KKV - kisvállalkozás

Halker Kft., nem kishal a tóban - Infrastruktúra

Halker Kft., nem kishal a tóban - Infrastruktúra

Halker Kft.

Bemutatkozás

 

A Halker Kft. 1990-es alapítása óta folyamatos és dinamikus fejlődést mutatva napjainkra Nyugat-Magyarországának egyik vezető és meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a gasztronómiai piacon. A több leányvállalattal rendelkező élelmiszer nagykereskedelemben tevékenykedő cég, a piaci igények maximális kiszolgálása érdekében folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket.

Az immár három telephellyel (Balatonboglár, Veszprém, Szombathely) rendelkező Halker Kft. expanzív üzletpolitikát követ. Fokozandó import - export tevékenységét és megragadva az EU kibővítésével létrejövő egységes piacban rejlő lehetőségeket, egyre tör előre a külkereskedelemben.

 

A komoly múltra visszatekintő, hagyományosan jó, dél-amerikai és nyugat-európai kapcsolatok mellett, a cég Közép-Európában is egy dinamikusan növekvő partneri hálózatot épített ki, így 2009-től, a Dél-Szlovák piacra lépő, komáromi telephelyű MirKom megalapításával, immár az országhatáron átnyúlva is biztosítja a nagykereskedelem terén tőle megszokott minőséget és szakértő kiszolgálást.

 

Infrastruktúra

 

Az élelmiszer kereskedelemben, feldolgozásban szerzett tapasztalatnak köszönhetően a Halker Kft. és leányvállalatainak partnerei számára az ország bármely területén biztosított a rugalmas és minőségi kiszolgálás. A szállítási feladatok zökkenőmentes ellátását összesen több mint 50 teherautóból álló flotta biztosítja. A 1,5-14 tonnás teherbírású, vegyes összetételű gépjárműpark egyaránt lehetővé teszi a nagy- és kiskereskedelmi cégek maradéktalan kiszolgálását.

 

A 2004-ben épült, korszerű zöldségcsomagoló és halfeldolgozó üzemek megfelelnek a legszigorúbb EU normáknak. Az üzemekben a gyártási folyamatok során termék specifikusan eltérő, félautomata vagy manuális feldolgozási és csomagolási technikákat alkalmazva kerülnek le a futószalagról a forgalomba kerülő termékek. A munkafázisok közt, a mozgó polcrendszerrel felszerelt, összesen 3200 paletta férőhelyes, ugyancsak EU-szabványú, modern és környezetbarát technológiával ellátott hűtőházainkban kerülnek tárolásra a termékek.

 

Cím: H-8630 Balatonboglár, Klapka u. 14.
Tel: (+36) 85/550-900
Fax: (+36) 85/550-901
E-mail: halker@halker.hu