KKV - kisvállalkozás

Beépített ügynökök a Volkswagen márkakereskedésekben?

Beépített ügynökök a Volkswagen márkakereskedésekben?
A vásárlói döntések befolyásolása, az ügyfelek széles rétegének maga mellé állítása minden vállalkozás alapvető célja. A próbavásárlások eredményeinek felhasználásával egy új, eddig kevéssé kiaknázott lehetőség mutatkozik a vásárlókért folytatott harcban.
A próbavásárlásos kutatások remek eszközt jelentenek a vállalkozásoknak arra, hogy belső folyamataikat, vevőkezelési stratégiájukat objektív módon vizsgálva, azok fejlesztésére intézkedéseket hozzanak. A próbavásárlások eredményének publikálása azonban kiváló lehetőséget biztosít arra is, hogy segítséget nyújtsunk a potenciális vásárlóknak a megalapozott vásárlói döntések meghozatalában. Különösen fontos ez néhány, gyorsan megújuló szektorban.
Az autógyártók ezt felismerve évek óta rendszeresen végeznek inkognitóban lévő próbavásárlókkal teszteket, a tapasztalatok szerint ugyanis ez a legmegfelelőbb mód az értékesítési és szervizpontok működésének életszerű ellenőrzésére.
A Volkswagen gyár is folyamatosan vizsgálja az értékesítői kiszolgálás színvonalát, ezért minden évben központi direktívák alapján hazánkban is inkognitó vásárlásokat végez.

asz-logo-medium-2013_2013102181912_50.jpg

Az utolsó gyári MIS kutatásra 2013. május - július időszakban került sor a Golf modellel kapcsolatosan. Az eredmények kiértékelésre kerültek, melyek alapján az Autó Széles Kft (Volkswagen Centrum Nyíregyháza) a 97%-os mutatójával a kereskedőhálózat legjobb eredményét érte (átlag 80%).
Az angol nyelvű eredménygrafikák az Autó Szélesnél végzett két teszt végső pontszámait mutatják, ezek átlaga adja a 97%-os teljesítményt.
Az páneurópai mércével mért kritériumok teljesítése mutatja, hogy már hazánkban is működnek olyan kereskedések, melyek nemcsak elérik, hanem határozottan túlszárnyalják rangos nyugati kollégáik teljesítményét.

Új Golf Variant - Ha létezne az „Év Kombija” díj, még arra is esélyes lehetne…

… a Volkswagen Golf hetedik generációjának nagy csomagtartós változata, az új Variant. A 2013. szeptember 21-i hivatalos magyarországi bemutató után már az Autó Széles nyíregyházi Volkswagen Centrumában is kipróbálható.

szeles-250x250_2013102181912_22.jpg

Fő a tér

A hetedik generációs Golf Variant formailag is egységes, lendületes, kívánatos, a raktér kialakítása belül is jól sikerült. Az autó száz kilóval könnyebb elődjénél, száz literrel nagyobb a csomagtartója, ráadásul a formavilága száz százalékig megegyezik a nagy presztízsű Passatéval. 605 literes raktere a hátsó üléstámlák ledöntésével 1620-ra bővíthető.

A kombi Golf a sok hely előnye mellett mindazt tudja, amit a rövidebb Golf alapmodell. Annak tudatában, hogy a hetes Golf 2013-ban „Év Autója” és „Világ ÉV Autója” díjat is bezsebelte, ez ígéretes jövőt és rengeteg vásárlót garantálhat az eleve szuperpraktikus Variantnak.

A minőségben nincs kompromisszum

Ez a kocsi mindent tud, ami egy kompakt kombitól ma elvárható, és nem egyszerűen csak tudja, amit kell, de piszkosul jól tudja.

Az utastérben spórolásnak semmi nyoma, a részletek tökéletesen kimunkáltak, a műszerfalon rend van, a kezelőszervek németes rendben sorakoznak. Az elgondolás letisztult, sehol egy hasztalan dizájnelem vagy túlzott díszítés, a vastagon gumírozott kapcsolókat és a finom krómbetéteket még fogdosni is öröm.

Mivel kápráztat el a Golf Variant? Ültetés és sportfutómű, elektronikusan szabályzott lengéscsillapítók, kézközelítés-érzékelős színes nagyképernyő, vész esetén magától fékező biztonsági rendszer, sávtartó automatika, mely tíz másodpercig teljesen magától vezeti a kocsit a felfestések között, csodás hifi, komfortülés masszázsfunkcióval, online szolgáltatások - minden, amit csak el lehet képzelni.

Erő - átvitel

A Variant ugyanazokat a motorokat kapja, amelyek a 30 centivel rövidebb ötajtós Golfot is hajtják. Az előrelépés így is jelentős, hiszen a Golf 6 kombijánál úgy tizenöt százalékkal takarékosabb a paletta.

Motortól függően öt-, illetve hatsebességes kézi váltó, valamint a duplakuplungos automata DSG-k hat- és hétfokozatú változata kérhető a kombihoz. A TDI motorok közül kettőhöz opció lesz az összkerékhajtás (4Motion).

Az előzetes igényfelmérések alapján a legkedveltebb erőforrásnak az 1,4 TSI benzines turbómotor 122 lóerővel és az ultratakarékos Bluemotion 1,6 TDI 105 lóerővel ígérkezik.

Az új Golf Variant értékesítése megkezdődött az Autó Széles nyíregyházi szalonjában, a legtürelmetlenebb apukák pedig már szeptember végén birtokba vehetik az új családi kombit.

A kicsit megfontoltabban döntő vásárlók számára a választást az Autó Széles 800.000.- Ft-os beszámítási támogatással segíti.

 

Autó Széles Kft.
4400 Nyíregyháza
Hunyadi út 57.
Telefon: 42/508-280
Telefax: 42/409-520
E-Mail: info@autoszeles.hu
Internet: www.autoszeles.hu