KKV - kisvállalkozás

A SANXO-Systems újdonsága: SANXO-Scope, ipari digitális mikroszkóp

A SANXO-Systems újdonsága:  SANXO-Scope, ipari digitális mikroszkóp

Leírás

SANXO-Scope, ipari digitális mikroszkóp

A SANXO által piacra bocsátott digitális mikroszkóp egy komplett megoldást kínál a nagy képsebességű nagyított élő kép vizsgálatára. Eredetileg egy robusztus és könnyen kezelhető kézi ellenőrző munkapad kialakítása volt a cél, amelyet pl. nyomtatott áramköri lapok ellenőrzésére használnak. A fejlesztés során nagyobb hangsúlyt kapott az a törekvés, hogy a munkafelület felett szabad tér legyen, így a vizsgált tárgy könnyen mozgatható ergonomikus munkakörnyezetben. A testreszabhatóság és bővíthetőség szintén fontos szerepet játszott a fejlesztésnél, így az eszköz alkalmazása sokféle területen lehetséges.

Az eszköz állványán állítható kamera- és monitortartó található, amely segítségével a képalkotási attribútumok, mint pl. a kameratávolság, valamint a működéskor felmerülő ergonómiai kérdések befolyásolhatók. Az optika típusa nagyban meghatározza a mikroszkóp jellemzőit, hiszen alapjaiban a fókusztávolság és a rekesznyílás értékek határozzák meg a látószöget, a nagyítás értékét és a mélységélességet. Használatakor az alkalmazás olyan alapvető funkciókat kínál fel, mint a digitális zoom és pan, valós idejű képjavítás, képmentés (helyi/távoli eszközre).

Az eszköz felépítése

A SANXO-Scope mindegyike egy nagy teherbírású alapból, állványzatból, Full HD monitorból és számítógépből áll. A kamerát, az optikát és a megvilágítást a kívánt felhasználástól függően választjuk ki. Egyéb kiegészítők, mint az ESD-biztos gumifelület vagy extra fényforrás szintén része lehet az ajánlatnak.

A standard SANXO-Scope a következő termékeket tartalmazza:

IDS Imaging 10 MPixel GigE kamera

Tamron Megapixel optika

Intel PC

Full HD monitorSANXO-Systems Finn-Magyar Méréstechnikai és Automatizálási Kft.
1221 Budapest, Arany J. u. 87/B
Tel/fax: +36 1 226-2624
Mobil: +36 30 327-1100
E-mail: info@sanxo.hu
www.sanxo.hu