KKV - kisvállalkozás

MATECH Magyar Technológiai Kft. - Sikeres program a munkavállalók egészségéért TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0198

MATECH Magyar Technológiai Kft. - Sikeres program a munkavállalók egészségéért TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0198
MATECH Magyar Technológiai Kft.
Sikeres program a munkavállalók egészségéért a MATECH Kft.-nél
Projekt azonosító: TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0198

MATECH Kft. programsorozat a munkavállalók egészségéért

A MATECH Magyar Technológiai Kft. programját a TÁMOP 6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok” keretein belül sikeresen megvalósult.

A program sikerességét az is mutatja, hogy az egészséges életmód mellett, a lelki egészség témakörében is komoly előrelépések mutatkoztak. A munkavállalók egyhangú véleményen voltak, hogy elengedhetetlen az egészség megőrzése a céges mindennapok során, valamint elsajátították hogyan vegyenek részt saját egészségük fejlesztésében is. A megszerzett információk birtokában nem csak saját, hanem családjuk egészségére is hatással lehetnek. A program során megismerhettek olyan kockázati faktorokat, amelyekre nagyobb odafigyeléssel jelentősen csökkenthető az esetleges megbetegedés. Munkahelyi egészségterv készült az egészséges táplálkozás, a dohányzás, a sport-mozgás prevenció, kardiológiai és diabetes prevenció témakörökben.

A program a Zomedis Pharma Kft. segítségével valósult meg. Tökéletes összhangban zajlott a munka, amely során nagyon pozitívan értékelte mind a két fél a végeredményt.

A szakmai program 2013. április 30-ával zárult le.

Matech Kft. TÁMOP projekt