KKV - kisvállalkozás

Bemutatkozik a Sikos Hajbeültetés Klinika!

Bemutatkozik a Sikos Hajbeültetés Klinika!

A Sikos Plasztikai Sebészet, Hajbeültetés Klinika 1992 -ben kezdte meg működését Budapesten a XI. kerületben a Feneketlen tó szomszédságában. Az önálló magánklinikánk 1992 óta működik folyamatosan azonos helyen, azonos telefonszámmal. A klinikán elsősorban hajbeültetés-hajátültetés műtéteket, valamint más plasztikai sebészeti műtéteket, beavatkozásokat végeznek.

Európai szinten felszerelt magánklinika!


A magánklinika megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek úgy szakmai szempontból, mint építészeti és esztétikai összhatás szempontjából. A hideg kórházi légkör helyett nagyon otthonos, kényelmes és barátságos körülmények várják a pácienseket. A meleg környezet és a paciensekre fordított gondos emberi-szakmai figyelem a záloga annak, hogy mindenki otthonosan és biztonságban érzi magát a klinikán.

A felső szinten zajlik paciensek fogadása, itt van a recepció, az orvosi szoba, ahol a konzultációk folynak. Az alsó szinten történik a betegellátás, itt vannak a műtők, az azt kiszolgáló helységek és a fektető-betegszobák, hozzátartozó fürdővel.

 


A műtéti ellátást korszerű berendezésekkel, minőségi műszerekkel és eszközökkel végzik, a sterilitási szabályok messzemenő betartásával. A Klinika működése alapjául olyan ismeretek szolgálnak, amelyek szerint a komoly magánklinikák működnek világszerte.

 

Dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista

Az első hajbeültetésre specializálódott, 1992 óta működő magyar magánklinika vezetője. A legnagyobb hajbeültetéssel foglalkozó nemzetközi szervezet az ISHRS első magyar tagja 1996 óta, valamint teljes jogú tagja a brit hajbeültetési társaságnak (BAHRS). A FUT hajbeültetés módszert (hajátültetés hajtüsző egységekkel) dr. Sikos Géza alkalmazta először 1995-ben Magyarországon. Magyarországon először dokumentálhatóan FUE eljárással hajbeültetés műtétet ("szálankénti" hajbeültetés- egyenkénti kihúzásos hajátültetés) a Sikos Hajbeültetés Klinikán végezték 2006-ban.