KKV - kisvállalkozás

Metal-Sheet Kft. - Az építőipar is várja a tavaszt

Metal-Sheet Kft. - Az építőipar is várja a tavaszt

A reggeli fagyot hozó éjszakák, a csapadékos (hó, havaseső, eső) nappalok barátságtalan körülmények a felújítások, építések számára. A tetőfedő bádogos sem dolgozik jó kedvvel a tetőn, az építőipari munkás fázós kézzel áll neki a munkához. Ilyen körülmények között kevés ember veszi rá magát, hogy felújítsa tetőjét, építsen csarnokot, műhelyt vagy gépszínt. Éppen ezért ideje, hogy ránk köszöntsön a március és meghozza az építkezési, felújítási kedvet!

 

 

 

Magyar gyártás

Honnan vásároljunk trapézlemezt?

trapézlemez mára elterjedt építőelem, amit egyre gyakrabban alkalmaznak kisebb és nagyobb építkezéseknél egyaránt, mert könnyű, könnyen szerelhető és tartós. Tartósságát a horganyzott acél és az UV álló poliészter színbevonat garantálja.

A trapézlemez elérhető a piacon különböző bordamagasságban, számos anyagvastagságban, többféle színben akár raktárkészletről, akár megrendelésre gyártótól. A magyar piacon nem ritka a külföldön gyártott és magyarországi forgalmazón, viszonteladón keresztül Magyarországra érkező trapézlemez, ami sok esetben akár árelőnyt is jelent a vásárlónak.

Magyar gyártó előnye

A magyar gyártó egyik legnagyobb előnye, hogy közel van, így nagyon rövid idő alatt (szinte azonnal) megkaphatja a vásárló az igényelt trapézlemez táblákat. Ráadásul a szállítási költség is csekély, akár kiszállítással kérik, akár saját autóval veszik át az árut.

Az igazán fontos előny azonban a rugalmasság és a folyamatos elérhetőség. Ha gyártótól vásárol, nem készletről, akkor egyedi hosszméreteket rendelhet akár táblánként, így a kivitelezés során csökken a helyszínen történő méretre vágás. Ha pótlásra van szükség, akkor akár egy táblát is utánrendelhet a kivitelezés során, vagy akár évekkel a kivitelezés befejezése után, mivel a hazai gyártó hosszú távon marad meg a magyar piacon. A legtöbb külföldi gyár magyar viszonteladójáról ez már nem mondható el.

A harmadik előny a magyar jogszabályi háttér ismerete és annak való megfelelés. A 2013. július 1-e óta érvényben van egy szabályozás, miszerint teljesítmény nyilatkozattal kell rendelkeznie minden forgalomba hozott építőelemnek. A vásárlónak sokszor gondot okoz a nem Magyarországon gyártott trapézlemezek mellé magyar nyelvű, a jogszabálynak megfelelő teljesítménynyilatkozat beszerzése.

Keresse fel az egyik hazai gyártót

Amennyiben nem ismeri a magyar gyártókat, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam Magyarország egyik legnagyobb hazai gyártóját, a Metál-Sheet Kft.-t, amely Debrecen mellett gyárt hazai piacra trapézlemezt, cserepeslemezt, szendvicspanelt, szelemeneket és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket.

Cserepeslemezt a tetőre

A síkpalával fedett tetőre vagy a régi, elhasználódott cserép helyére a családi házak tetejére praktikus választás a színes, horganyzott acélból gyártott cserepeslemez.
A cserepeslemez alapanyaga vékony (0,4-0,5mm) acél, ami erős és könnyű tetőfedő terméket biztosít. Időtállóságát az adja, hogy ellenáll a napfénynek, korróziónak és a jégnek.

tetőfedés Metal-Sheet Kft.

A cserepeslemez színét az UV-álló poliészter bevonat biztosítja, a korrózió elleni védelmet a horgany réteg, a mechanikai behatással szembeni védelmét pedig az acél mag biztosítja. Amellett, hogy rendkívül időtálló tetőfedő anyagról beszélünk, még a kivitelezés is egyszerű és gyors a cserepeslemezzel.

A táblák méretét egyedileg gyártják a megrendelő kívánsága szerint, így a tető síkja a gerinctől a csatornáig egy táblával fedhető, elkerülve a hosszanti átlapolás miatti beázás veszélyét.

A táblák súlya csekély (kb. 3,5-4,0 kg/m2), így rátehető a síkpalával fedett tetőre, vagy a nehéz cserép alatt meggyengült tetőszerkezetre egyaránt.

A cserepeslemez a családi házak tetejére felrakva a cseréppel fedett tető látszatát kelti, így nem lóg ki a családi házas övezetből. Változatos színekből választható, így a családiházas környezetben a téglavörös, erdei környezetben a sötétbarna vagy sötét zöld, ipari környezetben a kék szín egyaránt rendelhető.

 

Rendeljen magyar gyártótól közvetlenül!

 

Magyarországon működik a Metál-Sheet Kft., ami cserepeslemezt is gyárt úgy, hogy közvetlenül a magánszemélyeket is kiszolgálja. A megrendelőnek csak meg kell adnia, hogy milyen hosszú cserepeslemezből, hány darabra van szüksége és milyen kiegészítők kellenek a tető lefedéséhez. A hazai gyártó előnye, hogy hosszú távon elérhető akár utánrendelés, akár reklamáció esetén, kis tételeket is kiszolgál és közvetlenül házhoz szállít egy héten belül.

Mérje fel, vagy méresse fel felújítandó tetőjét, adja le a megrendelését, hogy mire beköszönt a március, nekiláthasson a tetőfeújításhoz!

telephely Metal-Sheet Kft.