásázást a szigetelt tetőfedő és oldalburkoló kompozit termék gyártásának megkezdése volt, aminek eredményeként 2013-ra elértük, hogy a szendvicspaneleket mind a négy szigetelő maggal (ásványgyapot, PUR hab, PUR hab és Polisztirol) képesek vagyunk gyártani.

Az idei ősz újdonsága: Korona cserepeslemez

A cserepeslemezeinket eddig két típusban lehetett választani. Idén ősztől a hódfarkú és a szinuszos minta mellett elérhető a korona cserepeslemez is.

A korona cserepeslemez a bordatetőben elhelyezett mélyedésnek köszönhetően a cserepeslemez mintázata különleges, a nagyobb, 80mm széles átlapolás pedig erős vízzárást biztosít. Felhasználási területe megegyezik a többi cserepeslemezével.

korona cserepeslemez

Termékbevezető akció

Az új terméket kedvező, akciós áron kínáljuk vevőinknek. 
A 0,5mm vastag korona cserepeslemez négy színben érhető el, bruttó 1638 Ft/m2 áron.

Új termékünk iránti érdeklődésével keresse fel a Metál-Sheet Kft.-t és három-négy nap határidővel vállaljuk megrendelésének legyártását akár néhány táblára, akár több száz négyzetméterre van szüksége.

Metál-Sheet Kft.

 

Magyar gyártás

 

keretallas_2014020382420_98.jpg

Éppen ezért a Metál-Sheet Kft.-nél tartjuk 2013. év végi árainkat!

Az oldalfalnak, kerítésnek szánt trapézlemez már bruttó 1384 Ft/m2 áron, tetőre való cserepeslemez már bruttó 1638 Ft/m2 áron, szendvicspanel oldalfal szigeteléshez már bruttó 4800 Ft/m2 áron rendelhető.

Trapézlemezre, cserepeslemezre egy-két napos határidőt vállalunk, a szendvicspanel gyártására februári határidőt vállalunk, de a most leadott rendelések érvényesek lesznek februárban is.

Jöjjön el hozzánk az AgroMashExpo 2014 kiállításon is

Ha nem ismer még minket, ha nem volt még alkalma megismerkedni az összes általunk gyártott termékkel, akkor látogasson el 2014. janár 29. és 2014. február 1. között a Budapesten megrendezett AgroMashExpo 2014 kiállításra, ahol megtalál minket a G pavilon 101/D standon. Standunk egy a pavilonban felállított 36m2 alapterüetű, félig nyitott mobilgarázs lesz, amiben bemutató állványokon ismerheti meg a trapézlemzeket, cserepeslemezeket, C és Z profilokat és a kiegészítőket.


AgroMashExpo 2014
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. G pavilon 101D stand.

stand2_2014020382420_91.jpg

Várjuk Önt a kiállításon, találkozzon velünk, kérjen tanácsot, kérjen árajánlatot!