KKV - kisvállalkozás

Halker Kft., nem kishal a tóban - Áruválaszték

Halker Kft., nem kishal a tóban - Áruválaszték

1-png_20131003145345_78.png

Bemutatkozás

 

A Halker Kft. 1990-es alapítása óta folyamatos és dinamikus fejlődést mutatva napjainkra Nyugat-Magyarországának egyik vezető és meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a gasztronómiai piacon. A több leányvállalattal rendelkező élelmiszer nagykereskedelemben tevékenykedő cég, a piaci igények maximális kiszolgálása érdekében folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket.

 

Az immár három telephellyel (Balatonboglár, Veszprém, Szombathely) rendelkező Halker Kft. expanzív üzletpolitikát követ. Fokozandó import - export tevékenységét és megragadva az EU kibővítésével létrejövő egységes piacban rejlő lehetőségeket, egyre tör előre a külkereskedelemben.

 

A komoly múltra visszatekintő, hagyományosan jó, dél-amerikai és nyugat-európai kapcsolatok mellett, a cég Közép-Európában is egy dinamikusan növekvő partneri hálózatot épített ki, így 2009-től, a Dél-Szlovák piacra lépő, komáromi telephelyű MirKom megalapításával, immár az országhatáron átnyúlva is biztosítja a nagykereskedelem terén tőle megszokott minőséget és szakértő kiszolgálást.

 

Áruválaszték

 

A folyamatosan bővülő áruválasztékú Halker Kft. két fő termékcsoportot forgalmaz, a gasztro csomagolású, fagyasztott-, édesvízi-, és tengeri halakat, halkészítményeket, valamint mirelit zöldségeket és gyümölcsöket, továbbá az ezekből előállított, saját márkanéven piacra kerülő HALKER és BOVITA kis kiszerelésű termékeit. A mélyhűtött vörös- és szárnyas húsok, konzervipari termékek, savanyúságok, befőttek, lekvárok, tészták, olajok, sajtok gasztronómiai papír és műanyag termékek mellett a Mirbest Csoport saját márkás, gasztro kiszerelésű KUKTA márkanéven futó termékcsaládja szintén a termékpaletta részét képezi.

 

A Halker Kft. 2009-es bővülése a tej, tejtermékek nagykereskedelmére specializálódott SióFriss Kft. létrehozásával tovább gazdagította a választékot, ezzel biztosítva a vevői igények maximális kiszolgálását.

 

Cím: H-8630 Balatonboglár, Klapka u. 14.
Tel: (+36) 85/550-900
Fax: (+36) 85/550-901
E-mail: halker@halker.hu