KKV - kisvállalkozás

Autó Széles - Felpörgetjük a gazdaság motorját!

Autó Széles - Felpörgetjük a gazdaság motorját!
Az Autó Széles Volkswagen Centruma csatlakozott a Magyar Nemzeti Bank 2,5%-os kamatozású Növekedési Hitelprogramjához! Ezzel egyedülálló lehetőséget kínál meglévő és új KKV ügyfelei részére a Növekedési Hitelprogram 2. szakaszának keretében.

szelesauto-336x280_20131212230015_48.jpg

A program célja:

 

A program I. pillérének keretében a KKV-k hitelezésének élénkítése és a pénzügyi stabilitás megerősítése érdekében a jegybank kedvezményes kamatozású refinanszírozási hitelt nyújt felülről korlátozott kamatmarzs mellett.

Ügyfelek köre:

Mely gazdálkodó szervezetek vehetik igénybe a kedvezményes finanszírozási lehetőséget: A KKV törvény értelmében a közép-, kis és mikro vállalatok, valamint az egyéni vállalkozók (őstermelők is!).

A kedvezményes finanszírozási lehetőség érvényessége:
Kizárólag a 2013.12.02-től jóváhagyott és folyósított szerződésekre érvényes, ill. a korlátozott keret erejéig, visszavonásig!

vw-golf-7-variant-1_20131212230015_77.jpg

Részletek, feltételek:

- Önerő minimum a bruttó vételár 20%-a;
- Futamidő: 24 - 96 hónap;
- Finanszírozási forma: hitel;
- Deviza: HUF;
- Kamatozás: FIX;
- Minimum finanszírozott összeg/szerződés: 3 000 000 Ft;
- Maximum finanszírozott összeg/szerződés: 10 000 000 Ft;

Az akcióban résztvevő modellek:

- Minden új Volkswagen haszongépjármű!

Az Autó Széles Kft. fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben kerete kimerült az akciót azonnali hatállyal leállítsa, s ez csak azon szerződéseket áll módunkban befogadni, melyekhez a jóváhagyás visszavonás pillanatáig megtörtént!

Pörgesse fel cégét 2,5% kamatozású hitelünkkel!

motor_20131212230015_49.jpg

A jelen termékleírásban foglaltak semmi esetre sem tekinthetők az Autó Széles Kft. által nyújtott ajánlatnak, sem tanácsadásnak, annak célja kizárólag a figyelemfelkeltés. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozzák a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy kérjék szakértőjük tanácsát. Az MNB által nyújtott Növekedési Hitelprogram részletes szabályait a vonatkozó szerződéses dokumentumok tartalmazzák. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát.