KKV - kisvállalkozás

Metál-Sheet Kft. - Június-Július az építkezések időszaka

Metál-Sheet Kft. - Június-Július az építkezések időszaka

Az évben a nyári hónapok jelentik az építkezések szempontjából a legjobban kihasználható időszakot, mivel a száraz idő szinte garantált és a hosszú világos napok több munkával tölthető időt jelentenek. Ilyenkor nemcsak a tervszerű építkezések haladnak könnyebben, hanem a családi gazdaságok is nagyobb kedvvel kezdenek bele kisebb-nagyobb építkezésekbe, felújításokba.

Könnyűszerkezetes építkezések

A leggyakoribb építkezési forma a könnyűszerkezetes építkezés, mert gyorsan, kevés alapanyaggal lehet akár szigetelt építményeket egyszerűen összeállítani. A sok esetben acél váz és tartószerkezetre felszerelt szigetelt, vagy szigeteletlen térelhatároló oldalburkolatok és tetőhéjazatok jelentik a leggyorsabb és legkönnyebb építményeket, amelyek használhatók melléképületként, műhelyként, garázsként. A nagy légterű, hosszú fesztávú, magas belmagaságú csarnoképületek építési megoldása is a rácsostartóra szerelt szelemenek és az arra kerülő héjazat, amit utólagosan lehet szigetelni is.

Metál-Sheet Kft. által gyártott könnyűszerkezetes építőelemek

A magyar tulajdonú gyártó cég debreceni székhellyel a könnyűszerkezetes építkezések kivitelezéséhez számos acélterméket gyárt a másodlagos teherhordó szelemenektől a szigetelt térelhatároló szendvicspanelekig.
Trapézlemez
A tetőre és az oldalfalra egyaránt alkalmazható trapézlemezek horganyzott és színes acélból készülnek. Az acél garantálja a jég elleni védelmet és a hosszú élettartamot, a horganyzás megvédi az acélt a korróziótól, az UV álló poliészter bevonat pedig hosszú élettartamú színtartósságot garantál. A különböző bordamagasság az alkalmazandó alátámasztási közöket határozza meg. (30-150mm alátámasztási közök).

Metál-Sheet Kft. trapézlemez

Metál-Sheet Kft. trapézlemez

Cserepeslemez
A cserepeslemezek a trapézlemez alapanyagából készülnek, így a jéggel szembeni ellenállóság és a hosszú élettartam ugyanúgy vonatkozik rá, de a formája a cseréppel fedett tető látszatát kelti, így leggyakrabban családi házakra alkalmazzák. Az alátámasztási köz mindig adott: 350mm.

Metál Sheet Kft. cserepeslemez

Metál-Sheet Kft. cserepeslemez

C és Z profilok
A horganyzott szerkezeti acélból, görgősoron gyártott C és Z profilokat a főtartókra kerülő könnyűgerendázatként, szelemenként és távtartóként alkalmazzák.Számos keresztmetszettel és anyagvastagsággal készülnek.

Szendvicspanelek
A vázszerkezetre közvetlenül rögzíthető szendvicspanel egy kompozit termék, amely két lemezből és szigetelő magból áll. A lemez burkolat az élettartamot és mechanikai szilárdságot adja, a hőszigetelő képességet pedig a lemezk közé zárt szigetelő anyag. A különböző szigetelő mag más-más hővezetési, szilárdsági és tűzállósági tulajdonsággal bír, így a helyes szigetelő anyag megválasztása elsődleges szempont a szendvicspanel választásakor.
Szigetelő mag választék
- EPS (Expandált polisztirol)
- MW (Ásványgyapot)
- PIR (Polyisocyanurate)
- PUR (Polyurethane)

szendvicspanel

Ásványgyapot tetőpanel, szendvicspanel

Megrendelés és gyártás

Amennyiben a könnyűszerkezetes építőanyagok közül bármelyikre is szüksége van most, vagy a jövőben keresse fel a gyártót, és az értékesítő munkatársak örömmel segítenek a megfelelő termék kiválasztásában és megrendelésében.

Új tertmékkel bővült a Metál-Sheet termékcsalád

A Metál-Sheet Kft. elmúlt tíz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb vásárlói kört tudjunk kielégíteni termékeinkkel. Az első termékünk, a trapézlemez sikere után megkezdtük termékkínálatunk folyamatos bővítését. Először a családi házas vevők számára a cserepeslemezeket kezdük el gyártani, majd az ipari épületek építéséhez szükséges másodlagos teherhordó elemeket, mint a C profil, Z profil és teherhordó trapézlemez. A legnagyobb beruhásázást a szigetelt tetőfedő és oldalburkoló kompozit termék gyártásának megkezdése volt, aminek eredményeként 2013-ra elértük, hogy a szendvicspaneleket mind a négy szigetelő maggal (ásványgyapot, PUR hab, PUR hab és Polisztirol) képesek vagyunk gyártani.

Az idei ősz újdonsága: Korona cserepeslemez

A cserepeslemezeinket eddig két típusban lehetett választani. Idén ősztől a hódfarkú és a szinuszos minta mellett elérhető a korona cserepeslemez is.

A korona cserepeslemez a bordatetőben elhelyezett mélyedésnek köszönhetően a cserepeslemez mintázata különleges, a nagyobb, 80mm széles átlapolás pedig erős vízzárást biztosít. Felhasználási területe megegyezik a többi cserepeslemezével.

korona cserepeslemez

Termékbevezető akció
Az új terméket kedvező, akciós áron kínáljuk vevőinknek. 
A 0,5mm vastag korona cserepeslemez négy színben érhető el, bruttó 1638 Ft/m2 áron.

Új termékünk iránti érdeklődésével keresse fel a Metál-Sheet Kft.-t és három-négy nap határidővel vállaljuk megrendelésének legyártását akár néhány táblára, akár több száz négyzetméterre van szüksége.

Metál-Sheet Kft.

 

 

Metál-Sheet Kft. magyar gyártás, elérhetőség

Metál-Sheet Kft. | www.metal-sheet.hu | harangi@metal-sheet.hu
+36 30 958 4214 | +36 30 714 3985 | +36 30 636 3797 | +36 30 421 1551