KKV - kisvállalkozás

AZT-Média - reklámfilm, videóklip, imagefilm, promóciós film, referencia film, játékfilm Budapest Pest megye

AZT-Média - reklámfilm, videóklip, imagefilm, promóciós film, referencia film, játékfilm Budapest Pest megye
Az AZT-Média kft.-t 2008-ban azzal a céllal indítottuk, hogy a mozgóképes kommunikáció területén a legoptimálisabb, egyszerre magas színvonalú és költséghatékony produkciókat nyújtsunk ügyfeleinknek. Professzionális megoldásokat kínálunk a reklámfilmtől a videóklipen át az image filmig - az ötlettől a kész produkcióig.
Tevékenységeink:
Mozgókép
 • reklámfilm
 • videoklip
 • imagefilm
 • promóciós film
 • referencia film
 • játékfilm
 • helyszínek
 • stúdió
 • casting
 • stábszervezés
 • digitális
 • utómunka

Koprodukciók szervezése
Teljes gyártási szolgáltatás nyújtása

 

Munkáink:
Videoklip - Nikson / Stay with me

A 2005-ben, Győrben alakult punkrock együttes ma már rendszeresen túrnézik szerte Európában. 2009 nyarán forgattuk videoklipjüket a "Stay with me" című dalhoz. A film koncepciója az volt, hogy metaforikusan illeszkedjen a zene szövegéhez, vagyis a "Stay with me" / "Maradj velem" analógiára egy fiú-lány kötélhúzóversenyt valósítottunk meg.
Megrendelő: Nikson együttes
Megjelenés: Web, Koncertek, Angol MTV
Év: 2009

Reklámfilm - Legyen egy könyv a kesztyűtartóban

Ez a társadalmi célú hirdetés egy nagyobb hazai kampány részeként a könyvolvasást hivatott népszerűsíteni az autós társadalom körében, arra bíztatva az autósokat, hogy a holtidőket könyv-
olvasással töltsék ki.
A film kreatív és részben gyártási munkálatait az AZT-Média látta el.
Megrendelő: Atc Kft.
Megjelenés: MTV 1, MTV 2, Hazai Art-mozihálózat
Év: 2009

Image film - Sine Qua Non

A Rózsadomb Center Bevásárlóközpont-
ban levő Sine Qua Non Szépségszalon megbízásából készítettük ezt a cégbemutató image filmet. A cél az volt, hogy a film az üzlet előtt levő plazmaképernyőkön futva egy kis ízelítőt adjon a szépségszalon szolgáltatásaiból. A filmnek készült egy hosszabb, 5 perces verziója is, amiben bővebben látjuk a szépészeti eljárásokat hangalámondásos tájékoztatóval egybekötve.
Megrendelő: Sine Qua Non Szépségszalon, Rózsadomb Center
Megjelenés: Plazmaképernyő
Év: 2008

Promóciós film - Gauswheel (részlet)

Az egykerekű bicikli és a gördeszka találkozásából létrejövő Gauswheel eredetileg egy hazai találmány, amit már nemzetközi szinten is jegyeznek és Kínában már elkezdték eladni az első darabokat. A cég előző reklámfilmjében asszisztensként vettük részt, ebben a produkcióban már a teljes kreatív és gyártási feladatokat az AZT-Média látta el egy reklámügynökség koordinálásával összhangban.
Megrendelő: Gauswheel Ltd.
Megjelenés: Internet, dvd
Év: 2009

Referenciafilm - Omnipack

Egy csomagolással foglalkozó hazai klaszter megbízásából készítettük ezt a referenciafilmet, ami a csomagolástech-nika művészi mivoltát hivatott erősíteni. Hogy mindenképpen hitelesen járjunk el, a filmben szereplő szobor megmunkálá-sához és kialakításhoz egy profi szobrászmestert kértünk fel. A filmet az Oberon Stúdió fényelte, a zenét a Fugato nevű formáció szerezte.
Megrendelő: Omnipack Kft.
Megjelenés: web, konferenciák, dvd
Év: 2009

Kisjátékfilm - Cathrine magánélete (részlet)

Ez a kisjátékfilm a 41. Magyar Filmszemle elismerő oklevelét nyerte el, illetve számos külföldi fesztiválon került a nagyközönség el, többek közt a Cannes Short Film Corner-en is. Cégünk gyártási partnerként és kreatív konzulensként vett részt a munkában.
Megjelenés: Filmfesztiválok, blu-ray
Év: 2009


Kapcsolat:
AZT-Média Kft.
Schneider Ákos
ügyvezető

www.aztmedia.hu
info@aztmedia.hu
+3620/448-8848
+361/280-3951/110

1097 Budapest, Kén u. 5.