KKV - kisvállalkozás

Fiatal vállalkozókat díjaztak

Fiatal vállalkozókat díjaztak

A Fiatal Vállalkozók Szövetsége két kiemelkedő teljesítményt nyújtott fiatal vállalkozót is díjazott, akik egy színvonalas díjátadó ünnepség keretében vehették át kitüntetésüket.

Az idei évben a Keszthely Holding Zrt. tulajdonosa Keszthelyi Erik vehette át az Országos Fiatal Vállalkozói díjat, míg Békési Brigitta a Beautyrobic megálmodója vehette át a Jövő Reménységeinek díját. A díjátadó ünnepségre a Fiatal Vállalkozók Hete eseménysorozat záró rendezvényén került sor. Az eseménysorozat országos állomásain a fiatal vállalkozók ingyenesen vehettek részt több száz színvonalas előadáson budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt. A díjnyertes vállalkozók, azon kívül, hogy hatalmas elismerésben van részük, még vállalkozó nagykövetté is váltak, hiszen mind pénzügyileg, mind társadalmilag komoly értéket képviselnek, annak ellenére, hogy mindketten nagyon fiatalok.

Fiatal Vállalkozók Díjátadás
Átadták az Országos Fiatal Vállalkozói díjat és a Jövő Reménysége Díjat

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat magának tudható Keszthelyi Erik 31 éves, 10 éve kezdett el biztosításokkal foglalkozni és 5 évvel ezelőtt vásárolta meg az első cégét. Az elmúlt években hatalmas sikereket ért el a biztosításközvetítői piacon, cége mára piacvezető lett ezen a területen. A Jövő Reménysége Díjat kapott Békési Brigitta 25 évesen alapította meg a cégét és egyedi edzésformát dolgoztak ki. A Beautyrobic Magyarországon és külföldön is hatalmas sikert ért el, mára olyan franchise rendszert alakítottak ki, amely iránt már Svédroszágból, Angliából és Scájcból is érdeklődnek.

 

(Fotók forrása: FIVOSZ, Besenyei Gergely)

-BT-