KKV - kisvállalkozás

Metál-Sheet Kft. - Miért érdemes ismerni a mezőgazdaságból élőknek a Metál-Sheet Kft-t?

Metál-Sheet Kft. - Miért érdemes ismerni a mezőgazdaságból élőknek a Metál-Sheet Kft-t?

A mezőgazdaságból élő gazdaságok, őstermelők és vállalkozók számos épülettel rendelkeznek, amik helyet adnak a terményeknek, jószágoknak és gépparknak. Ezek az épületek vagy még tervezés alatt állnak vagy régi építésűek, amik felújításra szorulnak, esetleg bővítés előtt állnak.

A Metál-Sheet Kft. közel tíz éve gyárt acél termékeket oldalfalra és tetőre, amiket leggyakrabban olyan mezőgazdasági létesítmények kivitelezésénél alkalmaznak, mint az istálló, terménytároló, szárító, gépszín.

Metál-Sheet Kft. által gyártott termékek

Horganyzott és festett acélemezből gyártunk tetőre és oldalfalra egyaránt alkalmazható trapézlemezt, csak tetőre alkalmazható cserepeslemezt, szigetelt oldalfalként és tetőként alkalmazott szendvicspanelt, illetve másodlagos teherhordó elemként C és Z profilokat megrendelés szerint.

Trapézlemez

Az alacsony és magasbordás trapézlemez választék tervezői és kivitelezői szabadságot biztosít, mivel a 300mm és 1500mm közötti alátámasztási közökre szerelhető típusokat gyártunk 0,4mm és 0,5mm anyagvastagságban. A trapézlemezeket a profilmagasságok alapján külömböztetjük meg. A gyártás folyamán a lemeztáblák hossza szabadon választható, így minden egyedi igényt megrendelésre gyártunk akár úgy, hogy minden tábla különböző méretű.
Gyártási határidő: 3-4 munkanap
Kiszállítási határidő: 7-10 munkanap

trapézlemez

Cserepeslemez

A színes acélból görgőzéssel és préseléssel készített cserepeslemez a cseréppel fedett tető átszatát kelti, bár annál könnyebb, gyorsabb vele a kivitelezés ás ellenállóbb a jéggel szemben. Szerelése gyors és egyszerű, azonban a megfelelő kivitelezői tapasztalat ajánlott.
Gyártási határidő: 3-4 munkanap
Kiszállítási határidő: 7-10 munkanap

cserepeslemez

Szendvicspanel

A könnyűszerkezetes építkezés fejlődésével egyre elterjettebb lett a kompozit szigetelő elem, ami a két lemezburkolat közé zárt szigetelő anyagot jelenti. A lemezfegyverzet kialakítása lehetővé teszi a vízzáró és hőhídmentes csatlakozást mind az oldalfalon, mind a tetőn. A szendvicspaneleket négy szigetelő maggal gyártjuk, hogy a lehető legnagyobb termékkínálattal lássuk el a piacot: polisztirol, ásványgyapot, PUR és PIR szigetelő mag.
Gyártási határidő: 10-15 munkanap
Kiszállítási határidő: nincs. A szendvicspaneleket nem szállítjuk saját autóval.

szendvicspanel

Metál-Sheet Kft. elérhetősége

Amennyiben bármelyik álatlunk gyártott termék felkelti az érdeklődését, keressen fel minket személyesen debreceni gyárunkban, látogassa meg weboldalunkat, vagy keressen telefonszámaink egyikén. Elérhetőségeinket ide kattintva éri el.

Metál-Sheet Kft. telephelye


Metál-Sheet Kft.

Telephely:
4002 Debrecen-Apafa 30.

 

Termékinformáció és megrendelés:

harangi@metal-sheet.hu

Harangi Sándor
irodavezető

Dobi Lajos
szendvicspanel
termékértékesítő lajosdobi@metal-sheet.hu

Martin Hajnalka
termékértékesítő

Berki Csilla
termékértékesítő

Dámóczi Annamária
termékértékesítő

Kovács Hunor
termékértékesítő
harangi@metal-sheet.hu

Tóth Tamás
marketing manager toth.tamas@metal-sheet.hu

GPS Koordináta:
É 47.57803
K 21.65852

Telefonszám:
+36 30 714 3985
+36 30 421 1551
+36 30 985 4214
+36 30 636 3797

Fax:
+36 52 438 951

e-mail:
harangi@metal-sheet.hu

Nyitvatartás:
H-P: 08.00 - 17.00
Szo: 08.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Árukiadás:
H-P: 08.00 - 16.00
Szo: 7.00 - 11.00