KKV - kisvállalkozás

A VOSZ vállalkozói partneri találkozót szervezett Budapesten

A VOSZ vállalkozói partneri találkozót szervezett Budapesten

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének 2014.09.19-én Budapesten megrendezésre kerülő partneri rendezvényén Széles Ernő, a Sky Marketing Communications Kft. ügyvezető igazgatója mondott köszöntőt.

 

Széles Ernő, a Sky Marketing Communications Kft. ügyvezető igazgatója mondott köszöntőt

 

Széles Ernő, a Sky Marketing Communications Kft. ügyvezető igazgatója

 

Széles Ernő, a Sky Marketing Communications Kft. ügyvezető igazgatója

 


Széles Ernő elmondta: a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) jellemzően folyamatosan parterségre törekszik valamennyi intézménnyel, szervezettel, szövetséggel  a vállalkozások sikeres és eredményes működése érdekében. A TÁMOP  "A munkáért" projektje során is ez volt a fő szempont, a fő cél.  A pályázatba bevonták valamennyi partnerüket, sőt, új partnerségeket alakítottak ki a közös cél elérése érdekében.

 

 

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója: KKV-k finanszírozása 1.

 

 
A mostani találkozó célja a meghívottak tájékoztatása az elért eredményekről és az előttünk álló időszakról. A meghívott előadók tájékoztatják a résztvevőket az érintett intézményrendszer változásairól, az új pályázati periódus aktualitásairól és egyéb, a gazdasági szereplők számára fontos információkról. A pályázat során három alkalommal szerveznek partneri találkozót, így jövő év közepéig még két hasonló rendezvényre kerül majd sor.

 

 

Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója: KKV-k finanszírozása 2.

 

 

A budapesti Ádám Villában megrendezett eseményen előadást hallgathattak meg a jelen lévő partnerek a KKV-K finanszírozásáról, az üzleti networkingről, a kisvállalkozói üzletfejlesztésről, és a hazai KKV-k exportösztönzéséről is.

 

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), TÁMOP

A VOSZ vállalkozói partneri találkozót szervezett Budapesten

 

 

 

MCOnet