KKV - kisvállalkozás

Daganatos.hu Alapítvány - alapítvány daganatos leukémiás gyermekekért, szja 1% utalás, adó 1% jóváírás, támogató kezelés daganatos leukémiás gyermekeknek, daganatos leukémiás gyermekek felépüléséért

Daganatos.hu Alapítvány - alapítvány daganatos leukémiás gyermekekért, szja 1% utalás, adó 1% jóváírás, támogató kezelés daganatos leukémiás gyermekeknek, daganatos leukémiás gyermekek felépüléséért

Daganatos.hu Alapítvány..... mert nincs nemesebb cél.

Alapítványunk főként daganatos, leukémiás beteg gyermekek támogatásával foglalkozik sikeresen több mint 8 éve.
Az elmúlt években több száz családnak nyújtottunk segítséget, jelenleg csaknem 200-an kapnak rendszeres anyagi segítséget.

Ismerjen meg közülük néhány igaz történettet.
Napsugár 5 éves, leukémiás kislány
* Napsugár ALL-leukémiás, hónapok óta kórházban van.

A tünetek rendkívül agresszívak, az erős fej- és végtagfájdalmak mellett gyakran van hányingere és magas láza.

részletek >>

Dani 12 éves, leukémiás
* Dániel magas lázzal, végtagfájdalommal és erős fejfájással került kórházba, 2012.05.30-án kiderült: ALL-leukémiában szenved.

Azóta többször is megszakították kemoterápiás kezelését, miután gyulladásos megbetegedésekkel reagált a szervezete.

részletek >>

Anna elveszítette szemét egy daganat miatt
* Anna koraszülött volt, de csak öt hónapos korában fedezték fel, hogy van valami az egyik szemében.

Fél évig figyelték az elváltozást, majd mire diagnosztizálták, már nem lehetett megmenteni a bal szemét.

részletek >>
Főbb bevételi forrásunk a személyi jövedelem adó 1%-ának felajánlásából származik
Támogassa ön is adó 1százalékával a
Daganatos.hu Alapítvány munkáját
www.daganatos.eu
Adószámunk: 18118236-1-41

Az ilyen megindító történetek sajnos sokkal több családot érintenek, mint gondolnánk. Számos szülő és gyermek harcol együtt az egészségért, akiknek minden segítség nagyon fontos.
A Daganatos.hu Alapítvány több mint 8 éve segíti sikeresen a daganatos,
leukémiás betegségben szenvedő gyermeket és családjukat, valamint a gyermekek onkológiai ellátásában is segítséget nyújt.

Ezeken a gyermekeken mi is segíthetünk!

Hogyan rendelkezhet?
Ahhoz, hogy hozzájáruljunk ezeknek a gyermekeknek a gyógyulásához, nem kell mást tennünk, mint rendelkeznünk az adónk 1 százalékáról.
Sajnos még mindig nagyon kevés adózó él azzal a lehetőséggel, hogy adóbevallásakor az adó 1 százalék rendelkezését is leadja.
Meglepő a statisztika, de a személyi jövedelemadót megfizető állampolgárok több mint 50 százalékban úgy töltik ki az adóbevallásukat, hogy nem rendelkeznek adójuk 1 százalékáról.
Pedig ez a legegyszerűbb módja, hogy a számára fontosnak tartott ügy érdekében - esetünkben a Daganatos Gyermekek érdekében - tegyen valamit. Az adó 1 százalékáról történő rendelkezés lehetősége azt jelenti a gyakorlatban, hogy az adózó állampolgár
dönt arról, hogy az állam a személyi jövedelem adója 1 százalékát milyen célra használja fel. Magyarországon több ezer beteg gyermek él, akiknek gyógyulása azon múlik, hogy az adózók bevallásuk elkészítésekor szánnak-e arra időt, hogy leadják az adó 1 százalék rendelkező nyilatkozatukat ezen célok megvalósítása érdekében.

Az idei év elején újra adott a lehetőség minden adózó állampolgár számára, hogy döntsön az adója 1 százalékáról. Éljünk a lehetőséggel, és segítsünk azokon, akiknek nagy szüksége van rá!
Ha egyéni vállalkozó, akkor február 25-ig adhatja le adóbevallását, vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.
Amennyiben magánszemélyként saját maga készíti el adóbevallását, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Amennyiben elektronikusan kívánja beküldeni adóbevallását, az ehhez szükséges keretprogram, valamint a 2012. évre vonatkozó SZJA adatlap letölthető az NAV  oldaláról. Adójának 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet.
Kérjük írja be alapítványunk adószámát: 18118236-1-41
Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett adójának 1%-áról, később is
lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen 2013. május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.
Pénzbeni adományát az alábbi bankszámlára juttathatja el.
Bankszámlaszámunk: 14100488-83842149-13000003 "