KKV - kisvállalkozás

Halker Kft., nem kishal a tóban-Együtt a magyar gasztronómiáért! Együtt a magyar sportért!

Halker Kft., nem kishal a tóban-Együtt a magyar gasztronómiáért! Együtt a magyar sportért!

Halker Kft.

Bemutatkozás

 

A Halker Kft. 1990-es alapítása óta folyamatos és dinamikus fejlődést mutatva napjainkra Nyugat-Magyarországának egyik vezető és meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a gasztronómiai piacon. A több leányvállalattal rendelkező élelmiszer nagykereskedelemben tevékenykedő cég, a piaci igények maximális kiszolgálása érdekében folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket.

 

Az immár három telephellyel (Balatonboglár, Veszprém, Szombathely) rendelkező Halker Kft. expanzív üzletpolitikát követ. Fokozandó import - export tevékenységét és megragadva az EU kibővítésével létrejövő egységes piacban rejlő lehetőségeket, egyre tör előre a külkereskedelemben.

 

A komoly múltra visszatekintő, hagyományosan jó, dél-amerikai és nyugat-európai kapcsolatok mellett, a cég Közép-Európában is egy dinamikusan növekvő partneri hálózatot épített ki, így 2009-től, a Dél-Szlovák piacra lépő, komáromi telephelyű MirKom megalapításával, immár az országhatáron átnyúlva is biztosítja a nagykereskedelem terén tőle megszokott minőséget és szakértő kiszolgálást.

 

Együtt a magyar gasztronómiáért!

 

A Halker Kft. a magyar gasztronómia elkötelezett támogatója, így 2003-ban alapító tagként segítette a mirelit termékek beszerzésére szakosodott Mirbest csoport létrejöttét. A 100%-ig magyar kézben lévő élelmiszeripari beszerzési társulás napjainkra 9 tagot számlál, ezzel biztosítva a minőségi és megbízható áruellátást az ország közel egész területén. A Halker Kft. a Mirbest csoport tagjaként tesz és tenni akar a hazai gasztronómia jövőjéért és fejlődéséért. A Mirbest csoporton belül a Halker Kft. munkáját is elismerve, 2013-ban a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség A Magyar Gasztronómiáért Érdeméremmel tűntette ki a cégcsoportot.

 

Együtt a magyar sportért!

 

A több, mint negyed évszázados múltra visszatekintő Halker-KiralyTeam (HKT) hazánk és a világ legeredményesebb kick-box klubja, melyet az elmúlt évek világ-, és Európa-bajnoki érmei, illetve a számos nemzetközi tornán elért sikerek mellett, eddig Magyarországon egyedülálló módon, az Önkormányzati Minisztérium is kitüntetéssel ismert el.

A Halker Kft. tulajdonosa a magyar élsport elkötelezett támogatója és rajongója, így nem véletlen a KHT és a Halker egymásra találása. A Halker Kft. vezetősége vallja, hogy a kick-boxnak, - ahogy minden sportágnak-, a sportolók és szakemberek elszántságán, tehetségén és kitartásán felül szüksége van morális és anyagi támogatására is. A sikerek záloga az energiák összpontosításán múlik, és a Halker Kft. megadja a KHT sportolóinak a stabil hátországot.

 

Büszkén tudatjuk, hogy a Halker-KiralyTeam versenyzői kiemelkedő nemzetközi eredményekkel rendelkeznek és minden bizonnyal további komoly elismeréseket fognak szerezni hazánknak!

 

A Halker Kft. más sportok előmenetelét is támogatja. A közelmúltban a sportok iránt elkötelezett cég Balatonszepezd és Révfülöp labdarúgó csapatának kiemelt támogatója lett, továbbá több nemzetközi teniszverseny létrejöttében vállalt támogatói szerepet.

 

A Halker Kft. bízik abban, hogy sport-szponzorációs törekvéseinek sikerén felbuzdulva más magyar vállalatok is felismerik a magyar sport támogatásának szükségességét és a Halker Kft. példáját követve kiállnak majd a magyar csapatok és sportolók mellett!

 

 

További információ: www.halker.hu

Cím: H-8630 Balatonboglár, Klapka u. 14.
Tel: (+36) 85/550-900
Fax: (+36) 85/550-901
E-mail: halker@halker.hu